Şimdi Ara

Mutfak giderini pimaş çıkışını en sağlam şekilde kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zemin katta oturuyorum, geçen hafta ani ve sağanak yağmur yağdığında pis su mutfak giderinden basınçlı şekilde geri geldi. Olaydan sonra Pimaş çıkışına PVC kör tapa taktım ama aynı durumu yaşarsam ve pis su basınçlı şekilde geri gelirse tapa dayanır mı emin olamıyorum. Bu tapayı nasıl sağlamlaştırabilirim fikri olan var mı? Bu çıkışı daha güçlü kapatabilecek metal kelepçeli, metal mandallı bir ürün var mıdır, biliyor musunuz?

Kapak şeklindeki tapanın resmini ve Pimaşa takılmış haline ait fotoğrafları ekliyorum.

• Nerdeyse çocukluğumdan beri bu forum var ve çokta güzel bir forumdu, her konuda en komplike problemde bile hemen birileri çıkar yardımcı olurdu. Sorduğum soruya kendim çözüm bulduğumda ihmal etmez sorunun kesin çözümünü yazar insanlar faydalansın diye uğraşırdım herkeste öyle yapardı.

Şimdi üzülerek görüyorum ki forum eski etkisini, gücünü kaybetmiş. Sorduğum o kapağın geri gelen su basıncına dayanıp dayanamayacağı konusundaki düşünceniz idi, orayı kapatmak için daha güçlü çözümü olan var ise paylaşmaları idi ama küçücük bir cevap bile bulamadım. Üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ula_sh -- 20 Haziran 2024; 8:25:36 >
  • Kilitli çekvalf belki faydası olur.

• Teşekkür ederim, düşündüm ama su basınçlı olarak geri geldiğinde çekvalf yerinden çıkar diye düşünüyorum. Daha sağlam bir çözüm gerekli.

• Pvc tapayı ısıtıp gider borusuna yapıştırın; üstüne su sızdırmaz pvc tamir bandı + kelepçe atın.

En garanti yöntem gider borusunun ucunu bulup çekvalfi o noktaya bağlamak.

• Çok teşekkür ederim. Orada ne tür bir kelepçe kullanmak daha iyi olur. Uygun bir ürüne ait link vermeniz mümkün mü?

• Mutfak giderini pimaş çıkışını en sağlam şekilde kapatmak

Bunların büyük ölçüde olanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Temmuz 2024; 10:17:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.