Selamlar alt katta kablolu modemimiz var , üst katta (terasta) tabletten internete girebilmek için kablosuz modem alıcam ama çeker mi çekmez mi dbi 150-300 mpbs - markalar vs kafam karıştı. terasta rahat kullanabilceğim sıkıntı çıkarmayacak modem ne önerirsiniz ? anlayan arkadaşlar bakabilirse şmdiden teşekkürler:)
etki alanı daha geniş çekim istiyorsan 2-3 antenli modemlere bakmanı tavsiye ederim. 150-300 mbps olayına fazla takılma o saniyedeki maksimum data aktarım hızı. internet hızına göre modemin 50 mbps bile olsa fazlasıyla işini görür çünkü internet sağlayıcıların altyapı hızları zaten bu standarda değil. buradaki kullanıcı yorumları ve bütçene bakarak airties,asus,tplink,zyxel,inca vs markardan birini tercih edebilirsin..
ZyXEL kaliteli modemler üretiyor uzun zamandır kullanıyorum P-660HN-F1Z model 300 Mbps modemine 2 adet 5 DBI anten ile iyi bir kablosuz sinyal alanına ulaşabiliyorsun. Ürünü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsin.
Arkadaşlar bi üst kattan alıyorum wifi ile neti. Asus modem aldık çekiş çok çok iyi yalnız en uç odada kopup duruyor. Elimde airties model var fazladan. Bunuda uzak odaya kuramazmıyım asıl modem olan Asusdan bi kablo çeksem Airties'e airties çalışıp bana internet verirmi kablosuz olarak.
Yani kısaca 2 adet kablosuz modemım var. Tek hat internet var. Bu ikisini bağlayıp ikiinden yayın yapabilirmiyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme