Şimdi Ara

Mütercim Tercümandan Uygun Fiyata Çeviri Hizmetleri / Özel Ders / Performans Ödevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim ki. Alakasız bölümleri bitirip hiçbir bilgisi olmadan çeviri yapan kişilerden değilim. İngilizce - Mütercim Tercümanlık bölümü mezunuyum.

Kişisel Bilgi:
    Mütercim Tercümanlık bölümünü onur derecesi ile bitirdim. Uluslararası projelerde çevirmen ve eğitmen olarak görev aldım. Aynı zamanda pedagojik formasyon belgesine de sahibim. Şuan küresel bir firmada teknik çevirmen olarak çalışmaktayım. Gerek bireysel İngilizce dil eğitimi konusunda gerekse tercüme - çeviri konularında deneyimim oldukça fazladır.

Çeviri Hizmetleri:
    Yazılı çeviri, sözlü çeviri, yerelleştirme ve Proof Reading hizmetleri vermekteyim. Akademik tez, sunum, makale ve teknik konularda çeviri ve danışmanlık tecrübem oldukça fazladır . Ücretlendirme 1.000 karakter üzerinden yapılmaktadır. Şimdiye kadar yaptığım hiçbir çeviride olumsuz bir dönüt almadım. İşimi her zaman en iyi şekilde yapmaya çalışırım. Fiyat piyasaya göre gayet uygundur. Fiyat almak için lütfen arayınız veya mesaj atınız.
    Not: Akademik referansım oldukça fazladır. Gerektiğinde referans verilebilir.

Bireysel Ders:
    Özel ders konusunda da tecrübem oldukça fazladır. Öncelikle öğrencilerin seviyesini tespit edip her bireyin kendi seviyesine göre bir program hazırlamaktayım. Genel İngilizce ve YDS kursu vermekteyim. Çalışma metodum daha çok konuşma ve yazma ağırlıklı olduğundan İngilizce konusunda sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olabilirim. İngilizceyi sadece kağıt üzerinde öğretmekten ziyade, onların ihtiyaçlarına göre yazılı, sözlü eğitim programları hazırlıyorum. İngilizce eğitimi konusunda çok titizimdir. Dersin işlevselliğini etkili kılan en önemli etken Heyecandır. Bir insana yeni şeyler öğretmek en heyecan verici şeydir. Ders fiyatlarım piyasaya göre oldukça uygundur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.