Şimdi Ara

Müşteri merkezli “Vodafone’la Oldu Bilin” dönemi başladı: 4.5G hızı 2 kat arttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sırada İstanbul Anadolu yakasında bir hanedeki Vodafone internet hızı.

Müşteri merkezli “Vodafone’la Oldu Bilin” dönemi başladı: 4.5G hızı 2 kat arttı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm operatörleri denedim. Şebeke çekme konusunda en kötüsü vodafone. Hele hele internet çok ama çok kötü. Hayır bide 2-3 diş çekiyor ama internet çekmiyor. Çok enteresan bir şirket

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden hala &#252;lkede 30 yıldır t&#252;rkcell hep &#231;ekyor vofafone &#231;ekmiyor hala neden hala kapsama alanı sadece t&#252;rkcell de var &#231;ok ilgin&#231; dimi

• Yalanini seveyim. İstanbulun gobeğinde laptopa bagladim ve bi filmi bile oynatamadi. Kesik kesik izletiyor. Bu mu duzelmis hali? Hd kalite bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri rezalet. 15 günde robotları aşıp bir insana ulaşabildim. O da şikayet var sitesine şikayet ettikten sonra.

• Ara ödeme çıkardılar ara ödemeyi cuma günü yatırdım 46 saat oldu acmadilar daha arıyorum müşteri hizmetlerini açıyorum diyor yarım saate açılır diyolar açılma yok ben yıllardır Turkcell kullandım böyle sıkıntı yaşamadım Vodafon kadar dandik hat görmedim geçtiğine pişman oldum

• Vodafone İnternet paketleri çok çabuk bitiyor bu yüzden paket aşımı dolayısıyla onbinlerce insan mağdur ediliyor kimse bunun farkında değil mağdur olanların dışında... İnternet kullanımının çarpanı farklı deniliyor o yüzden kullanıcılarin çok dikkatli olması gerekiyor

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Telefonda konuşamama garantili

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

10a katlamışlar hızı daha ne işte 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir diye habere bakayım dedim zannımız ger&amp;#231;ek oldu, haberimsi demek lazım sadece reklam tanıtım yazısı eksik kalmış. bence sorun yok bu tip işlere eyvallahta bir k&amp;#246;şede reklamdır yazısı olsa iyi olurdu.

Altyapıda m&amp;#252;şterileri karşılama kapasitesi diye birşey var, insanlar bunun ne kadar olduğunu bilse şok olur, aynı anda m&amp;#252;şterilerin ka&amp;#231;ta ka&amp;#231;ı arama yapabilir ? :))) birde kalkmış hızdan bahsediyorlar.

M&amp;#252;şterilere sundukları paketlerden int.kalitesine 3g-4g-4.5g arama kalitesine dair teknik bir bilginin kırıntısı dahi yok. ne güzel dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 10 Aralık 2024; 00:59:38 >
  • Vodafone müşterileri ile o kadar ilgili ki taahhüttüm bitmek üzere ve yeni müşteriye verdiği 60gb. 1000dak paketi 324tlye verirken 15 senelik müşterisine 30 GB. 1000 dk. Paketi Olarak 550 liraya veriyor ve bu müşteri yaşasın turkcell diyip gidiyor

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

2024 yılında bende yaptım bu analizi, şirket hattı turkcel.

Video izlemesen bile korkunç hızlı internet bitiyor, çekimi iyi.

Türk telekom istanbulda her köşede çekiyor, interneti normal yetiyor.

Vodafone geçtim ucuza tarife almak için, telefonu açıyorsunuz ya sizin sesiniz gitmiyor, ya karşının sesi gelmiyor bir daha arıyorsunuz. Arabaya carplaya ekran yansıtıyorsunuz, video izlerken donuyo istanbulda hareket halindeyken.

Çekim kötü, fiyat kötü, internet hızı kötü. Ama reklama gelince bunlardan iyisi yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.