Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Yav yok çok zorlama gitmiş bu bölüm geçen hafta iyiydi bir de artık bir konu bütünlüğü olsa güzel olacak öyle dağınık dağınık nereye kadar

benim de dizide gördüğüm en en büyük eksiklik bu. hatta tutmamasının da en büyük sebebi bu. her bölüm farklı bir şey oluyor. atıyorum güneş'i yürürken görünce bütün mahalleli tavır almıştı. bir sonraki bölümde yine canımız ciğerimiz güneş oldular. insanlarda boşuna izliyorlarmış gibi bir etki bırakıyor.
  • İlk başlarda biraz yadırgasam da dizi sardı gitti
  • Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Böyle olması daha iyi bence öbür türlü uzun vadede sıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

bir yere bağlanmayacak diziyi insanlar neden izlesin? bana efsane olmuş ama konu bütünlüğü olmayan tek bir dizi örnek verebilir misin?

• Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Komedi dizisi olduğu için şart değil bölümlerin bağlantılı olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

bir yere bağlanmayacak diziyi insanlar neden izlesin? bana efsane olmuş ama konu bütünlüğü olmayan tek bir dizi örnek verebilir misin?

Hocam efsane olmayıversin zaten kimse öyle bir beklentide değil bu dizi için. Ayrıca böyle parça parça konu işlenme olayı genelde komedi türünde oluyo ve ben bir animeden örnek vereceğim. Gintama adlı animede de farklı farklı tonla konu işleniyor her bölümde ama yine de bir bütünlük var. Mutlu ol yeter ekibi de buna benzer şekilde işlemek istemiş olabilir. Bir de animelerde filler olayı vardır yani ana hikayeden ayrı bölümler. Son bölüm bence öyle bir şeydi bence konuyu bir bütün olarak işlemek yerine eğlencelik başka konularla belki de daha uzun süre tvde kalmasını istiyorlardır (reyting kısmını hesaba katmadım). Daha 6 bölümü olunca dizinin böyle bölümler hikayeyi yansıtmayınca insan haklı olarak noluyor yav Güneşin sahtekarlığını gördüler ama şimdi görmüyorlar demiyor değil Çizgiyi bozmazlarsa eğlenceli bir dizi olucaktır uzun vadede de.

• ilk 1-2 bölüm güzeldi sonra diziden zevk almaz oldum konu çok yüzeysel oluyor .

dizi de bitti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmydean

"Mutlu Ol Yeter" dizisi;

Çatısız ev,
    Meyvesiz ağaç,
    Yağsız limonsuz salata,
    Sırma saçlı Keloğlan,
    Susamsız Simit,
    Messi'siz Barcelona,
    Mecnun'suz Leyla,
    .
    .
    .
    gibi gibi gibi.

4 bölüm geçti dizide, bana göre bi halt olmaz bu diziden.

7. bölümüyle final yapıyor

Böyle olacağı belliydi. Hiç mi ders alınmaz eleştirilerden, hiç mi yenilenmeye gidilmez. Sevenlerine geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 23 Mayıs 2015; 11:39:44 >

• Bu dizi de bitti..
    Herkesi Haziran ayında devam edecek olan Beş Kardeş adlı diziyi öneriyorum. 5 bölüm sonra martta diziyi yaza ertelediler. 6. bölüm haziranda gelecek yani.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98258031/tm.htm
  • jimmydean J kullanıcısına yanıt
    Koymuşlar 3-4 tane eve reyting cihazı. Atv kanalı zaten dizinin kitlesine hitap etmiyor. Hitap ettiği kitle zaten internetden izliyor diziyi. Oradaki rakamlar da belli. Bir kaliteli dizi daha çöpe gitti. Saçma sapan kim kime dizilerine devam.

• Boşuna başlamasalardı bari böyle olucağı belli değil mi zaten. Başlamayın arkadaş niye başlıyorsunuz 10 bölüm sürüyo sonra final yapıyosunuz işte
  • Bana göre değil l&m, Ben De Özledim'in bile yanına yakşamazdı ama piyasadaki diziler ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç sağlam karakter daha lazım bu diziye . Olayın dallanması lazım , mesela son bölümde 3 sahne mi ne vardı geçiş yaptıkları , Can ile zeynep , Güneş ile yancısı ve babür , bir de bana çok zorlama gelen Zeynep'in annesi ile babasının oynadığı sahneler. Bu üçünde döndü son bölüm.

Eğer dizi devam edecekse sağlam 2-3 oyuncu daha eklemeli senaryoya , konuk oyuncularda gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

bir kaç sağlam karakter daha lazım bu diziye . Olayın dallanması lazım , mesela son bölümde 3 sahne mi ne vardı geçiş yaptıkları , Can ile zeynep , Güneş ile yancısı ve babür , bir de bana çok zorlama gelen Zeynep'in annesi ile babasının oynadığı sahneler. Bu üçünde döndü son bölüm.

Eğer dizi devam edecekse sağlam 2-3 oyuncu daha eklemeli senaryoya , konuk oyuncularda gelebilir.

Hocam dizi bitti.
  • Dizi bitti denmiş ancak kanal fragmanı yeni bölüm ibaresiyle yayınlamış, final olduğu kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Dizi bitti denmiş ancak kanal fragmanı yeni bölüm ibaresiyle yayınlamış, final olduğu kesin mi?

Yeni bölüm yazıyor şu an atvde, final yazmıyor cidden anlamadım valla

• VURMAYIN UÇURTMAYI
  • Severek takip ettiğim diziydi lakin şimdi ekşisözlükte gezinirken gördüm bugünkü bölüm final bölümü demişler. Biraz bakındım diğer sitelerde de öyle haberler var. Lakin dizinin fragmanında yeni bölüm yazıyordu. Final olsa final yazardı. En azından bu içimdeki tek umut. Bakalım bekliyorum bölümün sonunu. Can'ı kapişonlu gören Güneş'in arkadan Assassin's Creed dur diye bağırmasına koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Severek takip ettiğim diziydi lakin şimdi ekşisözlükte gezinirken gördüm bugünkü bölüm final bölümü demişler. Biraz bakındım diğer sitelerde de öyle haberler var. Lakin dizinin fragmanında yeni bölüm yazıyordu. Final olsa final yazardı. En azından bu içimdeki tek umut. Bakalım bekliyorum bölümün sonunu. Can'ı kapişonlu gören Güneş'in arkadan Assassin's Creed dur diye bağırmasına koptum

Haftaya final yapacak galiba , senaryo gidisati da o yonde.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.