Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay arkadaş tam istedigim üründü, araba var ve park yaparken zorluk çekiyorum, yetişemedik iyimi, elinde fazla olan varsa aynı paradan almak isterim..
  • yani hocam söyle düşünün. herkezin birer ikişer aldıgnı düşünün. en kötü yine 200-250 tane satılırdı. 250 de az bir miktar değil. yanlıslık olsa yine yollmazlar. belki suan 500-700 dür satısı. yollanırsa yollanır yapcak bişe yok. bende bekliyorm :)
  • Herkes yanlış olduğunu düşünerekten parayı yatırdı ve iyi niyet bozuldu. Para iadesi yapılır büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Kanunlara aykırı.

Tespit edilip işlem yapılırsa vergi kaçakcılığı suçundan hapis+ para cezası yer.
  • valla 1 tane aldım şansımı denemek için. daha önce böyle ucuzlayıp da aldığım hiçbir ürün göndermedi hb. hiçbir telafi de yapmadı. bir tek takım elbiseye bi çek verdi ki. o da fiyat hatası değildi stok hatası idi
  • Dün sabah uyku mahmurluğuyla saat 8 de almış ve ödemeyi de havale seçmiştim. Havaleyi biraz önce yaptım ve 5 dakika da kabul edip sipariş hazırlanıyor durumuna geçti, havaleyi kabul ettiklerine göre gönderme ihtimalleri var. Tahmini kargoya veriş 26 eylül ve ürün tedarikçiden bekleniyor konumunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

Gece uykulu gözlerle açtığım konuya bak :) Ürün gelirse efsane olacak bu konu. Herneyse 2 adet sipariş vermiştim, benim ürün hazırlanıyor gözüküyor. Sizinkiler ne alemde.

iki bilgi yeri var. bi üstte bi siparişin içinde. üstte siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. içeride tedarikçei firadan bekleniyor yazıyor bende
  • sipariş hazırlanıyor gözüküyor 1 adet almıştım inşallah gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Dün sabah uyku mahmurluğuyla saat 8 de almış ve ödemeyi de havale seçmiştim. Havaleyi biraz önce yaptım ve 5 dakika da kabul edip sipariş hazırlanıyor durumuna geçti, havaleyi kabul ettiklerine göre gönderme ihtimalleri var. Tahmini kargoya veriş 26 eylül ve ürün tedarikçiden bekleniyor konumunda.

havaleyi sistem oto yapıor sanırm. ben pazar günü yapdım anında onaylndı. sistem sipariş numarasına göre anında onaylama yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Vallaha converse çoraplarıda göndermezler demişlerdi onlardanda 60 100 tane alan olmuştu ben yine öyle bi durum bekliyorum gönderirler inşallah 2 tane sipariş vermiştim

o çaraplardan ben de almıştım fakat orada 6-7 liralık çorabı 30 kuruşa almıştık. burada +250 liralık bir ürünü 15 liraya alıyosun. arada baya fiyat farkı var. umarım 1-2 tane alanların siparişlerini iptal etmezler. park sensörü alma arifesindeyken bu süper oldu. inşallah gönderirler göndermezlerse de bu cuma bime geliyor 49 liraya park sensörü
  • Hala hazırlanıyor diyorsa büyük ihtimal iptal edilir.
  • urun gelırse fazla alanlardan bende bır adet alabılırım makul fıyatlara :) pm atarlarsa sevınırım satmak ısteyenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyluky

yani hocam söyle düşünün. herkezin birer ikişer aldıgnı düşünün. en kötü yine 200-250 tane satılırdı. 250 de az bir miktar değil. yanlıslık olsa yine yollmazlar. belki suan 500-700 dür satısı. yollanırsa yollanır yapcak bişe yok. bende bekliyorm :)

Benim demek istemem bir ürünü 500 kişinin birer adet almasıyla bir kişinin 500 ürün alması arasında dağlar kadar fark var. Sırf bu nedenden göndermeye bilirler. Kaldı ki böyle bir mantıkla böyle bir forumun açılması saçma olur. O zaman fırsatı gören kişi, bütün ürünleri kendi alır kimseye de haber vermez. Önemli olan bir iki kişinin faydalanması değil çoğunluğun faydalanabilmesidir diye düşünüyorum. Neyse olan oldu zaten bakalım HB ne yapacak?

• Bunun 1-2 veya 50-60 siparişle alakası yok arkadaşlar..
    1 adet verenleri yollayalım diyecek kadar amatör olamazlar..Eğer böyle bir hataya düşerlerse ciddi bir hukuki sürecin önünü açmış olurlar
  • Aynısı n11 de 155tl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 22 Eylül 2014; 11:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Bunun 1-2 veya 50-60 siparişle alakası yok arkadaşlar..
    1 adet verenleri yollayalım diyecek kadar amatör olamazlar..Eğer böyle bir hataya düşerlerse ciddi bir hukuki sürecin önünü açmış olurlar

Müşteri memnuniyeti için 1-2 adet alanlara gönderdik ama diğerleri ticari alışveriş olduğu için iptal ettik diyebilirler bence. İNŞALLAH öyle derler.

• Gelirse alamayan arkadaşa satarım

• tüh kaçırdık güzelim fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Beyler bi yardim edin. Ben bu ürünle beraber araç telefon uyacağı aldım telefon tutacağını göndermişler bunu gondermemisler. Ben telefon tutacağını almasam kargo dan para iadesinde kargo ücretini iade alacakmiyim yoksa o girdi mi. Eğer girdiyse iptal ile ugrasmayacam yok kargo ücretini de iade aliyorsam iptal edecem

kargo ücretini talep edebiliyorsunuz

O zmn ben gelen kargoyu hic kabul etmeeyim iade gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmeyecek arkadaslar bosuna beklemeyin.
    Stok durumu son 10 adet olsa falan alinirdi o zaman inanirdim. Ama adamlar salak mi binlerce urunden zarar etsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.