Şimdi Ara

MUTLAKA BAKIN SİZİDE DOLANDIRABİLİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün çarımı çaldırdım. çarımı çalan türkdü. hain!. misanthrope yardım istedi ve bende yardım mutlaka edecegim için yardım ettim ve ekledi msnmi sonra sen oyunda kralsın felan ayaklarına yattı diğerleri bi işe yaramaz felan amacını ilkten anlıyamamıstım sonra oyunu çok sevdim bana yardım edermisin dedi bende tabiki dedim sonra sabah arkadaşımın çarına girdim 41 leveldi çok heycanlıydı felan dedi sonra sen kac levelsin dedi bende söyledim waww off o çar bende olsaydı felan dedi amacını hala anlamamıştım sonra wecash yükleyeceğini söyledi ve banada dediki istediğin bi item varmı bende tabiki şu an exp boostere ihtiyacım olduğunu söyledim oda ayıpsın alırız sana bi tane dedi babam izin verdi wecash alacağım felan dedi sonra bende gaza geldim tabi :DD sonra çocuk kanka demeye basladı sen diğerleri gibi değilsin felan dedi. ama çocuk gerçekten acayip rol yapıyordu sonradan çaktım ama iş işden gecmişti. sonra bana dediki kanka senin çara bi girsem dünyalar benim olur felan dedi bende kanka felan diyince (zaten bi ortak arıyordum) sonra çok hevesli olduğu için çarımın şifresini felan verdim sonra dediki kanka eger oyuna girceksen söyle felan çıkayım dedi ben tamamen inanmıştım iyi birisi olduğuna. 5 dk. gecti aradan bana dediki kanka atak kartı istermisin arkadastan alayım dedi bende olabilir dedim ama çocuğa güveniyordum. sonra trade şifremide verdim çocuk dediki babam gelmek üzeredir yoldadır gelsin wecash alacağız siteden felan dedi bende tamam dedim. sonra çocuk msnden cevap vermedi 10 dk. boyunca. çok sinirlendim çarıma tam giriyordum şifremi yazdım entere bastım ve kaynarsular basımdan asagı döküldü. msnmide engellemişti hemen siteye girdim ve şifremi unuttum maili gönderdim. mail gelmedi en az 50 kere denedim ve denemeye devm ediyorum ancak yine gelmiyor mail. ve sonra oyunda baska bi çar actım cocukla konusmak için ama iş işden gecmişdi tamda +5 set yapacaktım taki o yapmıs ve satmıştı vede digilerimide silmişti iş işden geçmişti çok moralim bozulmuştu ve ağlıyacak gibi olmuştum inşallah sizde böyle bi duruma düşmesziniz bu arada çocuk Turke64 bizim yunusuda kandırdı yunus olayı duyunca asıl kankam direk muda gitti cocugu aradı ve bulmuş sonra çocuk bunuda kandırmış :D:D 2mil verirsen kankanın çarını veririm demiş vermeyen o.c. olsun felan sonra turkede vermiş tabi sonra çocuk offline. başımdan böyle bir olay geçti ve umarım sizede olamaz benim oyundaki eski ismim -- ahmTR-- size küfür felan yazarsa bilinki ben değilim oyundaki yeni ismim --Thelloxx13--.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 2 Mayıs 2010; 0:05:26 >

• Geçmiş olsun ahmet.

Herzaman Yardımındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 2 Mayıs 2010; 0:03:55 >
  • Ben o çocukla kastım baya yahu hiç öyle birine benzemiyordu.Ayrıca sende biraz suçlusun arkadaşım hiç tanımadığın birine ilk günden şifreni verirsen böyle olur.
  • Geçmiş olsun.

Caner'e katılıyorum. Senin de suçun var bu olayda. Aynen dediği gibi yeni tanıştığın birine ilk günden şifreni vermemeliydin. Kasmakta zorlanırsan oyundan mesaj at. 21-26 Level olana kadar yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

Arkadaşlar dün çarımı çaldırdım. çarımı çalan türkdü. hain!. misanthrope yardım istedi ve bende yardım mutlaka edecegim için yardım ettim ve ekledi msnmi sonra sen oyunda kralsın felan ayaklarına yattı diğerleri bi işe yaramaz felan amacını ilkten anlıyamamıstım sonra oyunu çok sevdim bana yardım edermisin dedi bende tabiki dedim sonra sabah arkadaşımın çarına girdim 41 leveldi çok heycanlıydı felan dedi sonra sen kac levelsin dedi bende söyledim waww off o çar bende olsaydı felan dedi amacını hala anlamamıştım sonra wecash yükleyeceğini söyledi ve banada dediki istediğin bi item varmı bende tabiki şu an exp boostere ihtiyacım olduğunu söyledim oda ayıpsın alırız sana bi tane dedi babam izin verdi wecash alacağım felan dedi sonra bende gaza geldim tabi :DD sonra çocuk kanka demeye basladı sen diğerleri gibi değilsin felan dedi. ama çocuk gerçekten acayip rol yapıyordu sonradan çaktım ama iş işden gecmişti. sonra bana dediki kanka senin çara bi girsem dünyalar benim olur felan dedi bende kanka felan diyince (zaten bi ortak arıyordum) sonra çok hevesli olduğu için çarımın şifresini felan verdim sonra dediki kanka eger oyuna girceksen söyle felan çıkayım dedi ben tamamen inanmıştım iyi birisi olduğuna. 5 dk. gecti aradan bana dediki kanka atak kartı istermisin arkadastan alayım dedi bende olabilir dedim ama çocuğa güveniyordum. sonra trade şifremide verdim çocuk dediki babam gelmek üzeredir yoldadır gelsin wecash alacağız siteden felan dedi bende tamam dedim. sonra çocuk msnden cevap vermedi 10 dk. boyunca. çok sinirlendim çarıma tam giriyordum şifremi yazdım entere bastım ve kaynarsular basımdan asagı döküldü. msnmide engellemişti hemen siteye girdim ve şifremi unuttum maili gönderdim. mail gelmedi en az 50 kere denedim ve denemeye devm ediyorum ancak yine gelmiyor mail. ve sonra oyunda baska bi çar actım cocukla konusmak için ama iş işden gecmişdi tamda +5 set yapacaktım taki o yapmıs ve satmıştı vede digilerimide silmişti iş işden geçmişti çok moralim bozulmuştu ve ağlıyacak gibi olmuştum inşallah sizde böyle bi duruma düşmesziniz bu arada çocuk Turke64 bizim yunusuda kandırdı yunus olayı duyunca asıl kankam direk muda gitti cocugu aradı ve bulmuş sonra çocuk bunuda kandırmış :D:D 2mil verirsen kankanın çarını veririm demiş vermeyen o.c. olsun felan sonra turkede vermiş tabi sonra çocuk offline. başımdan böyle bir olay geçti ve umarım sizede olamaz benim oyundaki eski ismim -- ahmTR-- size küfür felan yazarsa bilinki ben değilim oyundaki yeni ismim --Thelloxx13--.

Emeklerinizin çöpe atılmış olması çok komik birşey olsa gerek.

Geçmiş olsun.

• yuh yani sende bunu yedin mi ?

Heralde hiç knight oynamadınız yada istanbulda oturmuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahab

quote:

Arkadaşlar dün çarımı çaldırdım. çarımı çalan türkdü. hain!. misanthrope yardım istedi ve bende yardım mutlaka edecegim için yardım ettim ve ekledi msnmi sonra sen oyunda kralsın felan ayaklarına yattı diğerleri bi işe yaramaz felan amacını ilkten anlıyamamıstım sonra oyunu çok sevdim bana yardım edermisin dedi bende tabiki dedim sonra sabah arkadaşımın çarına girdim 41 leveldi çok heycanlıydı felan dedi sonra sen kac levelsin dedi bende söyledim waww off o çar bende olsaydı felan dedi amacını hala anlamamıştım sonra wecash yükleyeceğini söyledi ve banada dediki istediğin bi item varmı bende tabiki şu an exp boostere ihtiyacım olduğunu söyledim oda ayıpsın alırız sana bi tane dedi babam izin verdi wecash alacağım felan dedi sonra bende gaza geldim tabi :DD sonra çocuk kanka demeye basladı sen diğerleri gibi değilsin felan dedi. ama çocuk gerçekten acayip rol yapıyordu sonradan çaktım ama iş işden gecmişti. sonra bana dediki kanka senin çara bi girsem dünyalar benim olur felan dedi bende kanka felan diyince (zaten bi ortak arıyordum) sonra çok hevesli olduğu için çarımın şifresini felan verdim sonra dediki kanka eger oyuna girceksen söyle felan çıkayım dedi ben tamamen inanmıştım iyi birisi olduğuna. 5 dk. gecti aradan bana dediki kanka atak kartı istermisin arkadastan alayım dedi bende olabilir dedim ama çocuğa güveniyordum. sonra trade şifremide verdim çocuk dediki babam gelmek üzeredir yoldadır gelsin wecash alacağız siteden felan dedi bende tamam dedim. sonra çocuk msnden cevap vermedi 10 dk. boyunca. çok sinirlendim çarıma tam giriyordum şifremi yazdım entere bastım ve kaynarsular basımdan asagı döküldü. msnmide engellemişti hemen siteye girdim ve şifremi unuttum maili gönderdim. mail gelmedi en az 50 kere denedim ve denemeye devm ediyorum ancak yine gelmiyor mail. ve sonra oyunda baska bi çar actım cocukla konusmak için ama iş işden gecmişdi tamda +5 set yapacaktım taki o yapmıs ve satmıştı vede digilerimide silmişti iş işden geçmişti çok moralim bozulmuştu ve ağlıyacak gibi olmuştum inşallah sizde böyle bi duruma düşmesziniz bu arada çocuk Turke64 bizim yunusuda kandırdı yunus olayı duyunca asıl kankam direk muda gitti cocugu aradı ve bulmuş sonra çocuk bunuda kandırmış :D:D 2mil verirsen kankanın çarını veririm demiş vermeyen o.c. olsun felan sonra turkede vermiş tabi sonra çocuk offline. başımdan böyle bir olay geçti ve umarım sizede olamaz benim oyundaki eski ismim -- ahmTR-- size küfür felan yazarsa bilinki ben değilim oyundaki yeni ismim --Thelloxx13--.

Emeklerinizin çöpe atılmış olması çok komik birşey olsa gerek.

Geçmiş olsun.

Hacı naptın sende cımbızla aldın orayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendinize İyi Bakın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten suç bende dikkat edin sizide kandırmasın. zaten tüm digileri 26 yaptımmı gerisi çok kolay yardım ederseniz hepsini bir günde halledebilirim^^
  • Nickim mrcaner yada mr.caner .Bende yardımcı olabilirim.
  • quote:

zaten suç bende dikkat edin sizide kandırmasın. zaten tüm digileri 26 yaptımmı gerisi çok kolay yardım ederseniz hepsini bir günde halledebilirim^^

Normalde Majira'da oynuyorum fakat Mihira'dada charım var.Booster Chipler bir miktar para vs. var
    istersen verebilirim.
  • Ben hayatımda bu Misanthrope kadar dolandırı herif görmedim.

Bu adamı tanıyan tanır zaten, Digimon Kore'de nicki Alsev'di. Dolandırmadığı insan, atmadığı yalan yoktu. Forumdaki nickide PokemonTV'idi sanırım.

Bu adama kesinlikle güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Ben hayatımda bu Misanthrope kadar dolandırı herif görmedim.

Bu adamı tanıyan tanır zaten, Digimon Kore'de nicki Alsev'di. Dolandırmadığı insan, atmadığı yalan yoktu. Forumdaki nickide PokemonTV'idi sanırım.

Aynaya bak Yılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Aynaya bak Yılmaz

Kimi dolandırmışım bu oyunda?
  • Aynen bu misanthrope benden 3.9m'ye diye 390kya +4 digi egg light aldı şerefsiz.Eğer oyundan geri alamazsan banlattırıcam charını
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Aynaya bak Yılmaz

• ahmet geçmiş olsunda harbi çok kolay kanmışsın, bide şifremi unuttum meaili nasil gelmior anlamadım :S bu oyunda e-mailde degişmiyor zate.

bu PokemonTV 2006-2007 senelerindede oyun ilk oynayan türklerdendi ama sora banlandimi ne oldu, ben tam bilmiorum, banlandigina göre zate sakat birisiymis.

çocuklar bu kadar kolay kanmayin, diil banak sifresini normal ID ve şifre bile vermeyin kötülük olsun die digileri silebilirler, benden sölemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

ahmet geçmiş olsunda harbi çok kolay kanmışsın, bide şifremi unuttum meaili nasil gelmior anlamadım :S bu oyunda e-mailde degişmiyor zate.

bu PokemonTV 2006-2007 senelerindede oyun ilk oynayan türklerdendi ama sora banlandimi ne oldu, ben tam bilmiorum, banlandigina göre zate sakat birisiymis.

çocuklar bu kadar kolay kanmayin, diil banak sifresini normal ID ve şifre bile vermeyin kötülük olsun die digileri silebilirler, benden sölemesi

wemadeye mail attım cevap geldi 24 saat içinde şifrem gelicekmiş ama neye yarar digilerimi silmiş çarımdaki herşeyi kendi çarına aktarmış bile.

• Üzüldüm senin için, seni kandıran adamla anlaşmışım sanırım. ahmeTR'den +5 brave alacaktım 12m'e, bana DHden olmadığını söylemişti Tekrar geçmiş olsun.
  • La ne kadar enayi varmış oyunda. 2 güzel lafa çar kaptıranlar, item kaptıranlar.

PokemonTv ise o malum şahıs siz itemlerinizi ve karakterlerinizi unuttun. Daha geri gelmez onlar. PokemonTV sakat adamdır.
  • Bende dün tanıştım ama seni ve onu mudda gördüm ve yazılanlardan olayı anladığım gibi çocukla konuştum.Her zamanki gibi yalan söylüyordu gene kan beynime sıçradı ağzıma geleni söyledim.Böylelerini gördüğünüz yerde dışlayın,şerefi olmayan insanlar bunlar.Lan banada diyodu birini hackledim 4 megası var falan,yabancı sandım bendeGördün yerde verceksin odunu..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.