< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
mutfaksız yurtta kahvaltı önerileri (3. sayfa)
-
-
erkek gibi yiyorum var mı problem
-
dardonel ton + salatalık (sabah sabah belki sevmeyebilirsin)
arası hindi füme sandviç
meyve parçacıklı yulaf +süt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2987C672E -- 18 Nisan 2023; 21:58:22 > -
hocam sizin iç organlarınız ağlıyor resmen karaciğerinizi açsak karaciğer yağlanmasından geberecek. tamam yurt koşulları filan da. bu da abartı be.
-
Nescafe 1i1arada+2 dal parliament güzel bir kahvalti olur diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarımın hepsinin ekmekle yeniyor oluşu dışında abartı bir şey yok bence. Kahvaltı hariç hiçbir öğünde ekmek yemiyorum. Evde olsam da hemen hemen her kahvaltıda ekmek yerdim. Ekmeksiz bir kahvaltı mümkün mü ondan da emin değilim.
yurt koşulları bundan daha kötü bu arada ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kahvaltıya inersem ekmek+tereyağ+salatalık ya da ekmek reçel yiyorum. Ton balığı baya zararlı düzenli tüketimde özellikle
Katılıyorum, en azından her gün kahvaltı yapıyorum.
sorun ekmekte değil hocam öbür yiyeceklerin hepsinin aşırı şeker içermesi. günlük şeker miktarını elbette geçiyordur. zayıf olsanız bile göbek oluşmaya başlar.
-
bi keresinde 2 bardak nescafe ile kahvaltı yapmıştım en azından uykum açılsın diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yiyecekleri uzun süre saklama imkanım olmadığı için bozulmayacak şeyler tüketiyorum ondandır
Zayıfım almadım hala kilo alırsam da sıkıntı yok okula yürüyerek gidip geliyorum
düzenli tüketilmiyor dediğiniz gibi. psikolojik olarak da insan istemiyor. haftanın belirli günlerinde kahvaltıya renk açar ama.
-
Her gün müsli yemek ben de isterdim ama süt çok pahalı
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X