Şimdi Ara

Müteahhitlik ile ilgisi olan lütfen yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım ev için elektrik aboneliği konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olanlarınızdan yardım rica ediyorum. Evi aldığımda elektrik faturasının ortak geldiğini yani şantiye elektriği kullanıldığını gördüm ve bu durum beni çok rahatsız etti. Apartman girişindeki elektrik panosuna baktığımda herkesin saati olduğunu ancak tesisat numaralarının olmadığını sadece şantiye elektriğinin tesisat numarası olduğunu gördüm. Bugün müteahhit ile konuştum.

Binanın iskanı var elektrik için talep yapıldı ancak o sırada ayedaş olan elektrik şeysilerinin enerjisaya geçtiğini yönetmeliğin falan değiştiğini öyle kaldığını söyledi (Zırvaladı).

Bende dedim ki peki ne olacak yani bunu halletmen lazım pay ölçer falanda yok adam 5 kişi oturuyor ben 2 kişi ama aynı faturayı ödüyoruz bu çok büyük saçmalık dedim.

Verdiği cevap 10 bin lira civarı tutuyor ben bunu size yansıtsam vs dedi.

Dedim bu senin sorumluluğunda ayrıca böyle olmasının cezası var gibi gibi konuştum.

Sizden ricam bu konuyu bilen yaşayan lütfen yardımcı olsun. Bina 3-4 yıllık ve 3 katlı toplam 6 daire var. Ben bu süreçte ne yapmalıyım. Bu müteaahitin bahsettiği yok ayedaş gitti enerjisa geldi muhabbeti doğru mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.