Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı hatayı vatan bilgisayar çok yaptı. Yine çökmüştük ürünlere forum olarak. Gelmedi
  • tüh be kaçırmışız efsaneyi... fazla sipariş verenlerden 20 tl den satmak isteyen olursa alabilirim.
  • 1 tane alanlara göndermeleri lazım.. 1 taneden fazla alanlara da sadece 1 tane gönderip, geri kalan tutarı iade etmeleri gerekir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Bunun 1-2 veya 50-60 siparişle alakası yok arkadaşlar..
    1 adet verenleri yollayalım diyecek kadar amatör olamazlar..Eğer böyle bir hataya düşerlerse ciddi bir hukuki sürecin önünü açmış olurlar

Hiç birseyin önünü açmış olmazlar. Sistemsel hatalarda iptal edebiliriz diye madde var sözleşmede, bu da bariz hata. İyi niyet gösterip 1 tane alana gönderip suistimal etmeye çalışanlara göndermeyebilir. Thh ye gitsen onlar da seni haksız bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_55

tüh be kaçırmışız efsaneyi... fazla sipariş verenlerden 20 tl den satmak isteyen olursa alabilirim.

Konuyu gördüğümde görüntülenme sayısı 20 falandı sipariş vermedim. Nasıl olsa hb çamura yatıp göndermez diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Bunun 1-2 veya 50-60 siparişle alakası yok arkadaşlar..
    1 adet verenleri yollayalım diyecek kadar amatör olamazlar..Eğer böyle bir hataya düşerlerse ciddi bir hukuki sürecin önünü açmış olurlar

Hiç birseyin önünü açmış olmazlar. Sistemsel hatalarda iptal edebiliriz diye madde var sözleşmede, bu da bariz hata. İyi niyet gösterip 1 tane alana gönderip suistimal etmeye çalışanlara göndermeyebilir. Thh ye gitsen onlar da seni haksız bulur.

Aynen öyle, tecrübeyle sabit

• Gelmez arkadaşlar merak etmeyin. Satış sözleşmesinde var bunu yeri. Ödeme yaptıysanız iade edilir paranız üründe gelmez maalesef.
  • Anlamadığım şey nasıl bu kadar çok hata yapabiliyor bu hepsiburada? Sen ticari bi firmasın, oraya yazdığın bi sayının bile önemi var, nasıl elemanlar çalıştırıyorsunuz ki sürekli böyle hatalar yapabiliyorlar?

Bence tamamen reklam amaçlı yapıyorlar bu tarz hataları.
  • Ürünü almış olsam para iadesi yaptıklarında o kadar günlük faiz parasını da isterim ama ürünü almadım lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Anlamadığım şey nasıl bu kadar çok hata yapabiliyor bu hepsiburada? Sen ticari bi firmasın, oraya yazdığın bi sayının bile önemi var, nasıl elemanlar çalıştırıyorsunuz ki sürekli böyle hatalar yapabiliyorlar?

Bence tamamen reklam amaçlı yapıyorlar bu tarz hataları.

Kasıtlı yapıyor , 1 günde 10 binlerce fazla tıklama ne demek deli para.
  • Beyler sıkıntı yok.Eğer gene yollamamazlık yaparlarsa hepimiz şikayetvar a yazarız gerisini onlar düşünsün

• .................. nolu siparişiniz kargoya verilmiştir diye mesaj geldi hb den
    yurtiçi kargo da da gözüküyor fakat hb hesapta siparişiniz hazırlanıyor diyor
    varmı başka mesaj gelen

1 adet almıştım gönderdiler galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 22 Eylül 2014; 12:59:25 >
  • iki tane ayrı hesaplardan aldım siparişiniz hazırlanıyor diyor bakalım sonuç ne olacak biri kk diğeri havale ikisindede sorun yok :)
  • 2007 yada 2010 da aynı ürünü aynı fiyata satmış nette araştırırken görmüştüm
  • Şimdi müşteri hizmetlerini aradım biraz bekletti bu konuda belirsizlik var dedi biz size bilgi vereceğiz şuan kesin bir şey yok dedi bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 22 Eylül 2014; 13:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

2007 yada 2010 da aynı ürünü aynı fiyata satmış nette araştırırken görmüştüm

İspat var mı?

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Bende 1 adet almıştım. Mesaj falan gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

2007 yada 2010 da aynı ürünü aynı fiyata satmış nette araştırırken görmüştüm

İspat var mı?

http://forum.shiftdelete.net/hepsi-burada/389072-rearivew-4-3-inc-kamerali-lcd-ekran-348815-14-71-tl.html

2010 muş

• sadece bana yolluyolarmış
  • Siparişleri yollayacaklar gibi. Yoksa bu saate kadar bir şekilde maille olumsuz geri dönmüşlerdi. Çoklu sipariş verenlere de 1 adet gönderelim diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 22 Eylül 2014; 13:12:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.