Şimdi Ara

radar cezası yedim sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bugün öğlen ankara samsun yolu üzerinde 120 ile sınırlı yolda 150 civarında seyir ediyordum(140 da olabilir). biraz araç yoğunluğu vardı ve 4 şeritlik bir yoldu.ben ortalama 400 metre var yada yok radar aracını gördüm ve yavaşladım. 80 e kadar o korkuyla düştüm. radarın önünden geçerken içerisinide polis yoktu dışarıdaydı. sonra kafam çok takıldı ve geri döndüm radarın yanına durdum. kendisine radara düşüp düşmediğmi öğrenebilme şansım varmı dedim bana hayır dedi sanıırm düşmediğmi ima etmeye çalıştı yada öğrenemeyeceğimi söyledi onu tam bilmiyorum. ben ordan kameraya göz ucuyla baktım kamera baya bi uzak mesafeye kadar bütün yolu görüyor. polisin elinde plakaların yazdığı bir defter vardı ortalam 6 7 araç plakası doktor yazısı gibi yazılıydı.ben tekrar düşüp düşmediğmi sordum bana ben o sırada dışardaydım yok dedi. adam benim aracı gördümüde o sırada dışardaydım dedi yada cihaz öttü de o mu yazmadı yani şaşırdım doğrusu. sormak istediğim polis radarın başında değildi yani o cihaz otomatik mi kayıt ediyor yoksa ötüyorda polis eliylemi plakaları yazıyor. acaba düştümmü düşmdimmi? yardımcı olursanız sevinirim.

• Umarım ceza yemezsiniz ancak ceza yerseniz de hakettiğinizi düşünüyorum. Bunu sizin için söylüyorum. Hani limit 50,70 olsa anlarım da 120 limit olan bir yerde aşmak aşırıya kaçmak bana kalırsa. Hız=ölüm unutmayın.
    Ayrıca benim bildiğim sistem kaydediyor polis memuru ceza yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 29 Haziran 2015; 0:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik kayıt yapıyor, üstelik fotoğrafını da çekiyor. Sonra arkanızdan eve gönderiyorlar. Ama radar cihazlarının menzili 50mt diye biliyorum. 50 mtden önce yavaşladıysanız eğer, ceza yememişsinizdir.

• otoyolda 120 olan yerde %10 tolerans veryorlar mı?

yani 120 ye %10 eklenip 132 yi geçince mi?yoksa 121 kmh de mi yazıyorlar?
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    evet kesinlikle haklısnız bir anlık şeytana uyup hız yaptık. polis memuru neden hayır demiş olabilir sonuçta snaırım radara giren araçların plaka kodları vardı benim yoktu.

• polis memuru neden hayır demiş olabilir sonuçta sanırım radara giren araçların plaka kodları vardı benim yoktu.

• berathan71 B kullanıcısına yanıt
    Evet yazdım dese polemik oluşabileceği için böyle söylemiş de olabilir bilmiyorum. Ancak sanmıyorum ceza geliceğini içiniz rahat olsun, bir kaç gün içinde netten bakın belki sisteme düşer.geçmiş olsun tekrardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün de ceza yedik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120 +12 :132 km de ceza gelebilir yada 133 km de
    Eğer ceza 135 km ile gelirse forumda konusu itiraz et radar cihazları +. - 3 km yaniliyor artı kadranlar bir miktar fazla gösterir kafana takma ben 80 km ile 391 TL odedim

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Araç kadranlarında sapma olabiliyor tolerans dediğiniz sanırım o. Yani araç 130 km hızı gösteriyor kadranda ancak gerçek hız 125.

• çok teşekkür ederim sağolun

• berathan71 B kullanıcısına yanıt
    Seni başından savmış olabilir.

• ayrıca aman dikkat edin radarlar gerçekten baya uzak mesafeyi bile görüyor. ben polisle konuşurken göz ucuyla cihaza baktım baya bi gelişmiş sistem ile kontrol ediyorlar ve uzak mesafedeki aracı görüyor

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100530884

Bu linki incele limitin 3 km üstünde olursa

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    o zaman ceza yememişimdir. 135 üatünde olduğmu sanmıyorum. sadece polis otosunu geçerken 80 85 işe gittiğmi hatırlıyorum. o korkuyla baya düşürdüm hızımı.

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    benim şu an ki tek düşüncem adam eğer radara düştüysem düştün derdi neden saklasın ki. elindeki kağıtta yazmıyordu bişey ve bana dışarda olduğnu söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berathan71

benim şu an ki tek düşüncem adam eğer radara düştüysem düştün derdi neden saklasın ki. elindeki kağıtta yazmıyordu bişey ve bana dışarda olduğnu söyledi.

Hocam ben onun yerinde olsam bende söylemezdim arkadaşlarda demiş yukarıda polemik çıkabilir diye.
  • 1600-1800 metre de hızı tespit edip kilitleniyor 50 metre mesafede plaka okunacak hale geldiğinde resmini çekiyor...
  • Anlamadığım kısım üzülmemiz mi gerekiyor yada sizi teselli etmemiz mi? Konunun amacı nedir?
  • çihaz kayit etsede cezayi görevli memur onaylar .bu konu hakkinda başka bir şey söylemeye gereğini duymuyorum. 15 dk karşimda oturan mobil radar ekibi bir arkadaşa sordum .içiniz rahat olsun o şekilde soranlara ceza kesilirse makina otomatik kesiyo diyorlarmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: berathan71

merhabalar bugün öğlen ankara samsun yolu üzerinde 120 ile sınırlı yolda 150 civarında seyir ediyordum(140 da olabilir). biraz araç yoğunluğu vardı ve 4 şeritlik bir yoldu.ben ortalama 400 metre var yada yok radar aracını gördüm ve yavaşladım. 80 e kadar o korkuyla düştüm. radarın önünden geçerken içerisinide polis yoktu dışarıdaydı. sonra kafam çok takıldı ve geri döndüm radarın yanına durdum. kendisine radara düşüp düşmediğmi öğrenebilme şansım varmı dedim bana hayır dedi sanıırm düşmediğmi ima etmeye çalıştı yada öğrenemeyeceğimi söyledi onu tam bilmiyorum. ben ordan kameraya göz ucuyla baktım kamera baya bi uzak mesafeye kadar bütün yolu görüyor. polisin elinde plakaların yazdığı bir defter vardı ortalam 6 7 araç plakası doktor yazısı gibi yazılıydı.ben tekrar düşüp düşmediğmi sordum bana ben o sırada dışardaydım yok dedi. adam benim aracı gördümüde o sırada dışardaydım dedi yada cihaz öttü de o mu yazmadı yani şaşırdım doğrusu. sormak istediğim polis radarın başında değildi yani o cihaz otomatik mi kayıt ediyor yoksa ötüyorda polis eliylemi plakaları yazıyor. acaba düştümmü düşmdimmi? yardımcı olursanız sevinirim.

kameralardaki kaydı periyodik olarak cezaya işlerler. belki sen geçtiğinde kayıttaydı, senden 50 10 dk sonra kaydı bitirip işlemeye geçecektir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.