Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.845
Cevap
91
Favori
239.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk 3 ay 120 GB’dan en fazla 40 GB’ını kullanmaya izin var. Kalan 9 ay istediğiniz gibi takılın demişler. Anlamsız bir kısıt olmuş bence de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üzdü gerçekten, yeni paketler çok saçmalamış…

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Okumadan alıyorlar tarifeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık sonu en geç zam gelir diyordum.

Aralık başı paketi günü gelmeden yenilemiştim.

İyi ki son günü beklemedik.

Enflasyon muhasebesi yapıldığında bankanın bile zararda olduğu ülkede beklenen bir adımdı. Çok fazla popüler olmuştu ve paketi yükleyenler telsiz vergisini bile zamanında ödemediği için Turkcell cepten yiyordu.

• Bu paketi taa 850 tl iken annem için almıştım.Bence Turkcell'in en efsane paketlerinden birisidir benim gözümde hatta en efsanesi bence.Mahalledeki bakkala bile satmış nerdeyse  Yeni paketler şimdilik fragman asıl filmi ay sonuna doğru çekecek operatörler.Alanlar şanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 5 Ocak 2024; 23:20:41 >
  • Negan kullanıcısına yanıt
    Hala aktif tt yıllık paketi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

1 sene mi beklicez🤦‍♂️

• maniac_team M kullanıcısına yanıt

tt yıllık da kapanır bu gidişle...

• Sunulan hizmetlerde, alt yapı yatırımlarında hiç bir gelişme yok. Ama her geçen gün alım gücü düşen tüketiciden "parça koparma" yarışında geri kalmamak var. Bu anlayış, fiyat politikası devam ederse ya 2024 abone sayılarında ciddi kayıpların yaşandığı bir yıl olur ya da bu duruma dayanmayan operatörlerden makul fiyatlı paket çıkaran aboneleri kendine çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanki26

Sunulan hizmetlerde, alt yapı yatırımlarında hiç bir gelişme yok. Ama her geçen gün alım gücü düşen tüketiciden "parça koparma" yarışında geri kalmamak var. Bu anlayış, fiyat politikası devam ederse ya 2024 abone sayılarında ciddi kayıpların yaşandığı bir yıl olur ya da bu duruma dayanmayan operatörlerden makul fiyatlı paket çıkaran aboneleri kendine çeker.
    E mecbur alacaksın paket almayıp ne yapacaksın ki. Mecbur lafının olduğu yerde gelişime ne gerek var ki öyle de böyle de mecbur alacaksın 😅

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Mecburiyet kişiden kişiye farklılık gösterir. Genelleme yapılamaz. Fiyatlar makul iken ikinci, üçüncü aboneliği olan müşteriler fahiş fiyatlar sonrası abonelik sayılarını düşürebilir. Telefona çok fazla ihtiyaç duymayan emekli vb kesimler faturasız hat ile minimum yükleme ile maksimum süre hattın aktif kalması yolunu seçebilir gibi gibi...

• efefor kullanıcısına yanıt
    Acaba faturasız için yeni yıllık paketler mi yayınlanacak?

• Yıllık paket işi bitti mi. Artık. Ttkom da 3 aylık paketler var. Vadafonda 6 aylık ama 2 katına gelir.

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    532’den öğrenebilirsiniz.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Bir ara ikiye katlama olayı vardı bu pakette. Altyapım olmadığından 4 5 tane bu paketim vardı bitik. 25 liraydı galiba, tek seferlik ve bommm! Asıl efsane zaman oydu paketler yarı fiyata gelmişti 

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Türk telekom da yıllık paket devam ediyor 100 gb 20000 dk ve sms 1350 tl sitesinde var bu paket

• Şaka gibi gerçekten, TT den hattı taşıdım. Hat açılıncaya kadar paket kapandı.

• Son dakika kaçtı turkcellde ne var en ucuz 3 ay burdayiz;(((

• Selamünaleyküm arkadaşlar bunun dışında böyle uzun vadeli bir paket var mı var mı bilgisi olan

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.