Bildirim
mustafasandal.info
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu domaini ben alıcaktım ama vazgeçmiştim senin kısmetinmiş demekki
iyi satışlar
-
12 YTL -
quote:
Orjinalden alıntı: teknologg
bu domaini ben alıcaktımama vazgeçmiştim senin kısmetinmiş demekki
iyi satışlar
hayırlısı bakalım.headhunter18 12 ytl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamie -- 6 Ocak 2007; 23:00:25 > -
satış iptal edilmiştir.
konu kapanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamie -- 6 Ocak 2007; 23:56:03 > -
neden yaw ne oldu -
Arkadaş sanırım Turkticaret'ten almış. Transfer mevzusu problem. Ondan olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 7 Ocak 2007; 0:09:43 > -
öyle olması gerekti diyelim.kusura bakma sana da ayıp oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Talvehtia
Arkadaş sanırım Turkticaret'ten almış. Transfer mevzusu problem. Ondan olabilir.
evet turkticaretten aldım.sözleşmeyi okumamıştım.gafil avlandım.ama domain hoşuma gitti uzatabilirim.önümde koca bir yıl war -
Sizi gidi uyanıklar :D
Bildiğim kadarıyla o alan adlarını TT birde hapsediyor, oradan host almak gerekiyor
Milletin hayatını karartacaksınız -
T quote:
Orjinalden alıntı: bLack §hadow§
Sizi gidi uyanıklar :D
Bildiğim kadarıyla o alan adlarını TT birde hapsediyor, oradan host almak gerekiyor
Milletin hayatını karartacaksınız
TT birde hapsediyor ne demek onu anlayamadım.host almak da gerekmiyor ama uzattıktan sonra her ns yönlendirmesi içinde para veriyorsun.yahu salla işte turkticaret.net le iş yapılmazdı biliyordum kulak asmadım işte.neyse akıllanmış oldum.daha orda
kayahan.info ve ntvmsnbc.info adreslerim var :) zehir zıkkım olsun :)
-
Yazık olmuş Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 7 Ocak 2007; 1:10:37 > -
Hapsediyordan kastım işte o idi. NS için para alıyor. Yönlendirmezsem host alırsan ona da parayı alıyor :)
Yani bi şekilde paranı alıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X