Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.845
Cevap
90
Favori
239.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telekomda 1350tl 100gb olan vardı en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullan bundan ucuzu yok piyasada

• bende babamın telefonu türksele geçirdim. şimdi taktım sim kartı, uygulamayı yükledim. paket görünüyor ama detaylı bilgi yazıyor alınamıyor. 532 yi aradım, mh de pek bilmiyor, paketi ilk defa duymuş, görünüyor ama alınamıyor yoksa sizi yönlendircektim burdan dedi.

şimdi bayiye gidip alıcam.

edit: bayiye gittim paket çıkmıyor dedi. şuan paketi kaldırmışlar sanırım. sms attım 2200 a bilinmeyen vs diye cevap geldi.

1 günle kaçırdık paketi.

dün hattına bin tl yükleyip paketi alanlar olmuş, bugün deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 31 Aralık 2023; 13:5:23 >
  • hocam ben gönderdim isteğiniz anlaşılamadı gibi birşey geldi. siz bugün mü attınız sms i ?

• Bugün yapacaktım demek yapılamıyor artık. Kısmet. Hattı taşıyacağız artık mecburen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yarım saatte iki hattıma da 532 yi arayarak tanımlattım. bilginize

• kredi kartı ile ödemeyi kaldırmışlar sanırsam, şuan 400-400-200 tl bakiye yükleyip MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200 a göndererek paket tanımlamasını başarıyla yaptım.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

400 tl uygulamadan yükledim, sonrasında hata verdi uygulamadan para yüklenmedi. türksel bayiye gittim yükledim kalan 600 ü. sonra ordan paketi tanımlatmak istedim paket kalkmış dediler.

sonra mh aradım, mutlu mega 70 tanımlayabilir miyiz dedim, kız direk tamam dedi, paycell onay vs birşeyler dedi. ne yaptığını biliyordu; sabah aradığım mh kız bu paketten bile bi haberdi.

neyse sonuç olarak mh ni arayarak paketi tanımlattım bende.

• bu bayilerde de bi durum var. bayiye gittim paketi yükletmek için, bir bayi sistemim bozuk sadece nakit alabilirim dedi, bende o kadar nakit yok sorun sizin bayide mi genel mi dedim, o da bende dedi ve öbür tim'e gideyim o zaman dedim, öbür bayi de mega 70 paketi şu an sistemimizde yok pazartesi gelin dedi. e dedim diğer bayi nakit alıyor sizde sistem yok bu nasıl iş? yılbaşından sonra zam gelirse ne olacak yoksa zamlı satmak için mi yapıyorsunuz bunu deyince anlayın dercesine yüz ifadesi takındı ve öylece çıktım.

• Az önce banka mobil uygulamasından 1000 tl yükledim. Sonra 532 yi arayıp paket yükleme-uzun süreli paket- mutlu mega 70 i seçerek tanımlattım. Paket hala aktif. 2 ay vardı bitmesine ama kalkabilir diye riske atamadım yeniledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafabandi kullanıcısına yanıt

tek seferde 1000 lira yükleten banka uygulaması var mı? hangi banka hocam o?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

malesef yok bildiğim kadarıyla. ben de parça parça yükledim max 400 izin veriyordu.

• Mutlu mega 70 paketini 1000 TL 4 taksite ziraat kredi kartı ile aldıktan sonra şimdi de Gold üyeliğini de aktif ettim.

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !
    En ucuz 45 tl ve 50 tl aylık 5gb youtube içeren iki paketi paycell kartla alarak aktif etme işlemini tamamladım ancak gold üyelik 90 gün geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 2 Ocak 2024; 9:36:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !
    Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

Zam gelmeden yeniledim.Normalde Eylül ayında bitecekti.02.01.2025'e kadar kendinizi en az %50 zamlardan kurtarın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikko15 -- 2 Ocak 2024; 10:44:37 >

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

ben 2 kere günlük 1 gb internet almıştım, 10 ardan 20 tl. ölü fiyat bende :D 3 ay ayda 5gb ek internet gelecek 20tl ye.

• Türkcellden sürpriz mesajla geldi.

2024 yılı için toplam 179,28 TL telsiz kullanım ücreti.

Tam da bugün bu hattı başka operatöre taşıma işlemi yapmışken. Bakalım hepsini mi alacak, yoksa

sadece Ocak ayını mı.

• Bugün denedim ve satın alım yapabildim.

1 ocakta turkcell faturasız a geçiş başvurusu yaptım.

4 ocak(bugün) geçiş tamamlandı. uygulamadan bakiye yükleyemedim. bankadan 400+400+200 tl bakiye yükledim.

MUTLU MEGA 70 GB Yazıp 2200 ye gönderdim.

paycell açık değilmiş mesaj geldi ONAY AC yazıp 2222 ye gönder diye mesaj geldi. gönderdim.

sonra tekrar MUTLU MEGA 70 GB Yazıp 2200 ye gönderdim ve paket tanımlandı.

• Bende hattıma 3x400 TL yükledikten sonra MUTLU MEGA 70 GB Yazıp 2200 ye SMS gönderdim. Paket Tanımlandı,

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.