Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tskler telsız kullanım ucretı pesın mı odenıyor bılgınız var mı? yoksa aylık bakıye mı yansıyor

• noname0056 kullanıcısına yanıt

Peşin değil. Her ay 4 lira 4 lira birikiyor, istediğiniz zaman bakiye yüklüyorsunuz çekiyor.

• Konu takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçen ay annemi geçirdik. yarın babam geçiyor. 2 aya bitmezse bu gidişe ben geçerim

• Ben dün hazirkart geçiş yaptım bu paketi nasıl alabilirim.. 2 günden sonra geçiş olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır karta geçme isteğimden sonra bugün aradılar. Uygun bir teklif alamadım. Zorunlu olarak kesintisiz iletişim adı altında 45 TL son faturaya yansıtılacak dedi. Faturasıza geçtim. Mutlu Mega 70 GB kampanyasına katılmak istiyorum ya da tekrar faturalıya.

• berkant03 B kullanıcısına yanıt

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/mutlu-mega-70-gb-paketi

Bu siteye Turkcell şifre ile giriş yapıp Kredi-Banka kartı ile direk satın alabilirsiniz

• berkant03 B kullanıcısına yanıt

Turkcell’e geçiş tamamlanıp sim kart aktif olduğu zaman Dijital Operatör üzerinden ya da Turkcell internet sitesi üzerinden bu paketi kredi kartı/banka kartıyla satın alabilirsiniz, hemen aktif olacaktır. Turkcell mağazalarından da paketi alabilirsiniz veya 550TL yetecek kadar bakiye yükleyip yine uygulama içinden veya MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200’a sms göndererek de alabilirsiniz ama bakiye yükleme durumunda vergi borcunuz varsa bir kısmını onun için çekebilir. 50-95-180TL olarak bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Bayiden 360TL seçeneği de var.

4.23 TL x 12 ay = 50,75 TL telsiz kullanım ücreti paket fiyatına dahil değildir. Bu tutar her sene başı, aktif müşterisi olduğunuz operatör tarafından peşin ödenir ve aylık olarak kullanıcıya taksitlendirilir.

Normalde faturasız hatlarda 185 gün süreyle TL veya paket yüklemesi yapılmazsa hat aramaya kapatılıyor ama bu pakette bu süre 12 ay. Uygulama üzerinde TL Durumum kısmında bu süre görüntülenebilir veya alternatif olarak telefondan *166*5# tuşlanılabilir.

Hattınız aktif olduğunda Turkcell UpCall uygulamasını indirip Sekreter Mesajı Bırakma ve Sekreter Mesajı Alma ayarlarını kapatmanız faydanıza olacaktır. Bu ayarı yaptıktan sonra UpCall hesabınızı uygulama içinden silip ardından uygulamayı silebilirsiniz ayarlarınız korunacaktır, uygulamayı kurarken rehbere erişim izni vermenize gerek yok. Ayrıca TLMETRE KAPAT yazıp 2222’ye mesaj atarsanız kullanım sonrası ekrana gelen bilgilendirme servisini de kapatabilirsiniz.

Hatırlatıcı olması için bazı izin iptal smsleri:

IPTAL IZIN 2200 - veri işleme

IPTALIZIN 2780 - tanıtım izni

IPTAL IZIN 7300 - veri paylaşım

ETK IPTAL IZIN TCELL GRUP 2200 - etk izni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 26 Mayıs 2022; 14:33:51 >

• Mutlu Mega 70 GB paketine geçtim. Ödemeyi sanal kredi kartıyla yaptım. Anında tanımlandı. Bir yıl geçerli paket. 70 GB yazıyor ama yüklenen 71.680 MB. Ayrıca Türkcell pasajda geçerli 20 TL hediye çeki verdi. Bir yıl fatura, sürpriz fatura vb. derdi yok.

Faturasıza geçerken 45 TL karşılığında verdiği kesintisiz iletişim paketini süresi sonuna kadar kullanma hakkı devam ediyor.

Ayrıca dijitale hoş geldin adı altında bir hafta geçerli 2 GB hediye verdi.

• Harika hediyeler, güle güle kullanın.

1 gb 1024 mb olduğundan çıkıyor o küsürat.

@ipodlover Ayrıntılı bilgiler için çok teşekkürler kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 7 Mart 2022; 19:59:31 >
  • Hatirlisi olsun hojam

• bu sabah babam hattıda geçirdik bu pakete. ama digital uygulamada çıkmadı adı neyse uygualamanın. üstte bir arkadaş site linki koymuş oradan alabildik

• Merhaba,

Faturalıdan faturasıza geçmeyi düşünüyorum ancak bu esnada 45 TL’lik kesintisiz iletişim paketi tanımlandığını duydum. Bu paket tanımlanmadan faturasıza geçmek mümkün müdür?

• Rua~ R kullanıcısına yanıt

Başka operatöre gidip gelerek onu ödemeden geçebiliyorsunuz. 4-5 gün sürüyor dönmesi.

• Farkettiniz mi bilmem kaç ayda lira yükleme zorunluğu kalmamış. Paket bitene kadar Tl yükleme zorunluluğu yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu pakette dakikalar GB olarak falan dönüştürebiliyor mu? Bende DEV 40'tayım ama hiç konuşmuyorum neredeyse, tüm dakikalar boşa gidiyor. Yeni paket arıyorum dakikası az, interneti ortalama olmalı.

• Arkadaşlar Turkcell rahat 9gb paketin deyim. 52 tl oldu buna geçme taktiği nasıl olacak acaba ? Teşekkür ederim.

• erha-n kullanıcısına yanıt

Faturasız hatta geçip üstte paylaştığım linkten banka-kredi kartı ile direk satın alabilirsiniz.

• merhaba, şimdi ben ttkom faturalıdan turkcell hazır karta numaramı taşımak istiyorum bayii ye gittiğimde bana herhangi bir tarife tanımlamadan sadece kart mı verecek yoksa bir tarife tanımlayacak ve ben o tarifenin 1 aylık ücretini ödeyip mi mega 70 e geçeceğim ?

• harbidenmi H kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Bayiye gittiğiniz de sadece Turkcell Faturasız'a geçmek istediğinizi belirtin, onlar sizi RaHat veyahutta Faturalı tarifelere geçirmeye çalışabilirler, sakın kabul etmeyin, siz faturasız hat için ısrarcı olun yeter. Size onlar Süper Tarife tanımlarlar ama endişelenmeyin, hat açılınca hemen uygulama dan paketinizi satın alabilirsiniz.

Sadece ücretsiz Turkcell sim kartı verilecek size, hat açılana kadar birşey yapmanıza gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.