Şimdi Ara

MUTLAKA BAKIN SİZİDE DOLANDIRABİLİR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıla yakın oldu galiba buradan ayrılalı , belkide geçti ..

bu süre zarfında hayatımda çok şey değişti , hemde o kadar çok şey değiştiki tahmin bile edemezsiniz .

bu gece buraya benim hakkımda birşey yazılmışmı diye bakmaya gelmiştim , birde baktımki herkes ve herşey aynı duruyor ,

hayatın her saniyesinin bizden ve dünyadan alıp götürdüklerinin yanısıra buradaki ortamın yıllardır değişmemiş ve kendisinden birşey kaybetmemiş olduğunu görünce samimiyetle söylüyorum , duygulandım .

benim bu süre içinde ne yaptığıma gelicek olursak , hayır çin serverından banlanmadım kendim bıraktım.. çünkü işler istediğim gibi gitmiyordu doğruyu söylemek gerekirse çince bir oyunun inceliklerini bulmaya uğraşacak kadar çalışkan değildim ayrıca i dont know english sözünü duymaktan nefret ediyordum eh scam yapmakta imkansızdı sonuçta adamlarla diyalog kuramıyorsun haha

daha sonra 2 yıl civarı oyun oynamadım ve en son geçen yaz godswar'a başladım

orada çeşitli yöntemlerle scam yaparak hayatımın en başarılı scam performansını gösterdim diyebilirim aynı şekilde en iyi oyun performansımıda :)

bulunduğum serverın en zenginleri listesinde 18. en yüksek lvllileri listesinde 39. olduğum günün sonrası , o oyunuda bıraktım

( oynadığım bu oyunlarla ve içine kaçtığım güzel sanal dünya ile nefret ettiğim çirkin gerçek dünyadan daha ne kadar kaçabilirdim ? yaşım ilerlemişti artık , eskisi kadar zamanım yoktu , sorumluluklarım vardı , kısacası yapmam gereken çok şey vardı , her ne kadar nefret etsemde bu suni firardan dönmeliydim .. o oyunuda bıraktım )

ama bunada bir 6-7 ay dayanabildim , ve sonunda hem gerçek dünyayla hemde sanal dünyayla bağlantımı kesmeden dengeli bir şekilde oyun oynamaya karar verdim .

oyun ararken onrpg de digimon un ingilizce versiyonunu gördüm , eski günleri hatırladım ve geri döndüm oyuna gererken heyecansızdım ancak oyuna girdikten sonra , '' BURASI BENIM IŞTE BENIM DUNYAM GERI DONDUM '' duygusuna kapıldım üstelik 3 yılı aşkın bir süre geçmiş aradan kısacası bu duydu beni çılgına çevirdi !

son olarak bir hatırlatma yapayım ; foruma üye olmaya ve BARİ FORUMDAKİ HUZURUNUZU KAÇIRMAYA HIÇ NIYETIM YOKTU HAHAHA ancak wizQ özelliklede ottoman ın NAMIMI YÜCELTİCİ yorumlarını görünce çok sevindim ayrıca BENİ HALA HATIRLADIKLARINI GÖRMEKTE İLGİNÇ BİR DUYGUYDU bunca yıla rağmen İZ BIRAKMAK ÇOK HOŞ onlara teşekkür etmek istedim .

ama sırf onlarada değil benim hakkımda ne düşünürseniz düşünün benden ne kadar nefret ederseniz edin bu oyunu dh de tanıtan ve türk oyunun hala onlarca türk oyuncular tarafından oynanmasına ön ayak olan benim bıraktığım izleri silmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama bilinki bende SİZDEN NEFRET EDİYORUM

son olarak belirteyim

pisliğin tekiyim , hayatta 4-5 şey dışında hiç birşeyi ve 8-10 kişi dışında hiç kimseyi sevmiyorum sevmeyeceğimde bunlar dışında anca sempatiyle baktığım kişiler olabilir onun dışında herkes düşmanımdır !

oyundaki karakterimde gerçek karakterimin izdüşümüdür , ben oyunları oynamıyorum oyunların dünyasına giriyorum ..

iğrenç dünyanın her an pisliğini sıçrattığı ve kendisi gibi iğrençleştirdiği ben , o güzel dünyalara gelince oralarıda ister istemez iğrençleştiriyorum ve dünyadan aldığım pisliği oraya sıçratıyorum .

m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misanthrope333 -- 3 Mayıs 2010; 1:21:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: misanthrope333
    3 yıla yakın oldu galiba buradan ayrılalı , belkide geçti ..

bu süre zarfında hayatımda çok şey değişti , hemde o kadar çok şey değiştiki tahmin bile edemezsiniz .

bu gece buraya benim hakkımda birşey yazılmışmı diye bakmaya gelmiştim , birde baktımki herkes ve herşey aynı duruyor ,

hayatın her saniyesinin bizden ve dünyadan alıp götürdüklerinin yanısıra buradaki ortamın yıllardır değişmemiş ve kendisinden birşey kaybetmemiş olduğunu görünce samimiyetle söylüyorum , duygulandım .

benim bu süre içinde ne yaptığıma gelicek olursak , hayır çin serverından banlanmadım kendim bıraktım.. çünkü işler istediğim gibi gitmiyordu doğruyu söylemek gerekirse çince bir oyunun inceliklerini bulmaya uğraşacak kadar çalışkan değildim ayrıca i dont know english sözünü duymaktan nefret ediyordum eh scam yapmakta imkansızdı sonuçta adamlarla diyalog kuramıyorsun haha

orada çeşitli yöntemlerle scam yaparak hayatımın en başarılı scam performansını gösterdim diyebilirim aynı şekilde en iyi oyun performansımıda :)

bulunduğum serverın en zenginleri listesinde 18. en yüksek lvllileri listesinde 39. olduğum günün sonrası , o oyunuda bıraktım

( oynadığım bu oyunlarla ve içine kaçtığım güzel sanal dünya ile nefret ettiğim çirkin gerçek dünyadan daha ne kadar kaçabilirdim ? yaşım ilerlemişti artık , eskisi kadar zamanım yoktu , sorumluluklarım vardı , kısacası yapmam gereken çok şey vardı , her ne kadar nefret etsemde bu suni firardan dönmeliydim .. o oyunuda bıraktım )

ama bunada bir 6-7 ay dayanabildim , ve sonunda hem gerçek dünyayla hemde sanal dünyayla bağlantımı kesmeden dengeli bir şekilde oyun oynamaya karar verdim .

oyun ararken onrpg de digimon un ingilizce versiyonunu gördüm , eski günleri hatırladım ve geri döndüm oyuna gererken heyecansızdım ancak oyuna girdikten sonra , '' BURASI BENIM IŞTE BENIM DUNYAM GERI DONDUM '' duygusuna kapıldım üstelik 3 yılı aşkın bir süre geçmiş aradan kısacası bu duydu beni çılgına çevirdi !

son olarak bir hatırlatma yapayım ; foruma üye olmaya ve BARİ FORUMDAKİ HUZURUNUZU KAÇIRMAYA HIÇ NIYETIM YOKTU HAHAHA ancak wizQ özelliklede ottoman ın NAMIMI YÜCELTİCİ yorumlarını görünce çok sevindim ayrıca BENİ HALA HATIRLADIKLARINI GÖRMEKTE İLGİNÇ BİR DUYGUYDU bunca yıla rağmen İZ BIRAKMAK ÇOK HOŞ onlara teşekkür etmek istedim .

ama sırf onlarada değil benim hakkımda ne düşünürseniz düşünün benden ne kadar nefret ederseniz edin bu oyunu dh de tanıtan ve türk oyunun hala onlarca türk oyuncular tarafından oynanmasına ön ayak olan benim bıraktığım izleri silmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama bilinki bende SİZDEN NEFRET EDİYORUM

son olarak belirteyim

pisliğin tekiyim , hayatta 4-5 şey dışında hiç birşeyi ve 8-10 kişi dışında hiç kimseyi sevmiyorum sevmeyeceğimde bunlar dışında anca sempatiyle baktığım kişiler olabilir onun dışında herkes düşmanımdır !

oyundaki karakterimde gerçek karakterimin izdüşümüdür , ben oyunları oynamıyorum oyunların dünyasına giriyorum ..

iğrenç dünyanın her an pisliğini sıçrattığı ve kendisi gibi iğrençleştirdiği ben , o güzel dünyalara gelince oralarıda ister istemez iğrençleştiriyorum ve dünyadan aldığım pisliği oraya sıçratıyorum .

m.

Psikolojik sorunları var sanırım... Kendi haline bırakın.

• ilginç birisin oyun dediğin nedirki sanal ve saçma karakterler dizisi oyundan anca zevk alabilirsin bizim istediğimizde bu işde oyundan zevk almak ve yeni arkadaşlıklar kurmak bu oyun sayesinde inanın çok iyi arkadaşlarım oldu örneğin mherty forumdaki ismi takatotakar dı yanlış hatırlamıyorsam ve kaancer en yakın dostum gibi eray ve yunusda aynı şekilde ama bunlar bi yana senin amacın çok farklı önemli olan sanal dünya değildir önemli olan sevap kazanmak ve insanlara iyilik yapmaktır, şimdi sen benim çarımı çaldında eline ne geçti? elbet sıkılacaksın bu oyundanda çünkü oyundan zevk alamıyorsun ve 1 tane bile arkadaşın yok oyunda dün oyunda yılmaz kardeşim sağolsun bagırdık bas bas misan dolandırıcı olmayan ingilizcemlede bende bişiler konuşmaya çalıştım'ki başka insanları da kandırmasın. ben onca emek etmişdim o çara ama boşa allah yukarda ve olup biteni gördü boş yere yaptın bu yanlışı hakkımı helal etmiyorum asla oyunuda mutlak bırakırsın çünkü sen ne kadar oyunda olursan ben yinede wemadeye mail atıcam zaten konuşmandan anlarım misan olduğunu ve şimdi wemadeye mail atmak istiyorum mutlak banlanırsın çünkü maili atan sadece ben değilim mutlak birileri çıkar oyundan veya dh grubundan. oyunda bana attığın pmlere sadece siinirden gülüyorum gerçekten çok ilgincsin. en son konuştugumuz şeyde buydu.

BEN: misan çarıma naparsan yap ama lütfen digilerimi silme olurmu.
    MİSAN : ŞUAN MİJİ KESİYORUZ SENİN SAYENDE 27M + +5 SETİM OLDU HAHAHA
    BEN : ********** ANLADINIZ^^
    BEN: ALLAH BELaNI VERSİN BASKA BİŞE DEMİYORUM (ve burda gülmekten yerlerdeydim)
    misan> ismailyk - allah belanı versin
    allah seni kahretsin.

gerçekten çok sacmalıksın sen tersten doğmuşsun sana sadece gülmekle yetiniyorum ama unutma bu dünyanın öbür dünyasıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 3 Mayıs 2010; 11:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: misanthrope333
    3 yıla yakın oldu galiba buradan ayrılalı , belkide geçti ..

son olarak belirteyim

m.

Tarzını sevdim. Daha kisiliksiz ve aptal biri olarak dusunmustum seni. Dusundugumden farklıymıssın. Bu seni takdir ettigim anlamına gelmesin. Saygın bir dusmansın.

Psikolojik sorunun oldugu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 3 Mayıs 2010; 12:22:44 >

• Sen piskopatsin olm. Git bi Doktora gözük. Ve sen ver vallaha vermeyen o.c olsun diyen flnda sensin. Bi oyun icin , Item icin Gö*** bile Si***yon sen. Bide annani laf getitdiriyorsun. Insanmisin olm sen.

Baskada birsey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 3 Mayıs 2010; 13:57:07 >
  • dünyanın kendi psikolojisi bozuk , dolayısıyla dünya ile ilgili biraz düşündükçe düşünen kişilerinde psikolojisi bozuluyor ..

bir örnek vereyim ; akıl hastahanesinde delilerle uğraşan doktorlar bir süre sonra kendileride yamulmaya başlarlar , ziyarete gelenlere ise hiç birşey olmaz..

ignorance is bliss !

turke'ye gelince o.c un anlamı illaki düşündüğün şekilde olmayabilir , şahsen ben o.c u ortam çocuğu olarak kullanıyorum ahaha jajaja

( hiç bir kısaltmanın sabit bir anlamı olamaz ki istenirse a.s ve s.a dahi çok farklı anlamlarda düşünülebilir ve herkesin kendince kattığı anlamsa baz alınan hepiniz hergün birbirinizin annesine laf getirmiş olursunuz , ha kendi açımdan nasıl baktığımı söylemem gerekirse laf getirme meselesi başlı başına saçmalık sonuçta hiç kimsenin kilometrelerce uzaktan kendince birşeyler söylemesiyle hiç birşey olmuyor )

bu arada kimseye kendimi haklı gösterme çabam vs. yok olamazda , benim hakkımda söyledikleriniz sizler açısından kesinlikle ve kesinlikle doğrudur ! benim söylediklerimin benim açımdan doğru olduğu gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misanthrope333 -- 3 Mayıs 2010; 15:27:55 >

• Keklenmeyecektiniz arkadaşım. Saf olmayın bu kadar. Adam geldi, dalgasını da geçti. Karaktersizlikten önce sizler bu kadar saf olmasanız bu olaylar başınıza gelmezdi. Neyse oldu, bitti. Önünüze bakın artık.
  • misan bana farklı hikayeler anlatti, dolandirdiği kişileri sadece yilmazin arklari oldugu için dolandirdiğini, yılmazdan nefret ettiğini ve onun arklarini herzaman dolandiracagini söyledi. ve ahmet senin hakkındada " ahmet le iyi arktik, o benim şifremi bilirdi ben onun, sora bi gün bi girdim çarıma bir sürü +2 bravem vardi ama 2 tane eksilmiş, sora baska bi gün daha yine eksilmiş" bundan dolayı seni dolandirdiğini söylüyor.

NOT: Bana Traş gibi geldi ama genede sormak istedim doğrumu ahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 3 Mayıs 2010; 16:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

misan bana farklı hikayeler anlatti, dolandirdiği kişileri sadece yilmazin arklari oldugu için dolandirdiğini, yılmazdan nefret ettiğini ve onun arklarini herzaman dolandiracagini söyledi. ve ahmet senin hakkındada " ahmet le iyi arktik, o benim şifremi bilirdi ben onun, sora bi gün bi girdim çarıma bir sürü +2 bravem vardi ama 2 tane eksilmiş, sora baska bi gün daha yine eksilmiş" bundan dolayı seni dolandirdiğini söylüyor.

ben asla böyle bişi yapmam soysam şuan 5 kişinin çarını biliyorum soyarım soymak yerine iylik olsun diye hergün kasıyorum beni tanıyan bilir tanımayanda bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

misan bana farklı hikayeler anlatti, dolandirdiği kişileri sadece yilmazin arklari oldugu için dolandirdiğini, yılmazdan nefret ettiğini ve onun arklarini herzaman dolandiracagini söyledi. ve ahmet senin hakkındada " ahmet le iyi arktik, o benim şifremi bilirdi ben onun, sora bi gün bi girdim çarıma bir sürü +2 bravem vardi ama 2 tane eksilmiş, sora baska bi gün daha yine eksilmiş" bundan dolayı seni dolandirdiğini söylüyor.

ben asla böyle bişi yapmam soysam şuan 5 kişinin çarını biliyorum soyarım soymak yerine iylik olsun diye hergün kasıyorum beni tanıyan bilir tanımayanda bilmez.

Zaten başka türlü olamaz Ne demek istediğini anladım konuyu bulandırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Keklenmeyecektiniz arkadaşım. Saf olmayın bu kadar. Adam geldi, dalgasını da geçti. Karaktersizlikten önce sizler bu kadar saf olmasanız bu olaylar başınıza gelmezdi. Neyse oldu, bitti. Önünüze bakın artık.

Get out.

Mikayı oyunda dışlayın beyler.Nerde oturduğunu bilmiyoruz zaten belki bakırköyde.

NBA Herkeze farklı diyor bizze diyor yaşasın bjk fenerli diye çaldım çarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 3 Mayıs 2010; 17:22:51 >
  • Avutun kendinizi işte, dışlayın filan. Adamın umurunda sanki. Biraz gerçekçi olur musunuz artık? Neler dönüyormuş oyunda iyi ki bırakmışım, ortam rezalet ya.

Biraz suçu çarını kaptıran arkadaşlar kendinde arasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Avutun kendinizi işte, dışlayın filan. Adamın umurunda sanki. Biraz gerçekçi olur musunuz artık? Neler dönüyormuş oyunda iyi ki bırakmışım, ortam rezalet ya.

Biraz suçu çarını kaptıran arkadaşlar kendinde arasa.

Katılıyorum

Şu zamandan sonra adama denilebilecek tek şey helal olsun. Ne ahmet ne de bir başkası adam umursamıyor. Dışlansa da umursamayacak. Her şeyi üstte açık bir dille yazmış. Hala sızlanmanın manası yok.
  • burak abi resmen çocugu savunuyosun helal olsun baska bişi demiyorum çar gitmiş olan olmuş önümüze bakıp yeni çarı kascaz diğer çarın şifresi hala gelmedi gelmesinde zaten olan olmuş çara.
  • Çocuğun nesini savunacağım? Herkese güvenme diyorum online oyun dünyasında. Al işte emeklerin boşa gitti. Biraz uyanık olun diyorum. Yas mı tutalım?
  • Sendede suç var.

Geçmiş olsun.
  • Bırakın bu bebeyi ya.Kendini avutsun yok hackerım ben falan.Bir yerlerinden sallayıp insanları kandırmak herkesin yapabileceği birşey.Bunun gibi kişiliksiz şahsiyetlerle muhattab olmayın en iyisi.Üstteki yazısını da kendini bir ha*t göstermek için özenle yazmıştır etkilenmeye gerek yok.Artık çar gitmiş ahmet sende yeni çarınla ilgilen.
  • burak abi öyle bir yazmışki çocuğu korurmuşcasına tamam cocuğu koruduğun yok fakat benim yerimde kim olsaydı kanardı inanın okadar iyi rol yaptiki anlatamam size daha yazmadığım çok şey var yazmakta istemiyorum. tamam hata tabiki bende kabulleniyorum ama üstelemeseniz daha iyi olur sanal bişi sonuçta.
  • pokemontv diğer oyunlar bölümüne digimon konusunu açarak digimon onlinenin olduğunu bize göstermişti bende ordan öğrendim ztn.kendisinin oyunda mod olduğunu söylüyordu (yalan çıktı) Digimonu Türkiyeye getirdiğini söyleyen insan sanki 1 konu açınca tüm türkiyenin haberi oluo, sanki başka sitelerde bulamazdık peh (ama digimon bölümünün dhde açılmasına faydası oldu hakkını yemeyelim konuyu görmek için tıklayınama hortlatmayın konuyu ) pokemontv digimon rpg fan clubtan 2007 yılında atıldı ardından dh forumundan banlandı.Biraz dobra ama yalanları olan biriydi. Olaylar film şeridi gibi geçti gözümün önünden Alsevin o olmadığını düşünüyorum çünkü alsev hyperia mi neydi sanki dh nicki. alsevin veemonu vardı va acayip vuruodu veemonla dalıodu evo yapmadan, biçok türk sevmezdi onu, onunla ilgili hatırladıklarım bu kdr oyundakinin o olduğunu bilmiodum ama geçenlerde bişi satıodum fazla teklif verdi fakeymiş sonra almıcam vazgeçtim dedi bende defol dedim sildim friendden

pokemontv banlanmadan önce yazdığı son mesaj

quote:

Orijinalden alıntı: PokemonTv

1-) Oyunda Mod Falan Değilim Olsam Yilmazi Zaten Banlardim.

2-) Bamu'ya Komplo Planını Ben Verdim O'da Kabul Etti Benden Habersizce Plandan Sapması Gerçekten Şerefsizlikti. Bu Yüzden Ona Saldırdım...

3-) Oyundaki Tek Digimonum Sadece 17Level Olan İmpmon'dur. Çünkü Ben 2 Ay Önce Tanıtmaya Başladığım Digimonu İlk Ayda Pek Oynayan Olmayınca Bırakmıştım Cumartesi Günü tanıttığım herkesin oynadığını hatta DH de bölüm açıldığını görünce döndüm yeni üyelikle 17 Lvl Oldum.
    _____________________________________________________________________________________________
    Kendimi Hala Admin Ve Büyük Digimoncu Olarak Göstermenin gerçek sebebi benim bu oyunu türklere tanıtma sebebimin Organize Hareket Etmek Ve Etkinlikler Düzenleyip Eğlenmek Olmasıdır. Diyeceksinizki O Zaman Yılmaza niye düşman oldun ? Cevabım Şudur :

Yilmaz Türkleri Birleştirmeye Organize Etmeye Çalışmayan Biriydi Onun Lider Olmasına izin verirsem o benim amacımın içine edecekti diye düşünmüştüm.
    _____________________________________________________________________________________________
    Yani Gerçek Amacım Kimseyi Kandırmak Değildi Amacım Ulaşmaktı Türkleri Organize Edip Gerçek Bir Türk Birliği Oluşturmaktı Bu Yoldada Örnek Aldığım Birlik Brazilyalıların birliğiydi korelilere rağmen hep aralarında konuşan isimlerinin son BR ile biten gerçek organize hatta korelilere bile altenatif bir birlikti Brazilyalıların birliği bende öyle bir türk dayanışması oluşturmak istedim Sanırım Hiç Bir Zaman Beceremeyeceğim Bugünden İtibaren ForumadA Pek Katılmam heralde artık amacım kalmadı

1-) Yılmaza Türklere YardıM Ettiği Aslında Dolaylı Olarak Bana Yardım Ettiği için teşekkür ederim aslında onun dürüst ve iyi biri olduğuna inanıyorum beni affetsin lütfen.

2-) Bamu'ya Hala Çok Kızgınım Benim Yaptığım Yanlış Bile Olsa Ona Güveniyordum Benden Habersiz Beni İspiyonlaması gerçek bir şerefsizlikti.
    __________________________________________________________________________________________

Son Sözüm :

Desteklerinden Dolayı Başta Djefecan , Yilmaz , Vegeta , Burnaldinho Olmak üzere herkese teşekkür ederim

herkestende af dilerim...

ve ardından gelen zehir zemberek açıklamaları görmek için TIKLAYIN
    eski konuyu hortlatmazsanız sevirinirm çünkü pokemontv burda değil(banlandı) kendisini savunamaz
    Türk guildi kurmaya çalışarak türkleri bir arada tutmaya çalışmasını takdir etmiştim zamanında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 4 Mayıs 2010; 23:02:52 >

• Valla efecan ben digimon rpg'nin Daha D'sini falan donanimhabere üye olmadan kaan(NBA01)'dan öğrendim...Sağolsun bakıma giren belkide kapanan bi sitede Co-Admindi kendisi.Çokta güzel tanıtmıştı oyunu onun sayesinde öğrendim diyebilirim...Bu arada ahmet dostum sen kendini çok fazla üzme...Yeni charında tekrar yaparsın itemlerini...Zaten ufacık bi DE light +4 icin pek fazla ağıt yakmaya gerek yok ama senin giden digimonlar ve braveler emek isteyen seylerdi...Neyse gecmis olsun...(NOT:Yedik kazığı oturduk aşağı)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.