bu fps olayını bilen varsa acıklasın yaw- mustek dv 4000 30 fps mustek dv 5000 20 fps cekiyomus fakat saniyede dv 4000 8 ornekleme dv 5000 24 ornekleme yapıyomus bunları bi acıklayın bilen varsa
örnekleme, moviede aralıklar halinde noktalar oluşturarak ileri ya da geri gittiğinde başlayacağı noktaların sayısıdır dk. cinsinden ölçülür. 24/dakika. Media playerda timeline a tıkladığında ileri yada geri başkabir noktaya gidersin bu noktaya en yakın örnekleme noktasından itibaren devam eder... Anlatabildim mi bilemiyorum umarım yardımcı olmuştur. O makinalarda DV demesine bakma DV değil mpeg demek daha doğru, dijital fotograf makinasının mantığıyla movie çeker. handycamlerle karıştırma çok daha düşük kalitede video kaydeder..
SAKIN kamera alıyorum sanarak bu mustek lerden almayın..Bunlar olsa olsa eğlence amaçlı cihazlar.. en eski teknoloji kamera bile bunlardan iyidir ona göre kararınızı verin..
panasonic sv-av50 en baba mpeg-4 digital video recorder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme