|
Bildirim
Bu okudugum şeyin bir reklam olduğunu belirten not nerede? Aradim bulamadim ben rica etsem bana gosterebilir mi biri?
|
Vodafone spam aramaları noldu? Bu operatöre geçtim geçeli spam ve reklam aramaları tavan yaptı, kişisel verilerimizi kimlerle paylaşıyorsunuz açıklayın
|
Ağzı olan konuşuyor
|
Cekim gücü berbat İnternet hızı düşük. Müsteri iletisimi daha da kötü. Digerlerinin bunlardan aşağı kalan yanı yok ama vodafone en kötüsü sanırım.
|
HIZ 5 MBPS den 10 Mbps ye çıktı yalan yok Bursa için Ping Turkcell den daha düşük Türktelekoma yanaşamıyorlar o ayrı ping 14 Ler de geziyor . |
Her müşteri temsilcisi farklı bilgi iletiyor. Sinir bozucu.
|
Biz de yedik bilin
|
Türk Telekom'da iken hiç spam arama gelmezdi, aynı numara ile Vodafone'a geçtiğim günden beri günde 3-5 spam arama geliyor. Ayrıca Türk Telekom'un yarısı kadar bile çekmiyor. Gerçi ülkede hem kablolu, hem kablosuz altyapının bu kadar berbat olmasının baş sorumlusudur Türk Telekom ama o baş sorumlular bile Vodafone'dan 10 kat daha iyi maalesef...
|
|
HIZ 5 MBPS den 10 Mbps ye çıktı yalan yok Bursa için Ping Turkcell den daha düşük Türktelekoma yanaşamıyorlar o ayrı ping 14 Ler de geziyor . |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 7 Aralık 2024; 13:51:49 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Aralık 2024; 15:54:0 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 7 Aralık 2024; 19:14:6 > |
|
|
Turkcell de kötü bence. Hiçbiri iyi değil hatta bence ama kıyas yaparsam yine en iyisi Türk Telekom gibi. |