Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım 2 tane

gelirse kullanırım gelmessede fena soverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

Park sensôrü mü bu?

Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Aliexress' ten aldığım güvenlik kameraları ile böyle bir sistem kurmuştum:
     MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!!

Kaç tl ye kurdun böyle bir sistemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabam yok ve kullanmayı dahi bilmem ama 2 tane de bende kaptım
  • 45 tane vs alanlar varmış, hadi herkes 1-2 alsa neyse de bu şekilde alanlar olduğu için onlar sayesinde herkesinki iptal edilir :) gerçi adetli alan olmasa da iptal edilecek muhtemelen :)

45 tane aldın bari yazma buraya da millet laf etmesin.
  • Bende 2 adet sipariş geçtim kargo bedava ama göndermeyecekler.
  • 2 tanede ben kaptım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

görüntüleride güzelmiş bende merak ediyorum fiyatını..

• Aldık bakalım hayırlısı
  • Kurulumu nasıl yapılıyor arkadaşlar,arabanın bir yerleri deliniyor mu? Arka tarafta park sensörü var ön tarafa takmak için alınabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

http://www.aliexpress.com/item/New-2014-White-cctv-Ip-Camera-HW00033-P2P-Wireless-WiFi-outdoor-Network-IR-Night-Vision-Security/1955577210.html
    60 dolara almıştım ama HD görüntü yok diye 20 dolarını iade istedim. Satıcı yarım saatte iade etti ama haftalar sonra sorunun kamerada değil browserda olduğunu, sadece İnternet Explorer' da 720p görüntü ile izlenebildiğini gördüm.
    ,
    http://www.aliexpress.com/item/Sricam-MiNi-PTZ-Wireless-HD-720P-H-264-IR-CUT-4X-IR-25M-Speed-Dome-Outdoor/1946340380.html
    Bu epey maceraları oldu.
    Özel kargo ile geldiğinde gümrüğe takıldı. 100 USD ardiye ve vergi çıkardılar. Dispute açtım satıcı 50 $ masrafa ortak olmayı taahhüt edince gümrüğe 100 $' ı havale geçip teslim aldım. Ama sonradan anlayamadığım bir sebepten Aliexpress bu kamera için ödediğim 144 Doların tamamını iade etti. Yani 100 dolara satın aldım.

http://www.aliexpress.com/item/Outdoor-720P-H-264-IR-CUT-Night-Vision-Motion-Detect-4-9mm-ZOOM-Lens-WIFI-IP/1674320695.html
    Bir önceki gümrük macerasından ders alıp 132 dolara satın aldığım bu kamerayı parçalı ödedim. Yani satıcıdan 100 dolardan ucuz 2 farklı ürün aldım ama satıcı bu kamerayı gönderdi. Ayrıca resmi posta ile gelmesine özen gösterdim.
    Böylece PTT UKİM' e gelen ürünün kredi kartı ekstresini kimlik fotokopimle ibraz etti ve sadece 2,60 TL ödeyerek sorunsuz bir şekilde adresime teslim edildi.

Ayrıca kameralara kayıt yapabilsin diye N11' den 300 liraya Zyxel NSA-325 NAS server aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

Kargo bedava hesabi olup hayrina verecek olan var mi? Tesekkur ederim simdiden

Ucuzun üstüne bir de bedava kargo bekleyen arkadaşımı kutluyorum =)

Olucu

• Yollayamazlar boşuna uğraşmayın
  • Beni.m sipariş onayi geldi ama

• Sıcak fırsatlardan ayrıldığım zamanlarda güvenlik kamerası saplantısı oluştu bende.
    Gece yarılarına kadar Aliexpress' de satılan modelleri ve satıcıların sunduğu teklifler araştırdım. Aynı kamerayı 250 dolara satan da var 100 dolara satan da.
    Aradaki fark 100 dolara satan hiç satış yapmamış ve müşteri çekebilmek için fiyatı kırmıştı. Ben de bu satıcıları tespit edip parçalı ödeme gibi tekliflerimi kabul ettirdim.
    Hatta birkaç satıcıya Türk gümrüğünü nasıl aşabileceklerini öğretince onlar da web sayfalarına kırmızı yazılarla Türk müşterileri için parçalı ödeme yöntemini yazmışlardı.
  • 2 alana kargo bedava kampanyası mı var?
  • Hadi bakalım 3 tanede ben kaptım

• Bu kadar kişinin (üstelik adetli) almış olması gönderme ihtimalini zayıflatıyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.