Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emin olun göndericekler çünkü dh potansiyeli çok büyük
    Çoraplarda da aynı durum olmuştu onlarca alan vardı
    Gönderililmez stokda o kadar yoktur iptal olur vs. dediler
    Hbde önce iptal edip çek vericez dedi ki çek verdi sonra ürünleride yolladı :) dhnin tepkisini çektiği için
    sonra burda gelen kolileri kule yapıp foto çekenler ve onları çekemeyenler oldu
    Benim kolilerden küçük çaplı bi ev olurdu heralde ama tepki çekmemek için foto atmadım :)
    Buna çok para verdiğimiz için 3 adet aldım ben bonus kampanyasından da 20 tl gelicek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 21 Eylül 2014; 23:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb bu aralar bunu hep yapiyor amac nedir bilmiyorum son omo deterjanda ayni durumu yapti ilani pazartesi aksam ustu kaldirdi ortada hatali fiyat varsa aninda mudahale gelir hb ilani baya bekletiyor bence hb nin bu yaptigi stareteji

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

valla hepsiburada iyice boşladı bu aralar.

75 tl lik çek vardı bir ürün aldım tedarik edemedikleri için iptal ettiler parayı karta yatırdılar çeki vermediler mesaj attım çeki verdiler.

daha sonra bir ürün daha aldım çek ile kullanılmış ürün geldi her halinden belliydi geri yolladım yenisini istedim iade aldılar yenisini yollamayacaklarını söylediler. karttan aldıkları parayı iade ettiler çeki vermediler. mesaj attım yine verdiler çeki.

şimdi bu üründen 11 adet aldım yine çeki kullandım bakalım bu sefer ne olacak
    içinden bir ses bendeki çek b.k yoluna gidecek diyor ama hadi hayırlısı

Hocam lütfen yanlış anlamada, sen kaşınıyon, o çeki kaybedecen, alacaklar bir daha geri vermeyecekler, ben sana söyleyeyim. Sonra, burada konu açacaksın, ağlayacaksın, isyan edeceksin.

Demedi deme

niye kaybedeyim hocam ilk ürünü kendileri tedarik edemedi iptal etti.
    ikinci ürünü hatalı yolladılar ki hatalı olduğunuda kabul ettiler.
    buda üç kendileri iptal ederse vermek zorundalar çeki :D
    vermezlersede yapacak bişey yok 75 lira için isyan edecek ağlayacak halim yok

"Çekirge bir zıplar, iki zıplar..." demek istemiştim.

• Konuyu sabah görmüştüm 3 adet sipariş geçtim. Mesaj bulunsun bakalım. Gelirse hoş olur :)

• Anladım onu şakasına diyorum bende zaten mesajda belirttim b.k yoluna gidecek diye ama ölü fiyata bir ölücülük daha yapmadan olmaz dedim. DH Sıcak Fırsatlar ruhuna yakışmaz
  • Bi konuyada çekemeyenler yazmasa olmayacak.
    En son ürün kaldırılmadan yarım saat kadar önce baktığımda 999 adet sepete eklenebiliyordu.
    Stok bittiği için değil fiyattaki yanlışlıktan dolayı kaldırıldı ürün listeden zira stoklarına göre adet girmiş olsalardı şuanda siparişimiz tedarik sürecinde görünmezdi.

Hepsiburada sadece son kullanıcıya satış yapan bir yer değildir Hb den ürün alıp nette kendi mağazalarında misli fiyatlara satan onlarca firma mevcut.
  • 2 adette ben aldım. umarım aç gözlülere göndermezler
  • 1 tane aldim, bekliyoruz

• 1 adet alanlara gönderim yapılacakmış .

1' in üstünde alanların, ticari faaliyetler sebebi ile aldığı için siparişi iptal edilecekmiş .

Bilginize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

1 adet alanlara gönderim yapılacakmış .

1' in üstünde alanların, ticari faaliyetler sebebi ile aldığı için siparişi iptal edilecekmiş .

Bilginize .

hocam dalga mı geçiyorsunuz yoksa cidden böyle bi bilgi mi aldınız anlamadım
  • 2 tane aldım konu takipppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!!

Yetişen alıyor beyler

neyse abi yeni bitti cezam, başka bi 4 gün daha almayalım...

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

emin olun göndericekler çünkü dh potansiyeli çok büyük
    Çoraplarda da aynı durum olmuştu onlarca alan vardı
    Gönderililmez stokda o kadar yoktur iptal olur vs. dediler
    Hbde önce iptal edip çek vericez dedi ki çek verdi sonra ürünleride yolladı :) dhnin tepkisini çektiği için
    sonra burda gelen kolileri kule yapıp foto çekenler ve onları çekemeyenler oldu
    Benim kolilerden küçük çaplı bi ev olurdu heralde ama tepki çekmemek için foto atmadım :)
    Buna çok para verdiğimiz için 3 adet aldım ben bonus kampanyasından da 20 tl gelicek :)

Çoraplarda bi dalavere olmadı ki, iptal edicez durumuna girmedi, hatta 0 kuruşa havale ile alana bile gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Eylül 2014; 2:22:34 >

• Fazladan alanlara gelirse 30 tl den bir tane bana satsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kaybettiysek hep şu açgözlülerden oldu, sıcak fırsatlar bölümünü siz bitirdiniz
  • Eğer kamera artı ekran gönderirler ise.guzel bir sıcak fırsat (ölücü fırsatı ) iade veya iptal olacağından hiç bulasmadim çünkü en adi garantisiz kamera 40 lira.

Eğer 2 3 üstü alan olursa 30 tl ye talibim :D

• Bunedirya ihtiyacı olan alsın bırakın arkadaşlarya link iptal olmuş.
    Adamlar üstüne para koyup satmanın derdinde.

REZİL İNSANLARSINIZ BUNU YAPANLAR..
  • Yani cidden 40 50 tane alanlar neyin derdinde ? 1 tane alsa herkes musteri memnuniyeti adina gonderebilirler ama suan suistimal yapildigi icin gondermeseler de yeri var.

Insallah 1-2 Tane alanlara gonderirler de digerlerini gondermezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusra bakmayın ama caret ahlakına ya da kanunlara aykırı bir durum göremiyorum. Alan kişi ticaret yapmak istiyorsa, bu onun ihtiyacıdır. Sizi ilgilendirir mi?

• takip
  • Rearivew 4.3 inç Kameralı LCD Ekran 348815 ürünü yayında değildir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.