Şimdi Ara

Mutlu Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte Hayat bu Knightsız yasam en guzelı Bence artık Online Oyunlardan uzaklasalım gençlik.Bagımlı olmayın bu pisliğe.Benı hackleyene basta kufur etmıstım ama bı bakımada iyilik etmiş hıyartalık.Eğer çok fazla ıtemınız yoksa şimdi bırakın oyunu hayatın tadını alın Genç yaşta bağlanmayalım sandelyelere.
    Bana hak verenler yazsın lutfen..

• +1 eskisi gibi knight online başında o kadar zaman geçirmiyorum sıkılıyorum artık...benim içinde bu oyunun sonu geliyor
  • Seni hackleyen arkadaş 1m bıraktıysa bana yollarmısın
  • Benı hackleyen öyle bi hackledıkı sifremı goturdu yanı char ortada yok olsa ıdı yollardım walla charımın ısımı MrSnopy27 idi görürseniz aklınızdan geçen büyün küfürleri yazın lutfen .. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NocturN

İşte Hayat bu Knightsız yasam en guzelı Bence artık Online Oyunlardan uzaklasalım gençlik.Bagımlı olmayın bu pisliğe.Benı hackleyene basta kufur etmıstım ama bı bakımada iyilik etmiş hıyartalık.Eğer çok fazla ıtemınız yoksa şimdi bırakın oyunu hayatın tadını alın Genç yaşta bağlanmayalım sandelyelere.
    Bana hak verenler yazsın lutfen..

ayyy yazık genç yaşta kafasına saksı düşmüş hayatın gerçeklerinden kopmuş?
    pek sorabilirmiim knighttan başka ve pcden başka oyalancak ne var?

• Bilader sana deyım Knight oynamada ne oynarsan oyna Carbon oyna Gta oyna ama online oynama sonra mal olursun ılerde saksı kıme duser anlarsın :()
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

+1 eskisi gibi knight online başında o kadar zaman geçirmiyorum sıkılıyorum artık...benim içinde bu oyunun sonu geliyor

Aynen !

Charı satmayı düşünüyorum !

+7 Chitin Set +8 dual clever takıların hepsi +6 59 LvL !
    Kaça satam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 26 Şubat 2007; 21:07:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben beni hackleyene hala kufur ediyorum satsaydım daha iidi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.