Bildirim
Mustela Baby Oil Masaj Yağı 100 ml+Vitamin Barrier Cream 1.2.3 Pişik Kremi 100 ml 104TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat çok iyi. Satici uzer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok yok diyor.
-
yohtir.agam sen bizimle eylenir misin
-
pttavm u zak dur
-
Selamlar.
Paylaşımınızı görüp iki adet sipariş verdim. Umarım doğru ürünler sorunsuz gelir...
Paylaşım için teşekkürler 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sahtesi çok aman dikkat edin. 2 yıl önce trendyoldan aldığım bebek yağının kokusundan şüphelendim. mustela ile iletişime geçerek ürünü analiz etmeleri için yolladım. firma ürünün aynısını mağdur etmeme adına yolladı. 3 ay sonra tekrar aranarak bilgi verdiler ki ürün sahteymiş. benden faturayı isteyip satıcı hakkında yasal işlem başlattılar.
-
Çok faydalı bir bilgi, teşekkür ederim. Kokusu dışında sizi şüphelendiren bir detay var mıydı? Ambalajı, rengi vs...
Merhaba. Satıcı ürünü stok sorunu sebebiyle iptal etti. Şimdi şikayet etme zamanı...
Benimki de iptal edilmiş, halbuki fatura kesilmiş gönderilmişti. Thh ye vereceğim şahsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ambalajında ki avokado rengi soluk şekildeydi başka bir farkta göremedim
-
Ben fatura bilgisi gelmemesine rağmen dün şikayetimi oluşturdum.
bu tarz şeylerin kesinlikle pttavm'den alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X