Şimdi Ara

mutlaka izlenmeli denilen filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izlememişsen film izledim deme dediğiniz filmler arıyorum, türk ve hint sineması olmasın, mümkünse dram da olmasın.

• işkenceli ama kaliteli bir fransız filmi onericem sana yalnız bazı sahneleri mide gerektirebilir haberin olsun :) filmin adı 'MARTYRS'. zaten filmin başlangıcı bile sana kaliteli bir film oldugunu bir çırpıda anlatıyor. kesinlikle öneririm. şahsen film izlemekten uyumayan biri olarak top10'umda olan bir film kendisi :)
  • Küp (gerilim ve gizem)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Samurai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hangilerini izledin kardeş? önce oları bir yaz

Neyse

Sen sevdigin arkadaşlarını Çarşamba akşamı topla. Salaklar Sofrasını hep birlikte izle. Ama Çarşamba olması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun
    Sen sevdigin arkadaşlarını Çarşamba akşamı topla. Salaklar Sofrasını hep birlikte izle. Ama Çarşamba olması önemli

2010 yapımı mı 1998 yapımı mı :D izleyecektim de :D
    quote:

Orijinalden alıntı: pbulrapclke0

işkenceli ama kaliteli bir fransız filmi onericem sana yalnız bazı sahneleri mide gerektirebilir haberin olsun :) filmin adı 'MARTYRS'. zaten filmin başlangıcı bile sana kaliteli bir film oldugunu bir çırpıda anlatıyor. kesinlikle öneririm. şahsen film izlemekten uyumayan biri olarak top10'umda olan bir film kendisi :)

izliyorum hemen :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Küp (gerilim ve gizem)

en iyi filmlerden biri olarak bahsedilir diyor wikipedia sayfasında nasıl görmemişim hayret ettim :D

quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

The Last Samurai

izledim :D dehşet filmdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.