Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almıştım iptal ettim- bırdaha alamadım
    "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir."
  • sepete ekledim ödeme yapcaktım tedarik edilemiyor dendi sadece ekran sanırım bu bi yanlış anlaşılma var ortada..
  • aLLAH BELASINI VERSİN TAM SİPARİŞ VERDİM ÜRÜNÜ KALDIRDILAR ULAN ŞANSA BAK BE
  • Son anda almisim bende

• Evet sonunda ürün bitti. Yarın maceranın başlayacağını tahmin ediyorum. 4 günlük kargo süresi biraz can sıkıcı olacak. Bekleyelim ve görelim.

• ödeme yapanlarda sıkıntı yok sanırım şuan. bende bi mesaj filan görünmüyor iptali ile ilgili sadece ürün yayından kaldırılmış
  • Gelirse 100 liradan verecem 4500 lira iyidir beyaz bir şahin alır binerim

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

ben kartla çektim 6 tane ekleyince kargo bedava oluyor gelse 150 den alacak çok adam var :)

3 tanede bundan ekledim yine 4 lira kargo çıktı haliyle:http://www.hepsiburada.com/liste/adidas-extreme-power-deodorant-150-ml/productDetails.aspx?productId=sgadiextremedeo&categoryId=32010689

Deodorant kargosuz o fiyat olsa ayrı bir konu açmak gerekirdi.

25 üzeri Kargo ücretsiz üyeliğim de varmış o mesajı yazdıktan sonra gördüm

Deoları iptal ettim 7 tane kargosuz hesaptan aldım

• ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    hakkaten 45 tane mi aldın
    bir tane gönderirsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hakkaten 45 tane mi aldın
    bir tane gönderirsin artık

Parasını ödedikten sonra hepsini bile gönderirim

• Yarın müşteri hizmetlerini yoğun bir hafta bekliyor. 1000 kişiyi aramakla bitiremezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

1000 kişiye satsa 15000 edermiş de onu 1 hafta kullanırlarmış da :))

Hepsiburada'nın günlük 1 milyon tl den fazla cirosu var, çoğu tedarikçisiyle 90 günlük ödemeyle çalışıyor. Senin benim 15 lirama kalacaklarını düşünüyorsunuz, çok tatlısınız. Keşke dünyam sizin ki kadar saf ve küçük olsa, dertsiz başım ağrısız dişim yaşar giderdim...

Madem günlük bilmem kaç milyon cirosu var imajı zedelemeyip gönderecekler mi hayır. Göndermedikleri her nedenden dolayı bende art niyet ararım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hepsiburada iyice boşladı bu aralar.

75 tl lik çek vardı bir ürün aldım tedarik edemedikleri için iptal ettiler parayı karta yatırdılar çeki vermediler mesaj attım çeki verdiler.

daha sonra bir ürün daha aldım çek ile kullanılmış ürün geldi her halinden belliydi geri yolladım yenisini istedim iade aldılar yenisini yollamayacaklarını söylediler. karttan aldıkları parayı iade ettiler çeki vermediler. mesaj attım yine verdiler çeki.

şimdi bu üründen 11 adet aldım yine çeki kullandım bakalım bu sefer ne olacak
    içinden bir ses bendeki çek b.k yoluna gidecek diyor ama hadi hayırlısı
  • Simdi urun satistan kaldirilmis.Ben havale ile siparis etmistim bir tane.Odemeyi yarin yapacagim.Daha parayi odemegim icin siparisimin iptali gibi birsey soz konusu olabilir mi ?
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Tam alacağım anda satıştan kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Simdi urun satistan kaldirilmis.Ben havale ile siparis etmistim bir tane.Odemeyi yarin yapacagim.Daha parayi odemegim icin siparisimin iptali gibi birsey soz konusu olabilir mi ?

Şuan siparişinizi iptal edemezler, sonuçta alınmış üründür, fakat havale veya eft nizi kabul etmeyebilirler.

Bende gördüm ama geç kaldım.

Sonuç olarak ne olacak merak ediyorum açıkcası. Hatadan dolayı iptal de edebilirler diye düşünüyorum, sonuçta büyük bir zarar var ortada, her şirket hata yapar , böyle hatanın olması da doğal olarak yapılabilir.

Merakla bekliyorum

• satış sözleşmesini okuyun. göndermezler o ürünü. bir uyanık siz değilsiniz.
  • 200 tl olmuş fiyatı sanırım :D geç kaldık ya la toptancı abiler dalmıştır yine bize kalmaz :D
  • Kliksa' nın batması gerekirdi o halde
    Çünkü 2012 Ramazan ayında yağmalamıştık ve 130 liralık ürünleri 50 kuruş gibi komik rakamlara aldığımız halde herkese gönderdiler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.