Şimdi Ara

Polis kırmızıda geç dedi, bugün ceza geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decapita -- 9 Haziran 2019; 18:7:35 >

• mobese varsa onlar da yazmış olabilir cezayı. gider itiraz edersiniz ki müdür bey de arkadaşınızmış zaten, ceza iptal olur. uğraşsam ne olacak, gider cezayı öderim diyorsanız bu başlığı neden açtınız? polislere sövmek için mi?

o "dingil" ekip orada sabahtan akşama kadar size geç anonsu yaptıktan sonra arkanızdan ceza gönderip "nası kekledik kerizi eki eki" diye eğlenmek için bekliyor olabilir mi? belli ki bir hata olmuş, müdür beyden de cezayı yazan arkadaşın ocağına bir mum dikmek için gerekli teşviki de almışsınız neden uğraşmadınız? böyle öküzler polis olmasın değil mi. kimler olsun polis? ya da ben uğraşmayayım da Allahlarından bulsunlar mı diyorsunuz? aklanır giderler ne ayrıca yahu, 189 tl trafik cezasını kendi ödeyecek cezasını çekmemiş mi olacak, ne olması gerekiyordu anıran polisin cezasını çekmesi için? herkes hata yapar, anırdıklarını düşünseniz de onlar da insandır. her ne kadar ülkenin yaşanabilirliğini tartışıyor olsak da bazı konularda prosedür hala işliyor. itiraz ediyorsunuz, iptal ediyorlar. bu kadar.
    "Eğer Almanlar bir yeri işgal edeceklerse, önce tren bileti alırlar". Kimin sözüydü hatırlamıyorum, ama o gidelim dediğimiz yerler de bir günde öyle yerler olmadı.

Üç kişi duymuş anonsu, bununla belki ispat edilmez miydi. Soruşturma açılsa polisler ifadelerinde yalan söylemeyi göze alırlar mıydı. Çünkü, eğer yalan veya yanlış söyledikleri ispat edilse bu defa sicilleri bozulurdu, bu da her devlet memuru için zor durum. Mobese sessiz ama polis aracının içi de kayıtlı olabilrdi.

Ben sizi anlıyorum, yine de bence verecektiniz dilekçeyi, soruşturma açılacaktı. Amire bırakacaktınız. İdari soruşturma neticede, onlar birbirlerini nasıl soruşturacağını bilirler. Hiç bir şey olmasa bile soruşturmaya çağrılmak kötü bir şey. Mahkemeye intikal etmezdi herhalde.

Yanlış anlamayın. Böyle haksızlığa insan üzülüyor. Barış zamanı, trafik polisinin böyle kürek mahkumu çavuşu gibi anonslarını ben de doğru bulmuyorum. Polis daha düzgün hitap etmeli. Kentli her vatandaş onun kadar polsitir. Üniformalı, görevimizin resmi tarafını ifa ediyor sadece.
  • Sonuna kadar haklısınız benimde elimde imkan olacak 1sny durmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decapita D kullanıcısına yanıt
    Hocam mobese de ses kaydı oluyor mu? Belki oradan yola çıkarak ceza iptal edilebilirdi. Bazen kavşakta yoğun trafikte aynı durumu yaşayıp geçiyorum polisler geç deyince. Bundan sonra dikkat etmek lazım.
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    maalesef yoktu hocam. özellikle sordum. ses yok dediler. kırmızıda geçmezseniz de polise mukavemetten ceza keser bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decapita

maalesef yoktu hocam. özellikle sordum. ses yok dediler. kırmızıda geçmezseniz de polise mukavemetten ceza keser bunlar.

Hadi ya tüh... Sağlık olsun hocam, yapacak bir şey yok. Benim de şehir içi 3 şeritli yolda 67 den radar cezası yemişliğim var. Ağustosta, Adana sıcağında sabah saat 9 ve bomboş yolda
  • Sana niye kırmızıda geç diyorlar ki polisler?
  • Yau işte her şey ortada, itiraz etsen Haklısın, ceza iptal olacak. Bi dilekçe yazmayıp buraya o kadar yazmışsın. tamam hoş bir durum değil ama o kadar abartmışsın ki hacı ? Bence gereksiz stresten uzak durun. stressiz hayat daha değerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O anda kesilen ceza değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Polisin kırmızıda geç demesi yaptığınız kırmızı ışık ihlalinden sorumlu tutulmayacağınız anlamına gelmez.

Nasıl biraz açsana.

• Ne anlama gelir zeki arkadaş arkadaş?:) ne çok bilmiş var ya

• csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Polisin kırmızıda geç demesi yaptığınız kırmızı ışık ihlalinden sorumlu tutulmayacağınız anlamına gelmez.

umarım ehliyetin yoktur.Polis olan yerde trafik ışıklarına uyulmaz.Bu bilgiden bi haber adamın ehliyeti varsa bırakıp gidin konuyu.
  • mobese varsa onlar da yazmış olabilir cezayı. gider itiraz edersiniz ki müdür bey de arkadaşınızmış zaten, ceza iptal olur. uğraşsam ne olacak, gider cezayı öderim diyorsanız bu başlığı neden açtınız? polislere sövmek için mi?

o "dingil" ekip orada sabahtan akşama kadar size geç anonsu yaptıktan sonra arkanızdan ceza gönderip "nası kekledik kerizi eki eki" diye eğlenmek için bekliyor olabilir mi? belli ki bir hata olmuş, müdür beyden de cezayı yazan arkadaşın ocağına bir mum dikmek için gerekli teşviki de almışsınız neden uğraşmadınız? böyle öküzler polis olmasın değil mi. kimler olsun polis? ya da ben uğraşmayayım da Allahlarından bulsunlar mı diyorsunuz? aklanır giderler ne ayrıca yahu, 189 tl trafik cezasını kendi ödeyecek cezasını çekmemiş mi olacak, ne olması gerekiyordu anıran polisin cezasını çekmesi için? herkes hata yapar, anırdıklarını düşünseniz de onlar da insandır. her ne kadar ülkenin yaşanabilirliğini tartışıyor olsak da bazı konularda prosedür hala işliyor. itiraz ediyorsunuz, iptal ediyorlar. bu kadar.

• quote:

Yeşil yanarken dur işareti yapan polisi ezip geçelim o zaman?
    Nasıl olsa yeşil yanıyor geçmezsek olmaz şimdi.
    Polis zaten trafik ışıklarının işine karışmak için dikiliyor orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 8 Temmuz 2015; 1:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Yeşil yanarken dur işareti yapan polisi ezip geçelim o zaman?
    Nasıl olsa yeşil yanıyor geçmezsek olmaz şimdi.
    Polis zaten trafik ışıklarının işine karışmak için dikiliyor orda.

ah bi de bi halta yarasalar. polis yokken trafik daha akıcı oluyor.

geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

umarım ehliyetin yoktur.Polis olan yerde trafik ışıklarına uyulmaz.Bu bilgiden bi haber adamın ehliyeti varsa bırakıp gidin konuyu.

+1
    Ayrıca csb kokusu alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama arkadaş trafikte işaret ve işaretçideki öncelik sırasını bilmediğinden öyle dedim.

• şimdi bunu okuduktan sonra kim nasıl kırmızı ışıkta ambulansa yol versin
  • decapita D kullanıcısına yanıt
    Polisleri sıraya da soktunuz mu? Dilekçe yazmadıysanız buraya neden başlık açtınız? Amacınızı anlayamadım?
  • Peki kirmizida durdunuz. Arkaniza ambulans geldi. Sirenleri çalıyor. Siz kırmızı ışıkta gecerseniz ceza gelirmi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.