Bildirim
3 secenek arasından tavsiyeniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seçimin tabiki ku7000 olmalı... -
boyut farkı haricinde hangi özellikten dolay bu kadar net cevapladınız acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mate123
boyut farkı haricinde hangi özellikten dolay bu kadar net cevapladınız acaba ?
evet elbette cevabım gayet net
çünkü kısaca modelleri önce fiziksel olarak gözlemlerim
artı forum ve netteki inceleme ve yorumlardan faydalanırım
çıkan sonuca göre tavsiyede bulunurum.
Bir modeli sadece öneririm, illede bunu almalısın diyaloğuna girmem
bu konuda son sözü/kararı tabiki tv alacak kişi verir... -
Araştırırken bi kaç yerde daha görmustum yorumlarınızı
bilgilerinizi paylaşmıssınız teşekkur ederim.
benim gönlümde samsungdan yana -
Pus 6401 yerine en az 6501i düşünürseniz bu da iyi bir seçim olacaktır, ambilightla farklı bi atmosfer yaşayacak olmanız da cabası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz detay vereydin iyidi ? tv yi nasıl kullanıyorsun ? bende durum şu:
PC ve PS4 bağlı. Öncelik PC oyunları. Soundbar+subwoofer sistemim var. Ayrıca bir 3D TV var. 4K HDR önemli, vs...
Philips 3D'yi resmen gömdü. 2016 modellerde 3D yok ! bende 7101 var. 4K HDR görüntülerde mükemmel, zayıf görüntülerde iyileştirme yok.
LG'lerde pasif 3D var (pilsiz gözlük). Genel olarak kötü görüntüyü iyileştirip verdiğini biliyorum. yeni modellerde öyledir heralde. Oyun için çok tavsiye etmem LG'leri ama yine üst modelleri araştrımak lazım oyun için ayrıca.
Samsung da 3D çok başarılı değil. 2016 modellerde varmı bilmiyorum. kasa tasarımları kötü genelde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X