Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolasın.Arkadaşlar Cliend ve Pach yenilenmiştir. Her türlü işletim sisteminden giriş yapabilirsiniz.Sorunlar düzeltilmiştir.Eski Cliend indiren arkadaslar yeni cliendi indirmelerine gerek yoktur pach indirmeleri yeterli olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmu -- 15 Ağustos 2010; 1:17:17 >
  • Orijinalden alıntı: Morgause

Orijinalden alıntı: ScRaFy

HayırLı Olsun Kardeşmde Şimdiden AksamaLar Oldu ;(
    Halledemiyorsan Yardım aL Lütfenki Kassın ArkadaşLar

Sağolasın ;) çoğu sorun düzeltildi zaten bildiğimiz kadarı ile az kaldı, zamanla bilmediklerimizde ortaya çıkar heralde :P sorunsuz bir server çok zor zaten biliyorsun :) ama elimizden geldiğince düzeltiyoruz işte

Okey Hayır Bilen Biri Yaparsa Daha Hızlı Olur Diye Söyledim Ama Halletmissiniz Kolay Gelsin.
  • ;) Sağolun bizi sizler yarattınız :P Elimizden geldiğini ardımıza koymadan çalışıyoruz umarım güzel birşeyler yapabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

bir yeni server daha ve yine aynı dilek umarım uzun ömürlü olur (= hayırlı olsun bakalım.. bende başlıyorum tekrardan bu serverda..

Sen Başlarsan Benda Başlarım Laannn .. Sen Biraz Kas Gelirim Ben ...
  • Hayırlı olsun.

Summoner karakteri açılmıyor bu isim zaten mevcut diyor. Farklı isimlerle denedim yinede olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zhivago -- 16 Ağustos 2010; 13:58:16 >
  • Eyw. dostum saolasın.
  • Hatırlattıgın iyi oldu bunu .Dostum önce bk aç sonra sum aç sorun çözülücektir.
  • bılgı verırmısnız servera ne oldu arkadaslar....acıll
  • yetkili bireyler lutfen bi acklama yaparmısnız.......
  • Kapandımı Yoksa Sw?
  • bı bılsem hayret bısı ya su mıllet ne kadar adı ne kadar kıskanc ıyıkı adamlar server actı kendı swlerı para kazansın dıye yapmadıkları sey kalmıo mılletın emegını caıolar
  • Beyler bugün işlerimden dolayı biraz uzak kaldım şuan hala çarşıdayım servera ne olduğu hakkında şuan bilgiye ulaşmaya çalışıyorum size 10 dk içinde bilgi vermeye çalışcam sabrınız için teşekkür ederim
  • beklıyoruz aysem acil cvplarini SAOL
  • hala beklioz pasam bi baksana:S
  • TTnet gene herzamanki gibi hünerini gösterdi server pc sinin olduğunduğu bölgede bir internet sıkıntısı yaşanıyormuş. Ttnetin söylediğine göre hatlardan kaynaklı bir sorunmuş ve bir ekip yollanmış düzeltilmesi için aşağı yukarı yarım saat içinde internetin tekrardan geri geliceği düşünülüyormuş. Yaşanılan sıkıntı için TTnet ve Telekom alt yapısına teşekkür ederim(!)
  • t.ederim bizi zaman aralıklarınla bılgılendırırsen sevınırız sımdıdeen cok saolasın kardesım ama bizi haberdar etmeyi unutma
  • margues bı ara gene haber verırımısın bıze beklıoruz
  • nasıl oluyorda hep ttnet bu server kuranların internetine zeval veriyor anlamış değilim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

TTnet gene herzamanki gibi hünerini gösterdi server pc sinin olduğunduğu bölgede bir internet sıkıntısı yaşanıyormuş. Ttnetin söylediğine göre hatlardan kaynaklı bir sorunmuş ve bir ekip yollanmış düzeltilmesi için aşağı yukarı yarım saat içinde internetin tekrardan geri geliceği düşünülüyormuş. Yaşanılan sıkıntı için TTnet ve Telekom alt yapısına teşekkür ederim(!)

gusel de alt yapıda 3 saatlık bı sorun olması ımkansız bı durum sıze gelen sınyalde sorun vardır onuda halledebılır admın hadı ondan gectım yanı koy veya kasabadamı o bolge bu sekılde bu kadar zaman acılamıyor 30 dk oldu 2 saat bu bıraz ılgınc ve arkadasın dedıgı gıbı hep admınlerde bu sorunlar oluyor playerlarda olmuyor ama hıc bır zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

nasıl oluyorda hep ttnet bu server kuranların internetine zeval veriyor anlamış değilim ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.