bu bir sorun değil. ayrıca 50 ₺ yüklerseniz her ay düzenli olarak telsiz kullanım ücretini taksit taksit çeker. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (16. sayfa)
-
-
Evet arkadaşlar Türk Telekom’da 43 TL ye kullandığım 20gb 1000dk 1000sms faturalıda 20gb paketinin 92 TL ye çıkması üzerine bende aranıza katıldım bugün gidip bayiden başvuru yaptım genç mega paketine başvurdum 76 TL ye 15 GB internet veriyor ama mutlu 70 yükleteceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bincelden turkcele geçip mutlu mega 70 paketini aldım ama turkcelin salla kazanı beni turkcele geldiğime pişman etti.
Bincellde günlük inrernet verdiği zaman her yerde geçerli ve 48 saat süresi vardı.
Ama turkcell günlük internet verdiği zaman hem süresi 48 saat değil 24 saat, hemde işin en saçma tarafı sadece twitter, instagram, youtube, veya bip'te geçerli diyor.
Ulan hiç verme daha iyi.
Ben senin bipini veya twitter yada instagram kullanmak zorunda mıyım.
Madem internet hediye ediyorsun her yerde geçerli olsun bu ne saçmalık.
Yakışıyor mu koca turkcele.
Hem kendini operator sanan bincel bile 48 saat süre veriyor seninki 24 saat.
Bincelin heryerde geçerli, seninki sadece bir yerde.
Ayıp valla ayıp.
Yakışmıyor sana.
Gülünç, şaka gibi.
+1
Ben 5 aydır turkcellde haftalık 1gb hediye gördüğümü hatırlamıyorum paso 1000sms oda günlük.
Yani bu paketi ucuza veriyorsun da bu kadarda berbat hediyeler verilmez be kardeşim 3 saatlik 1GB nedir?
Turk Telekom'da 3 hattın 2sine haftalık 10GB geldi diğerine günlük 5GB yani diyeceğim o ki kalitelisin tamam anladık ama insanları kaçın gidin demekten çare bırakmıyorsun, paket dolsun direk soluğu zaten telekom bayisinde alacağım.
+1 katılıyorum hocam
-
Turkcell'in hediye internet kampanlayaları nelerdir acaba, eskiden forumda konusu vardı ama artık bulamıyorum.
-
Yok ki, olsa diyeceğiz hocam
Salla Kazan, Gnç Çatlat, Goller Cepte, Sürpriz Nokta, Paycell puanları kaldı, gerisi fasa fiso oldu (ücretli oldu, kim 1 GB ister gibi)
bu goller cepte kampanyası da sanırım paralıydı değil mi?
-
O dandik bimcell bile yemin ediyorum kat ve kat daha iyi salla kazan'dan hediyeleri.Vodafone kullanırken bile gayet bonkördü haftalık video pass veya sosyal pass verirdi gayet iyi hediyeler.
Ben şunu rahatlıkta söyleyebilirim gerçekten telekom bazı yerlerde hızda dahi turkcelli geçiyor.Uygulaması ve sistemleri leş orası ayrı.
Her Pazartesi 1 hak veriyor hocam, aynen yeni haklar ücretli ve paket olarak satılıyor.
Aynen öyle hocam noktasına kadar katılıyorum, Turkcell Limitsiz Redli tarifelerini BTK'ya şikayet etmiş diye söylem geldi kulağıma o günden beri gıcık olmaya başladım Turkcell'e, abi kendi yapmıyor, millete de yaptırmamaya çalışıyor ya! Vodafone'un yerinde olsam, inatla o tarifeleri daha açık bir şekilde satışa sunmaya devam ederim...
Aynen. Günlük 100DK ve 1 Saatlik 1GB gibi seçimlerde de Günlük 100DK seçilmeli. Hem dakikayı alıyorsunuz, hem de yanına 3 Saatlik 1GB tanımlıyor Biraz ironik, ama durum gerçekten böyle. Bu da Turkcell'in Salla Kazan Kampanyasındaki "data hediyesi alınmadıysa, yanına bir de data hediyesi verilecek" maddesinden kaynaklanıyor.
Bilgisayardan da izlenebiliyor. Yalnızca TV'de açamadım, onun için Premium paket istiyor.
Yapar şuan fiyatları astronomik arttıramamasının sebebi kesinlikle vodafone limitsiz tarifelerdir.
Telekom'da sınırsız sosyal medyalı çıkarmış ama arka planda sürekli veri yiyor kullanımlarım diyenler var tam bir dalavere çevirmiş sanırım orda da Telekom.
Vodafone tek eksiği bantlardan kaynaklı verdiği hız, A'dan Z'ye hızı hesaba katmazsak; gerçekten rakipsiz operatör.Yatırım yapmıyor ama fiyatları daha makul tutabilirdi vodafone.Fiyatları telekom ona göre bence daha iyi performans vermesine rağmen telekomu geçmiş durumda.Hız herşey mi evet herşey olduğunu anladım çünkü bu yüzyılda artık internet herşeyimiz oldu.
Çok rahatsız oluyor ise kendisi de yapsın görelim, ama yapar mı? Yok...
Senin bu söylediklerini ben yıllar önce Vodafone kullanırken söyledim varsa çıksın babayiğit böyle sınırsız tarife yapsın görelim dedik..
Turkcelli sevmedim inan hep söyledim bunu ama cazip bana göre tarife çıkarınca faturalı gibi faturasız tarife gayet makul bir paket olan Dev80 aldım mutlu muyum hemde çok tv+ , dergilik felan aşırı iyi pakete ek geliyor.
Ama o zamanki turkcell söylemlerimden sonra telekomcu mu olmadık, vodafone çalışanı mı olmadık.
Şimdi geçtim ben turkcell kullanıyorum turkcell kullanan kişiler öven kişiler turkcelli kötülüyor.Hayat işte boşuna dememişler büyük lokma ye ama büyük söz söyleme.Hem onlar şimdi nerede şimdi ben neredeyim kendimide dahil ediyorum
10 GB 39₺ idi Turkcell de, hediyeler ile bir fatura dönemini geçirmeye çalışıyorduk, şimdi öyle birşey imkansız artık.
Vodafone tüm altyapı yatırımlarını 5G'ye yatırıyor hocam, 5G aktif olduğu zaman eğer ihaleyi de iyi frekanslardan alırlarsa ortalığı yıkıp geçer.
-
Türkiye ölü yatırım vodafone kazançları TL iken şuan bana sorsan hem turkcell hem telekom ve vodafone hiç memnun değil durumdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X