Şimdi Ara

Müthiş bir senaryo-September Clues-9/11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konularda araştırma yapan ve paylaşımlarda bulunan blog sahibi kişiler mevcut.zaten bir çoğunuz biliyorsunuzdur
    kimlerin bu tür olayları irdelediğini.bilmeyen arkadaşlar için,
    mesela;
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/
    biraz argo kullanıyor yazılarında fakat içeriği ve anlatılmak istenileni alıyorsunuz.
    link vermemde bir sakınca varsa editlenebilir mesaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

quote:

Video iyi güzel de dostlar, şu sonradan koyduğunuz www vs nin aynı mantık doğrultusunda ilerlemediğini söylemek isterim. bunlar çokça karşılaşabileceğiniz tesadüfler, dh= devil, hell donanımhaber şeytani emellere hizmet eden bir internet sitesi olabilir, www de 666 olabilir ama emin olamayız sorun burada işte bu tarz küçük ayrıntılardan anlam çıkarmak yerine videodaki gibi daha düşünülebilen büyük olaylardan sonuç çıkarmak bence daha mantıklı

9/11 mi tesadüf olan ? Veya kabalaya dayanan numeroloji ? Veya Michael Jackson'un klibinde özellikle gösterilen bir sahnede KKK yazan yani 11+11+11'i parçalaması mıdır tesadüf olan ? Biraz fazla iyimser oldu sanki ?

Türkiyenin en büyük forumunun kısatlmasının dh olması tesadüf müdür, yyapma bu kadar iyimsel olmayalım

Donanımhaber'in kısaltmasını DR olarak yapamazsın sevgili kardeşim kısaltmalar %99 baş harflerden yapılır. Gayet mantıksız bir örnek vermişsin fakat benim verdiğim şeyler gerçeklerdir. Numeroloji bir gerçektir, kabala gerçektir, ökültüslik gerçektir, KKK'nın 33 anlamına gelmesi ve 33'ün özgür masonluğun en yüksek ve sırları olan sınıfı olduğu gerçektir, Michael Jackson'ın klibinde KKK yazan camı parçalaması veya üzerinde masonik simgeler bulunan arabanın camlarını parçalaması veya üzerinde kraliyet arması bulunan tabelayı parçalaması gerçeklerdir. Bunlara sen nasıl tesadüf diyebiliryosun yahu gerçektir bunlar yani olmuştur işte daha nasıl açıklayayım.
    Annenin adının Ayşe olması veya babanın adının Mehmet olmasını ne kadar gerçek buluyorsan bunlarda gerçektir. Ama sana yutturulan 11 eylül gerçek değildir, kanıtları da yukardadır. (bu arada isimleri tutturduysam çok gülerim)
    not: Tekrar okuyunca fark ettim anne baba örneği yanlış anlaşılmasın lütfen isim ve bilinen gerçekler üzerinden örnek vermek istedim başka taraflara çekmek gibi bir arzum yoktur aman ha.

Gerçek olduğunu iddia ediyorsun, ki bilmen imkansız anca belli çıkarımlar sonucu tahmin edebilirsin. Hayır yani adam oraya ne yazsa masonlukla veya ne biliyim şeytani şeylerle ilgili bir şeyler çıkarılabilir, zira konu çok büyük her harf sayı işaret bi şeytani simgeye denk geliyor neredeyse .Başka bi yerde 25 geçse, büyük üstat masonun ölümünün 25. yılını saygıyla anıyo veya 113 yazsa 11x3=33 tarzı milyonlarca şey üretebilirsin çünkü belirli bi kuralı yok. Dr yazmadım zaten, DH yazdım ve baş harfler.
    Bazıları doğru olabilir ama sorun burada işte bilemezsin hiçbir zaman da bilemeyeceksin anca büyük ihtimalle doğrudur hmm mantıklı evet olabilir diyebilirsin o anlama geldiğiyle ilgili kanıt bulmadan anca kendini kandırırsın sevgili kardeşim.
    Bu arada ben de katkıda bulunayım bu gerçekliğe, başkalarıyla tartışırken kanıt diye sunarsın. Q klavyede 105 harf var, rakamları topladığında 6 yı elde ediyorsun ve 3 rakamlı bir sayı olduğundan sayılar toplamını 3 kere yan yana yazarsak o da ne 666

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video iyi güzel de dostlar, şu sonradan koyduğunuz www vs nin aynı mantık doğrultusunda ilerlemediğini söylemek isterim. bunlar çokça karşılaşabileceğiniz tesadüfler, dh= devil, hell donanımhaber şeytani emellere hizmet eden bir internet sitesi olabilir, www de 666 olabilir ama emin olamayız sorun burada işte bu tarz küçük ayrıntılardan anlam çıkarmak yerine videodaki gibi daha düşünülebilen büyük olaylardan sonuç çıkarmak bence daha mantıklı

9/11 mi tesadüf olan ? Veya kabalaya dayanan numeroloji ? Veya Michael Jackson'un klibinde özellikle gösterilen bir sahnede KKK yazan yani 11+11+11'i parçalaması mıdır tesadüf olan ? Biraz fazla iyimser oldu sanki ?

Türkiyenin en büyük forumunun kısatlmasının dh olması tesadüf müdür, yyapma bu kadar iyimsel olmayalım

Donanımhaber'in kısaltmasını DR olarak yapamazsın sevgili kardeşim kısaltmalar %99 baş harflerden yapılır. Gayet mantıksız bir örnek vermişsin fakat benim verdiğim şeyler gerçeklerdir. Numeroloji bir gerçektir, kabala gerçektir, ökültüslik gerçektir, KKK'nın 33 anlamına gelmesi ve 33'ün özgür masonluğun en yüksek ve sırları olan sınıfı olduğu gerçektir, Michael Jackson'ın klibinde KKK yazan camı parçalaması veya üzerinde masonik simgeler bulunan arabanın camlarını parçalaması veya üzerinde kraliyet arması bulunan tabelayı parçalaması gerçeklerdir. Bunlara sen nasıl tesadüf diyebiliryosun yahu gerçektir bunlar yani olmuştur işte daha nasıl açıklayayım.
    Annenin adının Ayşe olması veya babanın adının Mehmet olmasını ne kadar gerçek buluyorsan bunlarda gerçektir. Ama sana yutturulan 11 eylül gerçek değildir, kanıtları da yukardadır. (bu arada isimleri tutturduysam çok gülerim)
    not: Tekrar okuyunca fark ettim anne baba örneği yanlış anlaşılmasın lütfen isim ve bilinen gerçekler üzerinden örnek vermek istedim başka taraflara çekmek gibi bir arzum yoktur aman ha.

Gerçek olduğunu iddia ediyorsun, ki bilmen imkansız anca belli çıkarımlar sonucu tahmin edebilirsin. Hayır yani adam oraya ne yazsa masonlukla veya ne biliyim şeytani şeylerle ilgili bir şeyler çıkarılabilir, zira konu çok büyük her harf sayı işaret bi şeytani simgeye denk geliyor neredeyse .Başka bi yerde 25 geçse, büyük üstat masonun ölümünün 25. yılını saygıyla anıyo veya 113 yazsa 11x3=33 tarzı milyonlarca şey üretebilirsin çünkü belirli bi kuralı yok. Dr yazmadım zaten, DH yazdım ve baş harfler.
    Bazıları doğru olabilir ama sorun burada işte bilemezsin hiçbir zaman da bilemeyeceksin anca büyük ihtimalle doğrudur hmm mantıklı evet olabilir diyebilirsin o anlama geldiğiyle ilgili kanıt bulmadan anca kendini kandırırsın sevgili kardeşim.
    Bu arada ben de katkıda bulunayım bu gerçekliğe, başkalarıyla tartışırken kanıt diye sunarsın. Q klavyede 105 harf var, rakamları topladığında 6 yı elde ediyorsun ve 3 rakamlı bir sayı olduğundan sayılar toplamını 3 kere yan yana yazarsak o da ne 666

Halen anlamamışsın. Ebced denilen bir olay var. Veya ondan daha basidi numeroloji, sayı bilimidir bu. Ebced ise ister bilim de ister sanat de buradaki olay bununla alakalıdır. Her harf-sembolün bir sayısal değeri vardır. Yani KKK'nın 33 anlamına gelmesini ben uydurmuyorum veya tesadüfen oraya koyulmamış şeyler. Bunun bu anlama geldiği gerçek birşeydir çünkü bu şekilde oluşturulmuştur. Veya 9/11'in anlamını kafamdan uydurmuyorum, yukarıda tablosu verilmiş zaten açıkladığım anlam kabala'ya dayanır. 11'i araştırdığın zaman her yerden karşına çıkıyor Bahçeli'nin 40 hesabı gibi. Körfez savaşından 11 sene sonra yapılması, o tarihten sonra 111 gün kalması, iki kulenin ortadaki heykelle birlikte 1.1 yani 11 anlamına gelmesi vs. Eğer beni zorlarsan sana çok uzun bir paragraf bununla ilgili yazı yazabilirim. Bunlara tesadüf demek görmek istememektir benim için heleki yukarıdaki belgeselden sonra.

• http://www.youtube.com/watch?v=z0p5gsmSSs8
    http://www.youtube.com/watch?v=fe6E3LNWC2M

Olimpiyatlarla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKKuRT -- 22 Haziran 2012; 21:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garozi

http://www.youtube.com/watch?v=z0p5gsmSSs8

Olimpiyatlarla ilgili

ikinci kanal yani thetruth from god4 adlı kişinin videoları müthiş kanıtlar sunuyor...
    zaten daha dün 10 tane yeni video yükledi

• bende o son 10 videosunun ilk partini verdim zaten bu sefer yeni kanitlar var ama eski videodaki kanitlarini da koymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKKuRT -- 22 Haziran 2012; 21:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garozi

http://www.youtube.com/watch?v=z0p5gsmSSs8

Olimpiyatlarla ilgili

Teşekkürler izleyeyim.
  • Belgeselin görüntü ve çeviri kalitesi vasat düzeyde olsa da kendi adıma çok istifade ettim, teşekkür ederim.
  •  Müthiş bir senaryo-September Clues-9/11

bu da benden gelsin...

Böyle ufak şeyleri kaale almamak gerektiğini düşünsem de bunlarla ilgili yazıları okumadan edemiyorum doğrusu. 11 Eylülün kurmaca olduğunu zaten biliyordum fakat elimde bunu kanıtlayabilecek herhangi bir materyal yok tabii fakat bu video çok iyi hazılarnmış belli.

11 Eylül olayı gerçekleştiğinde ufaktım fakat bugün amerikanın kurduğu medyaya bağlı kitle kontrol sistemini rahatlıkla okuyabiliyorum. Amerikanın en büyük silahı medyadır nükleer silahlar ya da başka birşey değil. Şu an çok gündemde olan nato'nun 5. maddesi tarihte bir kez işletilmiştir o da bu olaydan sonra! nato birlikleri afganistana girmiştir!

Videoyu izlerken sık sık youtube a girip ilgili videolara baktım ve bir iki tanesi hariç hepsinin ortak noktası şu: Uçak çarpması sırasında ya frameler yok edilmiş, ya da uçak çarptığı sırada daha yukarılar kameraya alınıyor...şu anda eminimki orada uçak falan yoktu. Kocaman ticari jetin geldiği görülmezmi arkadaş yeşilköyde oturanlar sesten şikayet ediyor (yeşilköy atatürk havalimanın yanında bir semt) ama videları çekenler uçağın gelişini bi türlü farkedemiyor işe bak!

Başka bir konu şu zoom yapan helikoptere dair, google earth kullanarak wtc binası ile kameranın gördüğü son nokta arasındaki mesafeyi kabaca hesapladım ve şunu gördüm bu yolu bu sürede bir ticari uçağın alması KESİNLİKLE imkansız. Ses hızını bile geçemeyen bi uçaktan bahsediyoruz, bir boeing. Bunu zaten videoyu hazırlayan arkadaş ta anlatmış ben bir sağlamasını yapmış oldum.

Never forget about 9/11! YERSEN!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.