Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende iptal olacağını bile bile sipariş verdim. Geçen Bingo yumuşatıcı 1 alana 1 bedava idi tedarik edemiyoruz diye mail atıp onay almadan iptal edip para iadesi yaptı bunda da sanırım böyle olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş geçtim 88 tane hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

bende babama hediye olarak alayım bari bi tane normal fiyatları nasıl ki bunların hiç bilgim yok

Minimum 250 lira

oha o kadar var mı ya babama hediye etmeyip satsam mı napsam

Gelmez iptal olur

olsun napalım artık 1 defasında sitenin birinden 1 tlye pc kasası kablosuz klavye mouse set falan almıştık o geldi aklıma, gelmemişti tabi onlarda

• Satın aldım, ama iptal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Arkadaşlar koskoca HB saatlerdir bunun farkına varmayacakmı sanıyosunuz? aldık ama göndermeyecekler, bilerek bekliyolar önümüzdeki saatlerde yanlış fiyat diye iptal ederler..

pazar günü çalışmıyorlar diye biliyorum ürünün iptalini yarın yaparlar

Yalnız stoktada sınır yok
  • aldık bakalım bir tane satarız gittigidiyordan 200 e :D
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bende aldım 1 tane stokta halen bitmemiş. Büyük ihtimal yarın iptal ederler.
  • bende aldım yanlız ekranı nereye yerleştirsek acaba
  • Arkadaşlar şimdi araştırdım fiyat doğru firma iflasını vermiş yani teknik destekveremiyecek bu nedenden dolayı elindeki tüm cihazları çıkartıyorlar. Hepsiburada da aynı şekilde çabuk tükensin diye cihazları elinden çıkartıyor. Yani gönül rahatlığı ile alabilirsiniz demek isterdim ama ne yazık ki sallıyorum :D
  • aldım bende.. arabamda yok evde güvenlik kamerası gibi bişey yaparım artık
  • İptal olacağını bile bile aldık. Daha önceden böyle olup gönderilen oldu mu acaba?
  • Kamerayı aldık, şimdi sıra arabayı almada

Edit: 

" O kamera ayağıma geleceeeek ! " 
    Herşey ayağına gelsin, hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 26 Eylül 2014; 16:25:59 >
  • o değil de bu konu neden biten fırsatlarda bitmedi ki hala alabiliyoruz
  • Gece uykum kacinca yani bir sicak firsat varmi diye girip baktigimda 3 tane siparis vermis bulundum. Arabamiz yok ama eger gonderirlerse apartman girisine koymayi dusunuyorum

• arkadaşlar şuan müşteri hizmetleri ile görüşüyorum sadece ekran kamera dahil değil diyor. şuan detaylı bilgi için bekletiyor
  • gelmez
  • Bence bunu bilerek yapıyorlar.. 1000 kişi sipariş verse 1000x15 TL 15 bin TL yapıyor. Siparişi iptal edip parayı 1 hafta geç gönderseler bizim paraları o sürede değerlendirirler..
  • araba var bizde verdim siparişi bekliyorum
  • 10 tane daha aldım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.