Şimdi Ara

MuTitan Season 5 Ep.4 [Bir Süreliğine Kapandı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan girip kassan bile birşey fark etmez çünkü acc ler resetlenicek server açılcağı zaman normalde daha erkenden açılcaktı fakat evdeki hesap çarşıya uymadı o yüzden sorunları kapatmaya çalışıyoruz ve test aşaması devam etmekte
  • HayırLı Olsun Kardeşmde Şimdiden AksamaLar Oldu ;(
    Halledemiyorsan Yardım aL Lütfenki Kassın ArkadaşLar
  • Hayırlı Olsun Kardesim Uzun ömürlü ve zevkli bi mu sunucusu olur insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

HayırLı Olsun Kardeşmde Şimdiden AksamaLar Oldu ;(
    Halledemiyorsan Yardım aL Lütfenki Kassın ArkadaşLar

Sağolasın ;) çoğu sorun düzeltildi zaten bildiğimiz kadarı ile az kaldı, zamanla bilmediklerimizde ortaya çıkar heralde :P sorunsuz bir server çok zor zaten biliyorsun :) ama elimizden geldiğince düzeltiyoruz işte

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

Hayırlı Olsun Kardesim Uzun ömürlü ve zevkli bi mu sunucusu olur insallah

Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 14 Ağustos 2010; 18:33:58 >
  • son durum ne margues ne zman kasabılırız arkadasım
  • Arkadaşlar elimizden geldi kadar eksikleri gidermeye çalıstık.Server bırazdan açılıcak.Açıldıgı zaman burdan haber vericem sizlere cliend indirmeyen arkadaslar indirmesinler yeni cliend eklicem suanda upload ediliyor az kaldı.Cliend indirmis arkadaslarada ufak bir pach hazırladım.Onu indirip Mu Titan nın içine atmaları yeterli olucaktır.Sezon 5 abartılı itemleri kaldırdım haberiniz olsun.
  • bekliyoruz birader saolasin
  • pach ı cabuk atsan olurmu arkadsım beklıozzz
  • Arkadaşlar umarım uzun ve güzel bir sezon geçirriz.Server Online baslayabilirsiniz.
  • Oyun içinde eksik yada fazla gördügünüz noktaları belirtirseniz düzenlemeler yapabiliriz.
  • bırader pach ayarlasan 1 tane olmazmı??
  • bırader sorunla karsılasıorum oyuzden pach ıstıom yada louncher ayarla bı tane sıteye at alalım ordan lutfen..
  • Ne gibi bi sorunla karşılıyorsun şuanda yeni cliend+pach ayarlıyorum.
  • sen 1 tane pach ayarlarsan ınan sorun kalmıcak ne zman pach ayarlarsın 2dk lık ıs beklıorum
  • Tmm birazdan siteye ekliyorum.Ekledigim zaman burdan haber veririm.
  • beklıoruz..
  • clienti indirdim launcher yok içinde maine tıklıyorum ispanyolca mı ne bir hata veriyo açılmıyor win 7 + 64bit kullanıyom ondan mı
  • win 7 + 64bit kullanıcılarında malesef o hatayı veriyor.O sorunuda çözdük suanda yeni cliend upload ediliyor.Upload bittikten sonra siteye eklenecektir.Burdan bilgi vericem ekledigi zaman.
  • Pach link :http://www.multiupload.com/WCSBIFG7QM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmu -- 15 Ağustos 2010; 1:16:08 >
  • Hayrlı olsn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.