Şimdi Ara

mutlaka seyredin otopark canavarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arabama yapsaydı saçından sürükleye sürükleye otoparktan dışarı atarım o kadını

birinciyi çarptın. hadi duramadın.
    ikinciyi çarptın. e hadi görmedi kimse

üçüncüyü niye çarpıosun.

madem sağa gidicen sol taraftan neden çıktın kadın

yada sen oraya kadar tek başına nası geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 23 Şubat 2007; 19:57:08 >
  • Ya boşuna mı diyoruz kadınlara arabanın anahtarını bile göstermiceksin..

Ama bu da tam gerzekmiş
  • buna insan demeye dilim varmıyor bunun kadın olup olmamasıyla da alakası yok beynini fazlalık diye aldırmıştır bu em..sil esetik niyetine
  • Yalnız video'da araç sol tarafta iken ne yaptığı gözükmüyor, kim bilir o sırada kaç araca daha gömmüştür!
  • GERÇEKTEN GÖRÜNMÜYOR YA DEDİĞİN GİBİ DAHA NİCE CANLAR YAKMIŞTIR O GÖRÜNMEYEN BÖLÜMDE..İŞİN İLGİNCİ SAĞA GİDECEK GERİYE GİDİYOR SOLA GİDİYOR TEKRAR BİŞEY YAPIYOR MANYAMIŞ GİBİ HAREKET EDİYOR KÖPEK FİLANMI ISIRDI ONU SANKİ KUDURMUŞ GİBİ HEP AYNI HAREKET GİT GEL PAT GİT GEL PAT GİT GEL PAT.ACAYİP SİNİRLENDİM Bİ İNSAN BUKADARMI APTAL OLUR ANLAMADIM.HA BİDE O ARACI OTOPARKA NASIL VE NE ŞARTLARDA GETİRDİ KAFAM BASMADI.YAZIK O ARACIN ŞÖFÖRÜNE BİRDEN KENDİ ARACIMMIŞ GİBİ BİR DUYGUYLA İZLEDİM.HEMÜZÜLDÜM HEM SİNİR,ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN AYNI ŞEYLER İNŞALLAH ONUN ARACININ BAŞINADA GELİR..
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

Yalnız video'da araç sol tarafta iken ne yaptığı gözükmüyor, kim bilir o sırada kaç araca daha gömmüştür!

• o direksyonun başında kim varsa beyin taşıdığına inanmıyorum.
    aynı hareketi yaparak arabaya çarptı.
    böylesine ancak geri*** denir
  • yalnız arkadaşlar kamera sadece orayı çekmiş daha sonrasının görüntüleri yok trafikte filan ne yaptığını düşünemiyorum orada öyleyse
  • yaf mümkün diğil bu kişinin insan becerisine sahip olması maymunlarda bununki kadar beceri sahibidir ... hatta onlar beceriyle beyni aynı anda işlevsel hale getirebilirler hadi başkasının arabasına çarpıyosunda senin araban aynımı kalıyor sanki???

kesinlikle ehliyetinin iptali gerek ... arabanın masrafıyla kutulmamalı !!!
  • bişi olmaz canım kaza bu herkes yapabilir ..
    herkes başta acemidi ole deılmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered

bişi olmaz canım kaza bu herkes yapabilir ..
    herkes başta acemidi ole deılmi

ohhoo her acemi böyle olsa memlekette sağlam araç kalmaz!

• zuhahahahahaha

• Tam bir cinayet sebebi .
  • bu arada kadının kullandığı araç citroen xsara ve çarptığı araç da eski kasa nissan primera galiba.

• kadının kullandığı daha doğrusu kullanamadığı
    nissan almera
    diğerini çıkaramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

kadının kullandığı daha doğrusu kullanamadığı
    nissan almera
    diğerini çıkaramadım

evet doğru söylüyorsun, önden bakınca almera olduğu anlaşılıyor.
  • Hayret birşey ya. Ablam sanki tır kullanıyo. Ordan 1 manevra ile döner arabaya ya hayret birşey. Kafayı yedim izlerken.
  • direksiyonu mu kilitlendi acaba? manevra yaparken hiç direksiyonu sağa çevirmiyor. gerçi ilk başta sağa çeviriyor ama belki de sonradan kilitlendi.
  • allah trafikte bu tür kadınlardan bizleri uzak eylesin!
    arabamızı 10 metre yakınından geçirtmesin!

üç defa izledim.
    hala kızgınım kadına

saçından sürükliycem şimdi
  • O değil de uçak pisti genişliğindeki yerden arabayı bu şekilde çıkarabilen kişi acaba caddede nasıl sürüyodur, dönüşleri falan nasıl yapıyodur, düşünmesi bile korkunç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.