Şimdi kesintisiz iletişim paketinizin süresi dolmuştur diye sms geldi hemen uygulamaya girdim kredi kartıyla mutlu mega 70 paketini almak için ama işlemini gerçekleştiremiyoruz diye uyarı veriyor??? yardımcı olabilecek var mı? |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (9. sayfa)
-
-
Online işlemlerden alabilirsiniz, sıkıntı olmaz sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun için tam 2 saatimi harcadım, başka bir kart başka bir bilgisayar denemekten bunaldım, arabaya binip inecekti. ilçeye az kalsın, sistemleri resetledim, bir şekilde oldu, siz de sırasıyla banka ve kredi kartlarını değiştirerek deneyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ekstra internet lazım. Şu an goller cepte ve salla kazanı keşfettim. Tavsiye edebileceğiniz başka internet kazanma yöntemleri var mı?
Yaani mobil web browser aylik 1gb web sörf kullanim hakki veriyo.yaani indirip kullanman yeterli😉
Bayi çalışanları öyle. Senin benim çıkarımı düşünmezler. Kendi çıkarlarını düşünürler.
farklı paylara kapatıldı ne demek. saçmalamışlar bence. turkcell sistemi bankamı seçiyor? dedikleri oraya geliyor o zaman. ortada bir hata var ama çözümü bilmiyorlar ondan sallıyorlar gibi geldi bana .. ha vpay ha enpara ha ziraat banka kartı. ne farkı var
-
@hareketliperde Baya bi uğraştım ettim olmadı ama vpay e atılan paranın taksitlendirebildiğini öğrenmem iyi oldu hocam :D eticaret harcamalarını burdan yapıp karttan aktardığımı taksitlendiririm :D
-
O da oldu merak etmeyin 16 subatta ben numara taşıma ile turkcell faturasiza geçip paketimi aldım, arkadaşıma tavsiye ettim, bayilerin ona verdiği cevap " önce faturaliya taşımamız lazım 1gun faturalı kalip daha sonra faturasiza gecebiliyorsunuz" demisler ustelik bu soylemi Balıkesir/Bandırma daki butun bayiler tekrarlamislar musteri hizmetlerine sikayet ettiginde ise "biz bayilere müdahale edemiyoruz efendim " cevabini almış
" önce faturaliya taşımamız lazım 1gun faturalı kalip daha sonra faturasiza gecebiliyorsunuz"
şaka mı MSKMCKDNKNSJCJSKNXJSJD
Bunlar kafayı yemiş. Hiç acımam şikayet ederim BTK'ya, Cimer'e.
Arkadaşlar merhaba. Bu pakete geçmek istiyorum. Online olarak numara taşıma talebi yapmak mümkün mü yoksa bayiden mi yapmamız gerekir? Taşıma işlemi gerçekleştikten sonra dikkat etmemiz gereken bir husus var mıdır? Yukarıda bir arkadaş 45tl çekildiğini yazmış örneğin..
-
Online taşıma mantıklı bir şey fakat çoğunlukla kuryeler kötü niyetli denk geldiği için hattını haftalarca teslim etmezler. Durum çok çirkinleşir.
Ben bu sabah online faturasız taşıma yapıp, bayiden teslim alma seçeneğini işaretledim.Bikaç gün sonra alacağım.
Online olarak mümkün hocam bende online taşıma başlattım. Şuan kargo merkezinde, bugün ya da yarın kesinlikle elime gelecek hat.
Online olarak başvurun, 2-3 güne kargo ve 3-4 gün hat açılma süresiyle maksimum 7 günde Turkcell'e geçersiniz.
Ben online formu doldurdum. Aradan 1.5 gün geçti mesaj geldi kargonuz ilçenize geldi dağıtıma çıkacaktır diye. Şimdi bekliyorum.. :)
Esnaftan nefret ediyorum.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
-
Kart diğer sitelerde çalışıyorsa vodafonepay paycell'i engellemiş olabilir. Zamanında dev 80 almaya çalışırken "PAYCELL" olarak çekmeye çalıştığı için param kartla bir türlü paketi alamadım. (Site/Uygulama, ikisi de paycell olarak çekmeye çalışıyordu. Paycell de param'da engelli olduğundan onay vermiyordu. Hatta paketi bırak tl bile yükleyemiyordum.) Bayiyle vs uğraşmak istemediğim için mecbur marketten tl yükleyerek paketi almıştım. Hala "PAYCELL" olarak çekmeye çalışıyorsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Iyi aksamlar, au an gnc paketlerden kullaniyoruz. Bu pakete nasil gecebilirim yönlendirebilir misiniz?
Faturasız fırsat 4gb paketinde olan birini hesabına 320 TL yatırdık mesajla geçirdik. Sizde faturasız hat varsa işlem bu. Faturalı ise müşteri hizmetleri nden faturasiza geçip aynı işi yapacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X