2500 civari tavsiye
Merhaba arkadaslar, 2500 tl civari bir telefon bakiyorum. Annem kullanacak bu aralikta m12, A21s ve gm pro 21 gozume çarpıyor. Daha cok saglamlik, sorunsuz ve birazda kamera on planda ihtiyac olarak. Tavsiyeniz nedir?
Merhaba.
2012 civari 1.4 tsi passat yada cc alma niyetim var. Eldeki bütçeye (ortalama195bin) göre 200.000 km civari araclar var. Yilda 10.000 km yapmıyoruz diyebilirim. Ve ortalama 3 yil civari kullanmak hedefim. Ne gibi sorunlar yaşanılabilir? Tavsiye edermisiniz? Benzer özellikte arac kullanmış arkadaslar varsa fikir almak isterim.
Adslden millenicom vdslye gecis ve rezillik
Millenicom internete geçiş yaptım. Önceki firmada 16 Mbps ye kadar bir tarife kullanıyordum. Cevrede alt yapi geliştirmesi olmuş 100 Mbps'ye kadar hizmet alabileceğim söylendi firmalar tarafından. Bende Millenicom'u tercih ettim
Henüz 1 haftayı dolduramadık ortalama 20-40mbps civarında bir hiz alıyoruz.
Müşteri hizmetlerini arıyorum canlı bir muhatap çıkmıyor netten arıza kaydı oluşturuyorum sonuç alınmıyor sıkıntı giderildi diye mesaj geliyor ama vaad edilen hiz asla olmuyor
. Kimse ilgilenmiyor böyle saçmalık olamaz!
Arkadaşlar benzeri bir konu var fakat orada ek bilgi alışverişi çok fazla olduğunda fiyatları bulmak bazen imkansızlaşıyor.
Burada sadece MODEL,DONANIM,OPSİYON,FİYAT, BAYİ BİLGİSİ paylaşarak alt alta mesajlarımızı sıralasak daha çabuk bilgi akışı sağlayabileceğimize inanıyorum.
HuaweiP30- One plus 7t
|
Acil Max 2500 tl kamera önemli beklentilerden tavsiye
|
Satilik 2 adet ihtiyac fazlasi yazici
Ortalama 2000 tl civari tavsiye
|
3 secenek arasından tavsiyeniz?
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 5.860 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar