Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanlar sanki efsane bi dizi gelecek diyor

Aslı Enver seçimi harika olmuş. Bu kızın acayip bi güzelliği var.

Ertan Saban ve Ali Atay çok eski bi dizide beraber oynamışlardı, hatırlayan var mı ? İkisi de ruh hastası saçma sapan karakterleri oynuyorlardı Ali Atay'ı zaten biliyoruz da, fragmandan gördüğüm kadarıyla Ertan Saban'a da komedi yakışıyor.

• efsane dizi olacağa benziyor.
  • Bu mutlu öl ne demek yahu? Fragmanda gordum aklıma direk can hasta da belirli bir ömrü mu kaldı diye aklına geliyorrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olucak bence. Ali Atay bildiğin Mecnun olmuş Yiğit Özgürden güzel absürt replikler bekliyorum.
  • 1. bölüm fragman

1. bölüm 2. fragman

• Bu kadro nasıl atv'de yayınlanan bir dizide yahu.. Şaşılacak durum, her iki taraf için de. trt'de olsaydı keşke. Dizi daha uzun ömürlü olurdu en azından. Atv'deyken belirsiz ne olacağı.

O değil de bu dizi de Leyla ile Mecnun gibi absürt öğeler içerecek anlaşılan. Ama kadro yetersiz gibi geldi. Güçlü karakter sayısı biraz daha fazla olsaydı daha iyi olurdu sanki. İsmail abi tarzı bi karakter bu diziye de çok iyi giderdi. Keşke direk Serkan Keskin de o tip bi karakterle kadroda olsaydı. Bunlardan dolayı öyle efsane olacağını pek düşünmüyorum. Ömrünün uzun olacağını da düşünmüyorum ne yazık ki. Fragmanlar umut veriyor ama az. L&M kadrosu biraz kendileri acele ettiler sanırım iş yapma konusunda. Bekleselerdi beraber iyi bir iş çıkabilirdi. Bu işe dahil olabilirlerdi belki de. Bu açıdan yapılan Ben de özledim dizisi aceleye gelmiş bir yapım oldu. Bu yüzden ömrü kısa oldu. Pek çok hata yaptılar. Ana fikir de şahsen çok parlak değildi.

Mecnun Arda olayına yakın bir ilişki var görünen o. Aslı Enver de epey iyi gitmiş. Diğer karakter pek ilgimi çekmedi. Yazık olmaz umarım yapıma.

• Bugün günlerden Mutlu ol Yeter
  • İsmail abi gibi bir karakter diyorsunuz da diziyi daha izlemedik ki. Bir de Serkan Keskin evet çok değerli bir oyuncuydu mutlaka daha önceden takip edenleri de vardı falan ama sonuçta patlamayı Ali Atay gibi o da Leyla ile Mecnun'da yaptı. O yüzden bu dizide patlama yapabilecek birisi neden olmasın? Belki diziye sonradan dahil olacak olabilir.

Ve Babür... Bence de efsane bir karakter olacak. Ben şimdiden benimsedim, tam bir saçmasapan.
  • Hadi bakalım 1 saat kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali atayı ekranlarda görmeyeli uzun zaman oldu. dakikaları sayıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 30 dk. Ali Atay'ı özledim be!

• basladi bakalim hayirlisi:)

• Hikaye çok karışık olucak anlaşılan.

• Bu parçayi görünce cok sevindim lea
  • Güzel başladı. Hikayeden iyi malzeme çıkar gibi duruyor.
    Friendzone Mecnun

• Gece izlerim başını kaçırdım arkadaş.
  • Ali Atay'ın Mecnun olması dışında bir olumsuzluk yok şimdilik. O da olumsuzluk sayılır mı bilmiyorum, sonuçta komedi karakteri.

• Adama Mecmun nasıl yapıştı arkadaş ya:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne güldüm pantolon da gitmiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.