Şimdi Ara

Müthiş bir senaryo-September Clues-9/11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bazı arkadaşlara garip gelecek böyle birşey paylaşmam fakat ne zamandır unutuyordum paylaşayım dedim artık. Dünya çapında ilk çıktığında oldukça tepki topladı ilk çıktığında bu belgesel tadındaki video iyi ve kötü anlamda. Bir süre önce Türkçe alt yazısını yapmışlardı. Vakti olan arkadaşlar üşenmeden oturup izlesin lütfen ve hiç sakınmadan yorumlarınızı paylaşmanızı rica ediyorum. Amacım bunu izleyenlerin yorumlarını almak.
    Ayrıca dip not olarak en önemli bilgiyi geçeyim. Kabalistik öğretide yani ökült kültürde sayıların çok önemi vardır numerolojiye benzer şekildedir fakat daha derin anlamlar ve amaçlar taşır. Bununla birlikte 11 tane seviye vardır ki bu olayda 11 sayısını sıkça görüyorsunuz zaten. Bu öğretide ise 10. seviye tanrıyı ifade eder. 9 ise baş melek gibi, yardımcı bir anlamı mevcut tam çevisini bulamadım henüz. Fakat en önemlisi ise tanrı katı olan 10.seviyeden sonra bir kat daha vardır bunu 11. seviye olarak adlandırırlar ve bu da iblisin katıdır. 9/11 ise 9. kattan sonra tanrıyı es geçip direk olarak 11. seviyeye yani iblise ulaşmak anlamına geliyor. Matrix filminde 911 numaralı ve son kapıdan girmeleri gibi. Neyse izleyen arkadaşlardan yorumları bekliyorum birşeyler tartışabiliriz fikirleri almak istiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 21 Haziran 2012; 12:29:11 >

• Önceden izlemiştim.Buradaki bazı kişilerin buna nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.Bu konuya da komplo teorisi derlerse artık kesin olarak "kör" olduklarına inanmış olacağım.Merakla tepkileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Önceden izlemiştim.Buradaki bazı kişilerin buna nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.Bu konuya da komplo teorisi derlerse artık kesin olarak "kör" olduklarına inanmış olacağım.Merakla tepkileri bekliyorum.

İnsanlanları şartlandırmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Önceden izlemiştim.Buradaki bazı kişilerin buna nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.Bu konuya da komplo teorisi derlerse artık kesin olarak "kör" olduklarına inanmış olacağım.Merakla tepkileri bekliyorum.

İnsanlanları şartlandırmamak gerek

Öyle bir amacım yok ama insanların gerçekleri değil de görmek istediklerini görmelerinden bıktım.Bazı şeyler bizim gözümüze gözümüze sokulmasına rağmen kabul edilmiyor.Bunu genel olarak söylüyorum.İnsanlar kendi yaptıklarının cezasını çekiyorlar.Yaptıkları şey de gerçeği görmemek.Şu gerçekleri görüp sonuca gidebilsek her şeyi çözebilecek düzeydeyiz.İnsanlık kendi kendini öldürüyor kendi kendine işkence ediyor.Bu kadar avucumuzun içinde olan ve bu kadar basit olan problemlerin çözülmemesi beni kahrediyor.
    Başka bir niyetim yok.

• Tamamını değil bir kısmını izledim.
    Ana fikir yine aynı; Amerikanın düzenlediği bir entrika.

Ve kesinlikle haklılar da.
    Haksızlar diyebilmek için bu güne kadar bulunan yüzlerce kanıt ve bulguyu yalanlayabilmek gerekiyor.
    Uçak çarpması ile kendi içine gömülüp tamamen tuz buz olan enkazın nasıl bu hale geldiği ile ilgili bir çalışma daha vardı. Bir enkazın bu şekilde yıkılıp birde tamamen toz haline gelmesi imkansız bir şey. Bu ancak binanın temelinden gönderilecek ufak bir nükleer etki ile sağlanabilir.

Bu çalışmada da komplonun basın aldatmacası gözler önüne serilmiş.
    Diğer bir çok mantıklı, tutarlı güvenilir çalışmalarda aynı şeyi gösteriyor.

Artık bunun amerikanın bir entrikası olduğundan yüzde yüz eminiz. İsterdik ki bundan emin olduktan sonra amerikayı bu yaptığı utanç verici şey yüzünden yargılayabilelim. Fakat gel gör ki ekimiz kolumuz bağlı. Onların oyununu izleyip sonra alkışlamaktan başka yapacak bir şey kalmadı. Oysa tokatlamamız ve yüzlerine tükürmemiz gerekirken...

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Tamamını değil bir kısmını izledim.
    Ana fikir yine aynı; Amerikanın düzenlediği bir entrika.

Ve kesinlikle haklılar da.
    Haksızlar diyebilmek için bu güne kadar bulunan yüzlerce kanıt ve bulguyu yalanlayabilmek gerekiyor.
    Uçak çarpması ile kendi içine gömülüp tamamen tuz buz olan enkazın nasıl bu hale geldiği ile ilgili bir çalışma daha vardı. Bir enkazın bu şekilde yıkılıp birde tamamen toz haline gelmesi imkansız bir şey. Bu ancak binanın temelinden gönderilecek ufak bir nükleer etki ile sağlanabilir.

Bu çalışmada da komplonun basın aldatmacası gözler önüne serilmiş.
    Diğer bir çok mantıklı, tutarlı güvenilir çalışmalarda aynı şeyi gösteriyor.

Artık bunun amerikanın bir entrikası olduğundan yüzde yüz eminiz. İsterdik ki bundan emin olduktan sonra amerikayı bu yaptığı utanç verici şey yüzünden yargılayabilelim. Fakat gel gör ki ekimiz kolumuz bağlı. Onların oyununu izleyip sonra alkışlamaktan başka yapacak bir şey kalmadı. Oysa tokatlamamız ve yüzlerine tükürmemiz gerekirken...

Tamamını da izleyebilirsen çok iyi olur hocam. Zira en önemli kısım ortalardan sonra başlayan kısım olan medya kısmı. Medyayı kullanarak nasıl montajlar yapıldığını ve bütün dünyaya nasıl üzerinde işlenmiş bir sanal gerçeklik izlettirildiğini kanıtlarıyla birlikte çok güzel bir şekilde açıklamışlar.

• benim de şöyle bir teorim vardı.

sovyetlere karşı afganistan'da besleyip büyüttüğü cihatçıları yine ustaca bir istihbarat çalışması sonucunda yeni bir savaşın ateşleyicisi olarak kullandılar. 11 eylül öncesinde abd'de bu ölçekte olmasa bile birkaç saldırı olmuştu. bunlar ısınma turlarıydı. istedikleri etkiyi yaratabilecek büyük bir saldırıya ihtiyaçları vardı. bu nedenle seçtikleri ve kolaylıkla yönlendirebilecekleri islamcıları saldırılar için yetiştirdiler. saldırı planlananın çok daha ötesinde sonuçlandı. bence binaların yıkılabileceğini düşünmemişlerdi. iki ülkeyi tümüyle işgal edebilecek, diğer ülkeleri de işgal korkusuyla dize getirebilecek bir haklılık kazanmışlardı. peşlerine düştükleri teröristlerin kilit önemde olanlarının hiçbirisi sağ yakalanmadı. olaydan habersiz, kendisini cihat yolunda feda ettiğini zanneden piyonları kamuoyunun önüne koydular.
    fakat yarattıkları el-kaide canavarı kendilerini de aşmaya başladı. ırak ve afganistan'da çok kayıp verdiler ve kayıplar durmadığı gibi artarak devam ediyor.

videoyu izleyince teorim üstünde tekrar çalışmam gerektiğini anladım ama genel çerçeve bakımından durum pek değişmeyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca şunu unutmamak gerek. 1993 veya 96 tam hatırlamıyorum kör imam saldırısı olmuştu gene ikiz kulelere ve bomba ile saldırı yapılmaya çalışılmıştı. Belkide aynı senaryo denenmiş fakat başarılı olamayacağı anlandıklarında kör imam denen bir piyon ile olayı kapattılar. Düşünence mantıklı geliyor aslında.
  • Küresel emperyalistler ve besleme p.çlerinin tezgahı
    Kim daha şeytan-lık yapabilir savaşının
    Gözümüze mi desem d.tümüze mi desem s.kulmuş hali
    Benzerleri çokça mevcut
  • Amerika'ya iman edenleri ikna çabaları boş iş...

Siz yıllarca araştırıp delillerinizi ortaya koyun, onlar şöyle bir bakıp "komplo terorisi" olduğunu ıspatlayarak delillerinizi bir anda çürütebilirler...

Onlar için sırada yeni hologramlar, uzaylı peygamberler, ufolu uzaylılar, sıradışı doğa olayları falan var...

Yıllardır felaketlerden kimsesiz çocuklar olarak kaçırılıp sakat bırakılmış ve özel merkezlerde vücuduyla oynanıp ucubeler haline getirilmiş,
    sıradışı ve aklı başından alınmış medyumsu yarım insanlar, nice sürprizler ve daha neler neler...

Uyuyanlar için iyi seyirler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ayrıca şunu unutmamak gerek. 1993 veya 96 tam hatırlamıyorum kör imam saldırısı olmuştu gene ikiz kulelere ve bomba ile saldırı yapılmaya çalışılmıştı. Belkide aynı senaryo denenmiş fakat başarılı olamayacağı anlandıklarında kör imam denen bir piyon ile olayı kapattılar. Düşünence mantıklı geliyor aslında.

evet 93 yılıydı. kör imam suçlu bulunmuştu saldırıdan. geçenlerde çıkan bir haberde mısır'a iade edileceğinden bahsediliyordu. artık mısırlılar hesaplasın geleceğin nelere gebe olduğunu.
  • quote:

Belki bazı arkadaşlara garip gelecek böyle birşey paylaşmam fakat ne zamandır unutuyordum paylaşayım dedim artık. Dünya çapında ilk çıktığında oldukça tepki topladı ilk çıktığında bu belgesel tadındaki video iyi ve kötü anlamda. Bir süre önce Türkçe alt yazısını yapmışlardı. Vakti olan arkadaşlar üşenmeden oturup izlesin lütfen ve hiç sakınmadan yorumlarınızı paylaşmanızı rica ediyorum. Amacım bunu izleyenlerin yorumlarını almak.
    Ayrıca dip not olarak en önemli bilgiyi geçeyim. Kabalistik öğretide yani ökült kültürde sayıların çok önemi vardır numerolojiye benzer şekildedir fakat daha derin anlamlar ve amaçlar taşır. Bununla birlikte 11 tane seviye vardır ki bu olayda 11 sayısını sıkça görüyorsunuz zaten. Bu öğretide ise 10. seviye tanrıyı ifade eder. 9 ise baş melek gibi, yardımcı bir anlamı mevcut tam çevisini bulamadım henüz. Fakat en önemlisi ise tanrı katı olan 10.seviyeden sonra bir kat daha vardır bunu 11. seviye olarak adlandırırlar ve bu da iblisin katıdır. 9/11 ise 9. kattan sonra tanrıyı es geçip direk olarak 11. seviyeye yani iblise ulaşmak anlamına geliyor. Matrix filminde 911 numaralı ve son kapıdan girmeleri gibi. Neyse izleyen arkadaşlardan yorumları bekliyorum birşeyler tartışabiliriz fikirleri almak istiyorum.

bende bu tür şeyleri araştırırım. ama, konu açacak kadar bilgili değilim. bana göre, dünyada mistisizm var. okkültizm var. bahsettiğin videoyu izleyeceğim. dünyada bu tür psikopatlıkların olduğunu düşünürüm hep. bildim bileli kendimi-internetim yokken, oturduğum yerden-

soracağım şey ise: kabbalada dikkatimi çeken şey 11 tane aşama olması. bu 11 ne? neye göre var bu aşamalar. çok uçuk belki de saçma ama, aklıma gelen tel şey-bir kaç yıldır- 11 boyutun tüm maddi varlıkların söz konusu olduğu ve onların tüm olasılıklarını içeren boyut. sicim teorisinde bahsediliyor ya. bu konuda fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Amerika'ya iman edenleri ikna çabaları boş iş...

Siz yıllarca araştırıp delillerinizi ortaya koyun, onlar şöyle bir bakıp "komplo terorisi" olduğunu ıspatlayarak delillerinizi bir anda çürütebilirler...

Onlar için sırada yeni hologramlar, uzaylı peygamberler, ufolu uzaylılar, sıradışı doğa olayları falan var...

Yıllardır felaketlerden kimsesiz çocuklar olarak kaçırılıp sakat bırakılmış ve özel merkezlerde vücuduyla oynanıp ucubeler haline getirilmiş,
    sıradışı ve aklı başından alınmış medyumsu yarım insanlar, nice sürprizler ve daha neler neler...

Uyuyanlar için iyi seyirler dilerim...

Bu videoyu inkar edemezler artık işte. Anca bu şekilde görmezden gelinir. Bu tip konular genelde olduköça tutulur ama biraz fazla gerçekçi ve olayın iç yüzünü kanıtlayan bir içerik olunca pek dikkat çekmedi. Halbuki daha fazla insanın görüşünü, olumlu olumsuz fikrini beklerdim. Neyse.

• Bu arada Amerika'daki acil yardım hattının 911 olması sizce tesadüf mü?

Arayıp yardım isteriz
    Peki kimden?
  • quote:

Bu videoyu inkar edemezler artık işte. Anca bu şekilde görmezden gelinir. Bu tip konular genelde olduköça tutulur ama biraz fazla gerçekçi ve olayın iç yüzünü kanıtlayan bir içerik olunca pek dikkat çekmedi. Halbuki daha fazla insanın görüşünü, olumlu olumsuz fikrini beklerdim. Neyse.

Başlığı sansasyonel seçseydiniz belki dediğiniz olurdu. Bir müzik grubunun adıymış gibi duruyor :-)

Her neyse, küresel tepede bir ekip olduğu açık. Bunlar bir tarikat ve kabala öğretilerinden besleniyorlar.

Başlarında birkaç aile var ama bunlar ille de yahudidir diye kaide yok.

"İllüminati", "9-11" gibi şeyler aslında sembol. Bunların bir de "24"leri var.

Aslında adları "illüminati" değil. Ama onları anmamızı istedikleri isim şimdilik bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 21 Haziran 2012; 9:32:55 >

• Beyler olay soyle ki 9 bas melek 10 Allah

İblisin pesinden gidenler

Artik siz bunlara siz bunlara ne derseniz ne ad verirseniz verin

Direk Allah i yok sayip 11 e yani şeytana geciyor
    9/11 bu yani

Yani nasil www 666 ise

Sana her turlu şeytani getiriyorlar günlük yasaminda bile

Hani WWW uzumlu kek isen world wide web

Ama bira uyaniksan 666 oldugunu gorursun

Ayni MTV vs diger kisaltmalar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Beyler olay soyle ki 9 bas melek 10 Allah

9/11 bu yani

Yani nasil www 666 ise

Anlattıklarınızı şununla destekleyelim

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

quote:

9/11 bu yani

Yani nasil www 666 ise

/>

Bu hangi alfabe veya rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 21 Haziran 2012; 12:31:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

quote:

quote:

9/11 bu yani

Yani nasil www 666 ise

/>

İBRANİCE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesdincer

quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

quote:

quote:

9/11 bu yani

Yani nasil www 666 ise

/>

İBRANİCE

Rakam değil ebced değerleri onlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.