Bunu nasıl yapabilirim? Güvenlik nedeniyle whatsapp hesabım sadece tek cihaz üzerinden kullanılabilsin istiyorum farklı bir cihaza istesem bile izin verilmesin istiyorum, whatsapp ta böyle bir ayar var mı acaba?
Merhaba,
İçinde verilerimin olduğu harici harddiski USB den bilgisayara bağladığımda bilgisayar harici harddiski görmüyordu, youtube videonun birinde sürücü harfi atayınca sorunun düzeleceği söyleniyordu, söyleneleri yaptım, sürücü bilgisayarımda görünüyor ama boyutu görünmüyor, çift tıkladığımda biçimlendirme seçeneği çıkıyor, yalnızca sürücü harfini değiştirdiğim için dosyalarım silinmiş olabilir mi? Nasıl geri getirebilirim daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı acaba?
Yaptığım işlem adımlarına ait görüntüleri de ekliyorum.
İçinde verilerimin olduğu harici harddiski USB den bilgisayara bağladığımda bilgisayar harici harddiski görmüyordu, youtube videonun birinde sürücü harfi atayınca sorunun düzeleceği söyleniyordu, söyleneleri yaptım, sürücü bilgisayarımda görünüyor ama boyutu görünmüyor, çift tıkladığımda biçimlendirme seçeneği çıkıyor, yalnızca sürücü harfini değiştirdiğim için dosyalarım silinmiş olabilir mi? Nasıl geri getirebilirim daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı acaba?
Yaptığım işlem adımlarına ait görüntüleri de ekliyorum.
HP notebook pili şarj olmuyor
Merhaba,
İş yeri HP TPN C129 model bi' notebook gönderdi. Pili %0 olarak geldi, güç kablosu girişindeki ışık sürekli yanıp sönüyor ve pil şarj olmuyor, bilgisayarı pille kullanamıyorum. Sizce bana ne anlatmak istiyor? Nasıl düzeltip pilin şarj olmasını sağlayabilirim?
Merhaba
Zemin katta oturuyorum, geçen hafta ani ve sağanak yağmur yağdığında pis su mutfak giderinden basınçlı şekilde geri geldi. Olaydan sonra Pimaş çıkışına PVC kör tapa taktım ama aynı durumu yaşarsam ve pis su basınçlı şekilde geri gelirse tapa dayanır mı emin olamıyorum. Bu tapayı nasıl sağlamlaştırabilirim fikri olan var mı? Bu çıkışı daha güçlü kapatabilecek metal kelepçeli, metal mandallı bir ürün var mıdır, biliyor musunuz?
Kapak şeklindeki tapanın resmini ve Pimaşa takılmış haline ait fotoğrafları ekliyorum.
Merhaba,
Redmi note 10 pro da çift hat kullanıyorum. Farklı hatlarım için farklı zil sesi ayarlamak istedim ama nasıl yapıldığını bulamadım.
1. hattan arandığımda farklı 2.hattan arandığımda farklı zil sesi çalacak şekilde ayarlayabilir miyim? Nasıl?
Satışını yapacağımız gayrimenkule 8 kardeş ortağız. Satışı yapmak üzere bir kardeşimize vekalet verirken, aynı vekalette bedeli tahsil etmek üzere diğer kardeşimizi yetkilendirebilir miyiz? Satış için imza atacak kardeşimiz ile parayı tahsil edecek kardeşimiz farklı olacak, 8 kardeş yerine satış ve tahsil işlemini 2 kardeş tamamlamış olacak. Bu şekilde vekalet düzenleyip satışı bu şekilde gerçekleştirebilir miyiz sizce?
|
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.768 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları