Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane kaptım bende hadi bakalım
  • Eğer iptal olursa hepsiburada bilerek yanlış fiyat yazıyor sonra birileri forumlarda duyurusunu yapıyor sonra gelsin bedava reklam, artan üye sayısı, site hiti. Ne güzel lan.

• Sipariş onaylandıysa sıkıntı yok demektir.Sonra para kesecek olmasınlarda. 1 adet de ben alacağım bu gidişle.
  • Bende aldım bakalım ne olacak? Hadi hayırlısı.

• Hadi bakalım bende aldım 2 adet :) Hayırlısı
  • İptal olacak büyük ihtimalle.
    bende verdim bi sipariş biraz macera yaşayalım belki hepsiburada puan falan yükler.
  • Gönderemeyecekleri yüksek ihtimal ama 1 adet sipariş de ben verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

Sipariş onaylandıysa sıkıntı yok demektir.Sonra para kesecek olmasınlarda. 1 adet de ben alacağım bu gidişle.

ücreti ödenen her sipariş otomatik olarak onaylanıyor. onay bişey ifade etmiyor yani.
  • Bence ürünün içinden kamera çıkmayacak.Fiyat o yüzden uygun.Youtube videolarında sadece ekran ve kablo çıkıyor.Alınır mı acaba ?
  • 3 tane aldım ama hiç umudum yok gerçi %1 gönderme ihtimalleri olsada denemeye değer :)

• kaptım 1 tane. 3 tane de şu deodoranttan ekledim kargo beleşe geldi.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgadiextremedeo&categoryId=32010689
  • 8 tane daha sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

Arkadaşlar bu iş yaş.

Adamlar kargoya verme süresini 4 gün olarak yazmışlar. Manası şu. Bir hata yaptık toparlamak için süre lazımdı.

270 ve 300 küsürlük aletlerde de 4 gün yazıyor? Onlarda da hata yapıldı, toparlamak için süre mi lazım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

Bence ürünün içinden kamera çıkmayacak.Fiyat o yüzden uygun.Youtube videolarında sadece ekran ve kablo çıkıyor.Alınır mı acaba ?

Ne işe yarıyor o zaman :D
  • Biten sıcak fırsatlar...
  • alıorm 20 tane. birşey olrsa ters bişe gelrse geri iade yollarm hepsini. :)
  • macera, heyecan, keyif, stress, sinir ve zevkin harmanlandığı en nadide ve yegane site: ding dong hepsiburada.com!

hepsiburadanın 15 senelik tecrübesini yaşayanlar bilir. müşteri hizmetleri otomatiktir androiddir vurdumduymazdır, hazır cevap yazarlar ve siz kıvranırsınız sinirden ilgisizlikten.

deterjan ve bingo sensitive yumuşatıcı keyfi iptallerinden sonra bu üründe de alacağınız sınırsız keyif ve strees sizi monoton hayat ve memleket gündeminden fazlasıyla uzaklaştıracaktır

hepsiburada: sanal ticari hayatın keyfi! iyi takılmalar!
  • Aldık bakalım maceraya katıldık

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.