Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pakette verilen tv+ hangi paket oluyor giriş paketi vs mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mini TV+ paketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini Tv+ üyeliği veriyor. Sadece ulusal kanalları izleyebiliyorsunuz. Diğer kanalları ek paket olarak alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybeerk A kullanıcısına yanıt

Bu şekilde süreci çok daha hızlı işletebilirsiniz. Eğer kurye ile teslim gibi bir seçenek var ise ve onu seçerseniz (ben sadece bayiden teslim gördüm adrese göre değişebilir) kurye hattı getirdiğinde sizin kimliğinizin fotoğraflarını vs çekip size belgeler imzalatıyor. Ancak süreç hızlı işlesin istiyorsanız tavsiyem bu şekilde uygulamanız.

• faturalıdan faturasıza geçiş bayiden mi oluyor. Bir de sim kart değişiyor mu

• bilal.37 B kullanıcısına yanıt

Aynı operatörden geçiş yapacaksanız müşteri hizmetleri ile geçiş yapabilirsiniz. Farkı operatöre geçecekseniz online veya bayi üzerinden işlem yapmanız gerekiyor.

• bilal.37 B kullanıcısına yanıt

Sim kart'da aynı operatörde kalırsanız değişmez, farklı operatöre geçerseniz değişir.

• ben dün çağrı merkezi ile görüştüm faturalıdan faturasıza geçmek için 45 tl lik bir pakete geçip sonra bunu almanız gerek dedi, 45 tl lik paketi almazsam faturasıza geçemiyormuşuz sizdede bu şekildemi oldu arkadaşlar.

45 + 320 ye geliyor o zaman paketin fiyatı, boş tarifeye geçirin diyorum olmaz herhangi bir tarifeye geçmeniz gerekiyor diyorlar.

• dataumt D kullanıcısına yanıt

Bence saçmalık. Mh ile uğraşmayın. Bayiye gidin, faturasıza taşımak istiyorum deyin. Taşısınlar. Taşınıncada 320tlye paketi alırsınız olur biter.

Para tuzağı yapıyor bence mh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo_49 -- 3 Mart 2022; 13:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dataumt

ben dün çağrı merkezi ile görüştüm faturalıdan faturasıza geçmek için 45 tl lik bir pakete geçip sonra bunu almanız gerek dedi, 45 tl lik paketi almazsam faturasıza geçemiyormuşuz sizdede bu şekildemi oldu arkadaşlar.

45 + 320 ye geliyor o zaman paketin fiyatı, boş tarifeye geçirin diyorum olmaz herhangi bir tarifeye geçmeniz gerekiyor diyorlar.

Hocam bayiye gidip standart numara taşıma işlemi yapmalarını söyleyin. Ben de salı akşamı bayiden hat taşımak için başvuru yaptım ve yarın sabah geçiş sağlanacak. Sonrasında ise internetten kredi kartı ile veya bayiden pakete geçiş işlemi yapılabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt

hocam numara taşımayacam, faturalıdayım faturasıza geçmek için bu 45 tl lik paketi sunuyorlar 1 saat için 45 tl ödeyecegiz gibi görünüyor.

• On senelik Bimcell maceramdan sonra tekrar Turkcell' e bu paket ile dönüyorum. Bugün taşıma başvurusunu yaptım. Hem çekim kalitesi hem ucuz hem Turkcell olmasını görünce kaçırmamak lazım. Elimi çabuk tutup Dev 80 olsaydı daha iyi olurdu ama bu pakette bana rahat yetecektir.

• Ulan vakti zamaninda yalvardim ben size ama dev80'e kimse geçmedi

• Türktelekom hattım ile yine şebeke üzerinden aldığım Türktelekom a wifi arama ile bir türlü güzel bağlantı kuramazdım, bir kez bağlanır kaybolurdu asla görüşme yapamazdım.

Şeytan kulağına 2 aya yakın Dev80'deyim bir kez bile wifi arama kopmadı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 4 Mart 2022; 10:16:41 >
  • YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

Hiç bayilerle muhattap olmayıp internetten paketsiz kontörlüye taşıyabilir miyiz acaba hattı? Tcell in sitesine girdiğimde illa bi paket seçtiriyor, bu paket de yok orada.

• sushi. S kullanıcısına yanıt

Maalesef o şekilde işlem yapamazsınız. Sunulan paketler arasında Mega 70 paketi yer almıyor.

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

• bu pakete bende gecmek ıstıyorum ne zamana kadar devam edecek ttelekomda taahutum 20 sinde bıtıyor. birde sanırım tv+ ıcınde ekstra 60 gb ınternet verıyor yalnısım var mı?

• noname0056 kullanıcısına yanıt

Evet belli uygulamalar için 60ar gb internet veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo_49 -- 7 Mart 2022; 11:31:21 >
  • noname0056 kullanıcısına yanıt

Evet TV+ için 60 gb veriyor. Herhangi bir süre bulunmuyor geçiş için. Son fatura döneminde taahhütten çıkınca cayma bedeli alınmıyor, türk telekomu arayıp emin olup direkt geçebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.