Şimdi Ara

Motorumu sattığım halde bugün eve ceza geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün eve ceza 1500 ₺ civarı . Yaya yolunda sürmüşüm. Yahu millet vızır vızır sürüyor, yoğun kalabalık yer. O zaman hepsine yazmaları lazım. Ki yani kimseyi rahatsız etmedim de. Yaya yolundan karşı yola geçmişliğim olabilir inkar etmiyorum onu da ama polisin beni yakalayıp işlem yapması uyarması lazımdı. Ben hiç bi şey imzalamadım bile. O zaman gitsinler sahil tarafında yolu kapatan bütün plakalara yazsınlar cezayı bıraksınlar aracın üstüne. Bu nasıl adalet?

Ya tam denetleyin ya da herkesi nasıl serbest bıraktıysanız arada birilerini cezalandıralım demeyin. Gerçi çoğu kuralsız hiç ceza yemiyor.

Neyse velhasıl dün ben motoru yaptım, plakayı kırdık, yeni sahibi yeni plakasını aldı.

E devlette benim adıma sadece aracım var.

Bu neyin nesidir, ne yapmam lazım sizce?

Cezayı ödemeyip, gerekirse itiraz ederim. Çünkü ne uyarıldım ne de imza var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Motosikleti satmak icin notere gidiyorum,sacı bası yaptım işe gideceğim ,noter dediğimde eve 2 dakika felan.Kaskda saclar bozulmasın diye kolumda .Sac önemli günde 1000 kişiyle iletişim halindeyim.Neyse ısıklarda bir motosikletli trafik kenarda duruyor.Acele acele motosikleti satacagım işe yetişmem lazım.Neyse motosikleti sattım noterde 5 dakikalık iş.

AAaaaaAAAa trafik boş dururmu yapıştırmış kaskdan cezayı.Hala ödemedim 240 liraydı 2180 lira olmus.E devlette hala duruyor .

Sac onemlimi evet.Kask da önemli.Kanunlarda.

• lithran kullanıcısına yanıt
    Bende hiç gözükmüyor enteresan . Yani arkadaş sana da geçmiş olsun .

• Kanunen satana kadar yani ruhsat sahibi isim degisene kadar sorumluluk sizde.
    İster kask
    Ister yaya yolu
    İster ters yön gidin ceza sizin ve illa ödemek gerekir..
    Vergi cezaları ödenmezse satış olmuyor ama
    Kask
    Kural ihlali size sahsi yazılıyor borc faize girer gerisini bilmiyorum cesaret etmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • satmadan önce yemişsiniz ceza size ait hertürlü ödeyeceksiniz. fahri trafik müfettişi yazmıştır muhtemelen.

• Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Nerden ödeyeceğim o bile gözükmüyor

• noche34 kullanıcısına yanıt

Ceza geldiğini nerden öğrendiniz? Tebligat mı geldi yoksa e devlete mi düştü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Eve kağıt geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.