Şimdi Ara

Müthiş bi bilgi kirliliği var, gelin açıklığa kavuşturalım. (Kayıt hakkında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
9
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zor filan değil. Senin anlama kapesiten yetmiyordur.

Tembel insanlar, daima yapacak bir şey ararlar.
    Luc de Clapices

Sende araştırmak yerine, sistemi ve devleti kötülüyor, yetersiz görüyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum....

• E-kayit yapacaksınız
    Sonrada gideceğiniz universitenin belirlediği tarihte(sitelerinde yazar)universitenizin sitesinden ders kaydı yapacaksınız bu kadar

Devlet unileri için

• deadlyspiralxx kullanıcısına yanıt
    daha kolay olmalı diyorum genel olarak bi rahatsızlık olduğu ortada anlaşılmayacak bişey yok kapasite gerektirmiyor her kazanan mutlaka kayıt yaptırabilecek ama neden daha kolay olmuyor insanlar böyle konular açmak fazla zaman harcamak zorunda kalıyor olay bu (ayrıca o arkadaşı savunmuyorum terbiyesizlik yapıyor beni karıştırma onunla lütfen)
  • deadlyspiralxx kullanıcısına yanıt
    Sixtir lo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _zombik_ kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma sert çıkış yaptı..

• Hıckımse bısey bılmıyor cıldıracam yemınle ya. Yarın unıyı arıcam bakalım onlar ne yumurtlıcak. 3 tarıh verılmıs salak gıbı yahu. 12 16 mı 15 19 mu yoksa kayıt yerının ustundekı kayıt tarıhı mı mılletı delı edecekler

• Kardeşim darbecilerin yaptığı tamamen teröristlik devlete sızmak askere sızmak hainlik şerefsizlik ne ararsan var ancak demokrasiyle bu ülkenin ilkeleri doğrultusunda yönetimin aldığı karar yada bazı eylemleri uygulama şeklini demokratik bi şekilde eleştirmek hakkı bunu demek istiyorum burda benim eleştirdiğim nokta keşke net bir şekilde kayıt olayı açıklansa da böyle konulara gerek kalmasa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Ben sadece bir diploma vermek için 1200 kmden fazla yol yapmak istemiyorum. Ama üniversite e kayıt yaptıran öğrenciler 15-19 ağustos arasında gerekli belgeleri getirsin diye sitesine yazmış. Bu e kayıtın bir avantajı yok ki.

Elektronik kayıt yaptıranların Kayıt için gerekli belgelerin teslimi 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında ilgili
    fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu’nda yapılacaktır.

Şöyle bir madde benim ünide de var. Ayvayı yedik mi yani? Sıçarım affedersin böyle e kayıta...
  • birader konu her neyse başlık ile alakalı bi mesaj değil açıkça şurada e kayıt denen illeti açıklığa kavuşturmaya çalışıyoruz yok ermeni yok asker yok siyaset bilmem ne gidin arkadaşım burası mı yeri? Mesaj geliyor tatmin edici bi cevap sanıyoruz sizin alakasız mesajlarınızı okuyoruz!
  • Konu üstte kalsın cevap istiyorum ben de.
    Şimdi ben okulla direk görüşmek istiyorum önkayıt,e-kayıt artık her neyse yapmak zorunda mıyım ?
  • E devletten kayıt yaptırdım üniversitenin sitesinden bakınca kesin kayıt yaptırılmamış diyor. Hatta mezun olduğum lise yanlış yazıyor güzel devletmiş.
  • yüzkere mi yazacaklar e kayıt yaptırdıktan sonra okula gitmene gerek yok diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

Konu üstte kalsın cevap istiyorum ben de.
    Şimdi ben okulla direk görüşmek istiyorum önkayıt,e-kayıt artık her neyse yapmak zorunda mıyım ?

öğrenirseniz bana da söyler misiniz?

Olmadı yarın üniversiteyi arayıp soracağım

• Persom kullanıcısına yanıt
    Malesef öğrenemedim.
    Bir de her üniversiteninki değişik oluyormuş sanırım.En iyisi aramanız olacak.
  • Doctore Oenomaus kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı madde var dün gün içinde aradım açmadılar, bugün gene arayacağım soracağım. Belgemde 15 yazıyor en azından 15 zorunluluğu elektronik kayıt yaptığım için ortadan kalksın istiyorum. Kıytırık lise diplomasının ne acelesi varsa.

• Allah be gece gece gelen şu mesajın güzelliğine bakın

Heralde belgeler için gelmeniz gerekmektedir falan yazarlardı öyle bi durum olsaydı yanlış mıyım?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctore Oenomaus -- 12 Ağustos 2016; 4:16:29 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.