Şimdi Ara

mutlaka seyredin otopark canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6000727.asp?m=1&gid=112&srid=3431&oid=7#

bunu seyredin ve arabanızı bir daha park ettiğiniz yere dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 23 Şubat 2007; 11:42:34 >

• yuhhhhhh be ablacım aynı arabaya 3 defa çarparmı bir insan arabaya tokat atar gibi vuruyor bide kaçıyor
  • olurda bu kadarda öküzlük olmaz ya harbiden yuh.koskocaman alan bomboş ordan dönemiyor .diyorum kadınlara ehliyet verilmesin binmesinler arabaya.
  • civi cakio sanki adiye bak boyle birsey gorsem bayan falan demem yani
  • neyse sadece bi arabaya hasar vermiş
  • Önündeki direksiyonun ne işe yaradığını bilmeyen bir sürücü daha
  • edecek laf bulamadığım bu mahlukatın adı deşifre edilsin, gittiği sürücü kursuna ve bu arabayı eğer kocası aldıysa hepsine bir bir hesabı sorulsun isterim. bunu ben isterimde bunun gibi öküzlerinde görev yaptığı merciler anlamaz düşünmez hesap sormaz ben yine kahrolurum. neyse ben en iyisi susuyum hiç bi şey düşünmiyim. of ya kanser sebebi bir karakter yaa...
  • Bu şaka amaçlımı çekilmiş gerçek mi???

Gerçek olamaz heralde
  • buna insan evladı diyemiyorum yaw ne diyeceğimide bilmiyorum diğer mahlukatlarada dünah yazık yaw. abi dehşet sinir oldum bu salaklığı tanıdığım yapsa yüzüne bakmam yaaaa samimiyeti bitirrim.
  • yazıklar olsun ona araba vereni indirmek lazım aslında
  • bi marketin güvenlik kamerası gibi geldi bana benim burda garibime giden aynı arabaya gidip 3 kere üst üste vurması birincisi hadi iki aptallıktan üçüncüsüne ne denir bilemem dördüncüyüde kıl payı kaçırdı
  • sağa dönmüyo galiba öküzün direksiyonu
  • Manevra yapmayı bilmiyorki embesil.
  • yazık çok yazık nasıl ehliyet almış bu şerefsiz diyeceğim ama kusura bakmayın.çarpıyor çarptıkça gaza geliyor.yoksa eski kocasının veya kocasının sevgilisinin aracımı diyede soruyorum.sanki hıncını çıkarıyor bide o aracın sahibi günahsız birisi ise acıdım valla.daha direksiyonu döndürmeyi bilmiyor bide trafiğe çıkıyor.mobeseden plaka bulunup ceza verilemezmi veya ehliyeti elinden alınamazmı.bu kişi daha çok canlar yakacağa benziyor...
  • acaba direksiyonun ne ise yaradigini bilmiyor mu?
    ayni hareketi 3 kez yapiyor.
    benim anlamadigim neden araci 360 derece donduruyor.
    madem diger tarafa cikacaksin ilk basta geri geri gelip sola neden kirmiyor.
    izlerken bile sinirlendim.
    bu kadar olmaz yav.
    yaziklar olsun buna ehliyet verene de bu araci alani da satani da.............
  • SALAK embesil yav içim gitti arabayı çöplüktenmi topluyoruz kendi arabam oldugunu düşünemiyorum
  • Çokta rahat yaaaaaaaaaa.Hiç takmıyo bam güm
  • bence kadın kör aracın orda olup olmadığını çarparak anlıyor
  • Şaka gibi yaww Ben sunu merak edıyorum bu soför oldugunu sanan arkadas tır surseydı ben düşünemıyorum ordan kac saat de cıkar ve kac aracı pert ederdı.Hadı bayan dıyoruzda pıyasada bunun gıbı adam coooookkkk.bence bu yapılan cezalandırılmalı buna arabana verenı de muckkk
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.