< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (14. sayfa)
-
-
ekrana gelen bıldırımlerı nasıl kapatabılırız? yalnıslıkla evet desek ucret yansıtacak hemen kapatmanın yolu var mı? TLMETRE KAPAT yazıp 2222 ye yolladım ancak hala bıldırım gelıyor
-
TL METRE ücretli mi? Ücretsiz diye biliyorum.
Türkcell bu belli olmaz, merhaba desen para ister. TL metreyi kapatmakta fayda var.
-
TLMETRE kapatma, Türkcel TL ayarlarım bölümünden kolayca yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 14 Mart 2022; 12:10:46 > -
532 müşteri hizmetlerinden ekrana gelen popup mesajları kapattırabilirsiniz. Yanlışlıkla servis üyeliğine sebep olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv+ uyeligimizi andorid tvde kullanamiyor muyuz? Ben android tvye uygulamayi yukledim uyelik bilgilerimi de girdim bisey izliyeyim dedim bana paket almam gerektigine dair uyari mesaji geliyor...
Mini TV+ sadece ulusal kanallar pakete dahil.
Zaten ulusal kanallari izlemeye çalışıyorum telefonda sıkıntısiz izliyorum ama tvde acilmiyor
Paket hayirli olsun,hayrini görün beyler
takip...
-
En uygun paket ne acaba
Bu tarifede tarifeyi yurt dışına çıkınca kullanmak için ne yapmamız gerekiyor?
Bilenler link paylaşırsa mutlu ederler.
-
4,23 vergi pesinmi alınıyor.bimcell den mega70 geçen hattıma türk Telekom dan 44 TL borcunuz var yazısı geldi.
Numarayı yazabilir misiniz, benim 2 yıllık vergi borcum için bile mesaj atmıyor adamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Mart 2022; 20:52:23 >
Yarın tcell bayisindeyim ,ilk defa nasip olursa tcelli olacağım
Mutlu Mega 70 GB paketi alacağım. Hattıma 320 TL yükleyip, hattımdaki TL'ler ile alabiliyor muyum yoksa kredi kartı ile mi paket alımı yapmak gerekiyor? Hattıma 320 TL yükleyip de sonra alamamaktan korktum açıkçası. Hattına TL yükleyerek alan var mı?
3 tane 50 bir tane 180 TL yükleyerek toplamda 330 TL eder alabilirsin ben bu şekilde aldım kredi kartı ile direkt 320 lira yatırabilirsin
Arkadaslar ben DEV paketindeyim. Dakikalarin bircogu bosa gidiyor, nasil degerlendirebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv plus'ta sadece belli ulusal kanallar dahil pakete. Bu kanallar da SIM Kart'ın takılı olduğu cihazdaki uygulamadan izlenebilir yalnızca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X