< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mustafa Balcı Genel Matematik1 ÇÖZÜM pdf(uni. için) (2. sayfa)
-
-
mat2 çözümlü olanı siteme ekledim.bizzat kendim tek tek tarayıp internette bulunması için uğraştım.link:
https://ieeeturkiye.wordpress.com/2018/01/16/cozumlu-genel-matematik-2-problemleriprof-dr-mustafa-balci-pdf/ -
Teşekkürler yer imlerine ekledim, siteden silinmez değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha henüz site o kadar populer olmadı.ama olmaya başlayınca sıkıntı çıkacacaktır.Tüm kitaplar arşivimde evimi basmadıkları sürece birşekilde yayınlarım. -
HAla 1 yok mu -
1 yok mu hâlâ kaç sene oldu
hocam 1i yayınladınız mı, araştırıyorum ama bulamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: byns
daha henüz site o kadar populer olmadı.ama olmaya başlayınca sıkıntı çıkacacaktır.Tüm kitaplar arşivimde evimi basmadıkları sürece birşekilde yayınlarım.
valla 4 senenin sonunda yaz okulunda verebildim. ama çok kolay dersmiş, yani çalışmadığım için geçememişim. kırtasiyeden fotokopisini aldım. eğer bütün sayfaları istemezsen fotoğraf atabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Jinex
1 yok mu hâlâ kaç sene oldu -
ptt ile kargoyla gönderebilirsen çok sevinirim parasını ben hallederim olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: Mister Spak
valla 4 senenin sonunda yaz okulunda verebildim. ama çok kolay dersmiş, yani çalışmadığım için geçememişim. kırtasiyeden fotokopisini aldım. eğer bütün sayfaları istemezsen fotoğraf atabilirim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7. sene 1. kitap hala yok -
Palme Yayınevi iyi çalışıyor 8 yıldır PDF'in korsan yayılmasına engel olmuşlar helal olsun. -
kalkülüs kitabı varken neden bu acaba ? -
Selamlar hocam. Diferansiyel denklemler için temel atmam lazım. Fonksiyon, türev ve integral bilgim yok. Tavsiye edebileceğiniz kaynaklar nelerdir(video veya pdf)?
-
Gariban üni öğrencilerine eziyettir bu. Bu kadar abartmamak lazım :(
-
Arkadaşlar, kısmen başardım!!! Turcademy sitesi, üniversitenizle anlaşması varsa size pek çok kaynağa ulaşım imkanı sunuyor. Ben de problem kitabını indirdim 3 gün internetsiz sonrasında online erişim sağlıyormuş. Onun dışında sitede bahsedilen yönergelere dikkat edin. Size bir yazılım indirtecek ardından lisans indirtecek. İçeri aktararak önce lisansı sonra kitabı açın, sırası önemli değil. Böylelikle telif haklarını korumak için kştabın üzerinde size ait bilgiler çıkacak mailiniz yani. Bu şekilde o uygulama üzerinden kitaba erişim sağlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X