Şimdi Ara

Mutlu Olan Var mı Bu Ülke de Açık Açık Soruyorum Bırakın Muhalefet Etmeyi İnsanca Cev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mutlu olan var mı Türkiye de..keyfi yerinde olan ? ağzının tadı olan ? ...bıktık arkadaş , usandık artık..keder hakim ortalığa...hüzün asılı sanki havada...gülümsemiyor kimse...veya patlar gibi gülünüyor...asabı bozuk bir an lık kahkahalar atılıyor....olur olmaz ağlanıyor sonra...

18 yaşındaki karamsar....78 yaşındaki böylesine endişeli...hep aynı soru ne olacak çocuklarımızın hali ? diğer taraftan geleceğe kaygı..ve korku ...

acaba molotofmu yiyeceğiz kafamıza ? restorana giren şu sakallı herif canlı bombamı acaba ? ispiyon gammaz fırla...o apocu bu fetöcü ... ulan fırsat bu fırsat takmasınlar sanada bi etiket kaşla göz arasında ....

bir yandan acizlik bir yandan çaresizlik bir yandan sahipsizlik hissi ?

Şarapnel gibi yağıyor şehit haberleri ...milyonlarca genç işsiz umutsuz yarınları karanlık....

yürekler nasır... vicdanlar sağır ...şuur yerlerde...şeytan diyor topla tası tarağı defol git şu ülke den ..bırak ne yaparlarsa yapsınlar....

Çekip gitsen ruhunu götüremezsin...kalsan zihnine manasız...hiçbir yere giden oyuncak trenin yolcuları gibiyiz dön dolaş aynı yer aynıo durum aynı sıkışmışlık hali....hersabah umutla kalkıyoruz ama hep peşpeşe berbat kötü günler kötü haberler umutsuzluğa devam...

he birde yandaş ve yalaka güruh var tabi özel insanlar bunlar....arabaları yatları katları çiflikleri binlerce lira gelirleri sabah kahvaltısını lüks kahvaltı tesislerinde açıp akşam çayını boğazın en güzel yerinde içen yemeğini muhteşem restoranlarda yiyip paradan bıkma noktasına gelmiş mutlu ak lar var birde....jüpiter dünyaya çarpsa mutluluğu bozulmayacaklar bunlar....

• Millet aç kalınca ak koyun kara koyun kimmiş anladı. Troller bile bıktı artık bunlardan.
  • Random yaşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metni şiir okur gibi okuyunca güzel oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos konusmayin abi yandas kismin yatlari katlari varmis bilmem ne.
    %50nin yati kati mi var sence? En cok etkilenen onlar oldugu halde oy vermeye devam ediyorlar. Asil fakir olanlar oy veriyor sacmalamissin.
    O senin gorduklerin unlu olanlar isadamlari vs %0.05lik kesim. Bu ulkede solcularin da yati kati var. Garip bir ulkedeyiz.

• Hergün aynı konular açılıyor dejavu olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: meşekalkanı

mutlu olan var mı Türkiye de..keyfi yerinde olan ? ağzının tadı olan ? ...bıktık arkadaş , usandık artık..keder hakim ortalığa...hüzün asılı sanki havada...gülümsemiyor kimse...veya patlar gibi gülünüyor...asabı bozuk bir an lık kahkahalar atılıyor....olur olmaz ağlanıyor sonra...

18 yaşındaki karamsar....78 yaşındaki böylesine endişeli...hep aynı soru ne olacak çocuklarımızın hali ? diğer taraftan geleceğe kaygı..ve korku ...

acaba molotofmu yiyeceğiz kafamıza ? restorana giren şu sakallı herif canlı bombamı acaba ? ispiyon gammaz fırla...o apocu bu fetöcü ... ulan fırsat bu fırsat takmasınlar sanada bi etiket kaşla göz arasında ....

Şarapnel gibi yağıyor şehit haberleri ...milyonlarca genç işsiz umutsuz yarınları karanlık....

yürekler nasır... vicdanlar sağır ...şuur yerlerde...şeytan diyor topla tası tarağı defol git şu ülke den ..bırak ne yaparlarsa yapsınlar....

Çekip gitsen ruhunu götüremezsin...kalsan zihnine manasız...hiçbir yere giden oyuncak trenin yolcuları gibiyiz dön dolaş aynı yer aynıo durum aynı sıkışmışlık hali....hersabah umutla kalkıyoruz ama hep peşpeşe berbat kötü günler kötü haberler umutsuzluğa devam...

he birde yandaş ve yalaka güruh var tabi özel insanlar bunlar....arabaları yatları katları çiflikleri binlerce lira gelirleri sabah kahvaltısını lüks kahvaltı tesislerinde açıp akşam çayını boğazın en güzel yerinde içen yemeğini muhteşem restoranlarda yiyip paradan bıkma noktasına gelmiş mutlu ak lar var birde....jüpiter dünyaya çarpsa mutluluğu bozulmayacaklar bunlar....

Yıllık $120.000 kazanıyorum. İstanbul'da uluslararası bir finans şirketinde çalışmaktayım. Son derece mutluyum. Istediğim her şeye sahip olmama yetecek maddi gücüm var. Her akşam istediğim yerde yemeğimi yiyebiliyorum. Uçakla Avrupa'daki bazı konserlere katılabiliyorum. Dünya'da birçok ülkeyi gezdim daha önce. 2 yılda bir yeni macbook pro ve yeni iPhone alıyorum. O da verileri yedekleyip geri yüklemeye üşendiğimden. 2015 model bmw'm var. Lüks bir evim ve villam var. Yazları villamda vakit geçiriyorum.

Neden mutsuz olayım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 25 Kasım 2016; 13:39:34 >

• Ya sev yabadabaduuu.

• çomarlar mutlu ya sev ya terket derler çünkü cepleri doluyor yandasların
  • Mutsuz olalım, ne var! Biz de mutsuz oluruz.
  • Zaten amaç o ınsanlar mutsuz olacakkı köle olacak hırsız olacak dolandırıcı olacak bırbırlerıne saldıracak kı zengınler hukum surmeye devam edecek
  • Mutluyuz aga ne yapalim bosver gitsin takma bu kadar sandim ki %50 nin icinde degilsin neden icinde olursan mutlu olursun tutmayan taraftaysan mutsuz olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiphonQpyhonTR -- 25 Kasım 2016; 17:9:34 >
  • Mutsuzum ama gene %50 liklik yandaş kısmındayım mecburen. Çünki beceriksiz , kabiliyetsiz , çapsız ,aciz kötü bir muhalefet var kalan kısımda . CHP nin durumu ise içler acısı zaten nerde bir vatan haini varsa 4 elle sahip çıkma telaşındalar . Yandaşım ama katımda yatımda yok asgari ücretin biraz üstünde maaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavzi

Mutsuzum ama gene %50 liklik yandaş kısmındayım mecburen. Çünki beceriksiz , kabiliyetsiz , çapsız ,aciz kötü bir muhalefet var kalan kısımda . CHP nin durumu ise içler acısı zaten nerde bir vatan haini varsa 4 elle sahip çıkma telaşındalar . Yandaşım ama katımda yatımda yok asgari ücretin biraz üstünde maaşım var.

Hiçbir partiyi tutmuyorum ama arkadaş haklı hükümete muhalefet olayım diye ne yaptığının farkında değiller

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Bos konusmayin abi yandas kismin yatlari katlari varmis bilmem ne.
    %50nin yati kati mi var sence? En cok etkilenen onlar oldugu halde oy vermeye devam ediyorlar. Asil fakir olanlar oy veriyor sacmalamissin.
    O senin gorduklerin unlu olanlar isadamlari vs %0.05lik kesim. Bu ulkede solcularin da yati kati var. Garip bir ulkedeyiz.

Solcuların çoğu zengin zaten, tuzu kuru dedikleri kesim yani. Aç fakir olan öteki kesim ki benim iktidara ne kadar yakın arkadaşım varsa alayı zengin.
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    yok daha memeler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: meşekalkanı

mutlu olan var mı Türkiye de..keyfi yerinde olan ? ağzının tadı olan ? ...bıktık arkadaş , usandık artık..keder hakim ortalığa...hüzün asılı sanki havada...gülümsemiyor kimse...veya patlar gibi gülünüyor...asabı bozuk bir an lık kahkahalar atılıyor....olur olmaz ağlanıyor sonra...

Yıllık $120.000 kazanıyorum. İstanbul'da uluslararası bir finans şirketinde çalışmaktayım. Son derece mutluyum. Istediğim her şeye sahip olmama yetecek maddi gücüm var. Her akşam istediğim yerde yemeğimi yiyebiliyorum. Uçakla Avrupa'daki bazı konserlere katılabiliyorum. Dünya'da birçok ülkeyi gezdim daha önce. 2 yılda bir yeni macbook pro ve yeni iPhone alıyorum. O da verileri yedekleyip geri yüklemeye üşendiğimden. 2015 model bmw'm var. Lüks bir evim ve villam var. Yazları villamda vakit geçiriyorum.

Neden mutsuz olayım ki?

CoolStoryBro

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.