Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karakterler iyiydi ama kamer karakteri cok iyiydi.Keske bitmeseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek televizyon izlemem izlediğim 3-5 tane dizi vardı onlarda bitti Leyla ile Mecnun-İşler Güçler-Kardeş Payı-Suskunlar

Son olarakta Mutlu Ol Yeter izliyordum oda bitti sanırım lanetliyim ne izlesem bitiyor artık televizyon izlemeyeceğim ne varsa Animeler de var gidip One Piece izlerim bitme derdi yok hiç olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

yapma ya
    lan arkadaş ne diyeyim bilemiyorum. Üsküdar'a Giderken diye mükemmel bir dizi vardı onuda 13 bölümde bitirdiler. bu insanlar ne diziden anlıyor, ne oyunculuktan ne de kaliteden. dayayacaksın saçma sapan aile sitkomlarını oturup onu izleyecekler. yazıklar olsun bu para hırsına, ne diyeyim ki. (bunu 7 bölümünde sanal ortamda çok izlenmesi üzerine beğenildiğini düşünerek söylüyorum)

"Üsküdar'a Giderken" çok çok iyi bir diziydi. Zaten uygun bir saatte değildi ve çok erken bitirdiler canımı yaktılar.
  • dizilerde kımın elı kımın cebınde
    fılmlerde kufur et (komık oluyomus)
    Baska bısey 10 yıl ıcınde tutmaz

• Bu diziye yazık oldu.
  • 5kardeş başlayormuş yeniden, umarım mutlu ol yeter de başlar..

• Şöyle bi imza kampanyası başlaatılmış, belki yapımcının dikkatini çeker de başka bi kanala transfer olur, izleriz

https://www.change.org/p/ntc-medya-atv-mutlu-ol-yeter-bitmesin
  • Nasıl bitirirler bu diziyi
  • Reyting cihazlarinin çok az kişide olmasi saçma (4000 sanırım) . Adamlar tüm türkiye yi etkiliyor. Ben belli şeyler izleme karşılığında para aldıklarını da düşünüyorum bu kişilerin.
    Ufak bir şey yapamıyorlar mi tüm satılan tvlerin içine taksinlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da mı bitmiş be, sezon finali sanıp yeni sezonu bekliyorum ben de, arkadaş ne izlemeye kalksam final yapıyor

• ulan izlediğim tek yerli diziydi hala hiç bir yerli diziyi izlemiyorum,biraz Kösem'e göz attım görselliği felan nasıl diye onu da izlemiyorum,

Dizi hala geri gelir diye bir umudum var,

• Beş Kardeşle kıyaslarsak kesinlikle çok üstündeydi.Güldürüyordu , bittiğine üzüldüğüm diziler arasında.

• çok çabuk bitirdiler halbuki güldürüyordu dizi.komikti ya; hep bu reyting olayları yüzünden oluyor.
  • Tekrardan izledim.. saçmalıklar yayında bunlar bitiyor.

Ertan saban amerikalı olsa şuan oscar adaylık filmler çekiyor olurdu adam her rolde başarılı
  • Karakterler falan iyiydi baya ya, bitirmeselerdi keşke Baştan izliyim desen topu topu 7 bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 22 Nisan 2019; 20:45:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.