Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online olarak hat taşıma yaparken paket seçme zorunluluğu gözüküyor. Numara taşıma için verilen paketlerde Mega 70 paketi yok. Paket seçmeden faturasız numara taşıma nasıl yapabiliriz?

• Ben herhangi bir paketi seçtim, geçtim.O kadar önemli değil.Mutlu Mega70'i kartla alırsanız, sıkıntı olmaz zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

O seçilen paketi iptal etmek gerekiyor mu peki?

• Yani hattında o paket kadar tl olmadıktan sonra, sorun çıkmaz iptal etmesen bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 28 Şubat 2022; 17:52:42 >
  • Arkadaşlar online olarak herhangi bir paket seçerek hattımı turkcell faturasız a taşıma başvurusu yaptım. 5 gün içinde bayiden hattı alacağım.

Hattı teslim alıp, hattın açılmasından sonra bu paketi online olarak nasıl alacağım.Yada online olarak alabilirmiyim?

• Soru 1: 6 ay sonra yarı aktiflik dönem mi oluyor yani lira yuklemedigimuz için arayamiyir muyuz?
    Soru 2: telsiz kullanım ücreti yıllık 50 lira bu ücret alınıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    1. sorunun cevabını bende merak ediyorum.

1-) öyle bir problem yok.

2-) 320 lira yükleyip,paketi satın aldıktan sonra tkü için ayrıyetten 50 lira daha yükliceksin ama acelen yok istersen paket bitiminde yükle veya git turkcell bayiiden öde😉

Ayrica mutlu mega paketi 320 lira ödenip tukcell bayiiden de satın alabilirsiniz😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 1 Mart 2022; 9:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sana tavsiyem git turkcell bayii'den paketi yüklet sonra tkü işini halledersin😉

Paketi internetten de direct satın alabilirsin.320 lira tl yüklersen,önceki gsm operatörlerinden kalan tkü borcun varsa bakiyenden azalır ve böylece paket yükleyemezsin🤭

• kkartaln kullanıcısına yanıt
    Hocam hat açıldıktan sonra mobil uygulamadan paket yükle bölümüne gir, oradan bu paketi kartla yüklersin.Yani hatta Tl yüklemekle uğraşmana gerek yok.

• Selam arkadaşlar,rahat tarife üzerinden bu tarifeye geçebilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

Faturasız bir paket olduğundan faturasız kullanan herkes alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 1 Mart 2022; 11:46:47 >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Rahat tarifelerinin fatura/faturasızdan ayrı olarak değerlendirildiğini biliyordum.
    Geçen ay faturasız bir tarifeye geçmek istedim.MH iönce faturasıza geçiş yapmanız gerekir”diye bilgi verdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

Belki mh ile bayi arasında farklar vardır, ben de karşılaşıyorum benzer sorunlarla.

• TV+ kullanmak ücretlimi kullanan varmı.tavsiye edermisiniz

• aaaazzzz A kullanıcısına yanıt

Evet Tv+ üyeliği ve 60 gb Tv Plus'ta geçerli internet veriyor yıllık.

• Sabah 6:00 itibariyle işlemler tamamlanacak ve geçiş sağlanacak. Numara taşırken bir paket seçmiştim online'dan zorunlu olarak. Önce onu iptal mi edeceğim direkt olarak çekmemesi adına? Sonrasında ise 350tl yükleme yapıp örneğin 320tl lik paketi herhangi bir numaraya mesaj atarak mı almak yoksa online işlemlerden mi halletmek lazım acaba? Tecrübe eden var ise paylaşırsa sevinirim.

Edit: Paketi satın aldım süreci paylaşıyorum.

1-Online işlemlerden en uygun faturasız tarifeyi seçerek numara taşıma talebini oluşturdum.

2-Aynı gün iş çıkışı bir turkcell bayiine giderek gerekli işlemleri yaptılar. (Bilgileri alma, kimlik fotoğrafını sisteme yükleme vs)

3-Ertesi gün mesaj geldi ve 3 gün sonra 06:00 da hat taşıma işleminin tamamlanacağı belirtildi.

4-Hat açılınca turkcell online işlem merkezine girerek önce hat ayarlarından yurtdışı vs yi kapattım. Ayarları kontrol ettim.

5-Kontrol ettiğimde online taşıma talebinde seçtiğim paket olmasına rağmen o paket online işlemlerde gözükmedi. (25 yaş altı paket seçmiştim, 25 yaş üstü olduğumdan paket tanımlanamamış olabilir. Sizde bu paket tanımlanmış ise önce o paketten çıkmanızı tavsiye ederim.

6-Mutlu Mega 70GB paketini direkt olarak kredi kartı ile satın alma seçeneği var. Ben başkaca kesintiler yapabilme ihtimaline karşılık tl yüklemek yerine bu şekilde yapmayı tercih ettim. Paket hatta tanımlandı ve kullanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 3 Mart 2022; 9:4:35 >

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt

Hocam bilgilendirme için kendi adıma teşekkür ederim.

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt

Online numara taşıma sonrası bayiiye gitme zorunluluğu var mı? Bütün işlemler online olarak yapılamıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.