Şimdi Ara

MUTLU SON!!! ÜRÜNLER GELDİ!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.899
Cevap
113
Favori
159.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rearivew 4.3 inç Kameralı LCD Ekran 348815
    1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor.Tahmini kargoya veriliş tarihi: 25.09.2014

böyle olması gayet normal tedarik süresi 4 gün yazıyordu zaten.
  • Dün sabah yedi gibi almıştım bende hala tedarikçi firmadan bekleniyor diyor ve musteri hizmetleri mesajı gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3) Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk firmamıza aittir.

Bu madee tuketici haklari heyetine gitmek icin yeterli olabilir
    Sozlesmenin kopyasini kaydettim tedarik edilmemesi ilgilendirmez ben urunu satisi aktidken aldim bakalim nasil bir macera olacak

• Beklemedeyim

• Bu hepsiburada isin b.kunu cikardi bilerekmi yapiyor nedir.

• Çoklu alan arkadaşlar, üstüne 5 tl koyarak ihtiyacı olanlara satın, karınızı yine alırsınız. Benim ihtiyacm var aracımın arkası cam darlığından zor görünüyor. 30 TL'ye alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

3) Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk firmamıza aittir.

Sozlesmenin kopyasini kaydettim tedarik edilmemesi ilgilendirmez ben urunu satisi aktidken aldim bakalim nasil bir macera olacak

ürünü tedarik etmek için 30 günleri var, 30 günde olmazsa senden onay alıp 10 gün daha uzatabilirler. (en azıdan bi zamanlar böyleydi) ondan dolayı o madde var. Ama ürünün tedariki imkansızlaşması durumunda iptal edebilirler. (bu da ancak üretimin durması gibi bişey olması lazımdı sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Çoklu alan arkadaşlar, üstüne 5 tl koyarak ihtiyacı olanlara satın, karınızı yine alırsınız. Benim ihtiyacm var aracımın arkası cam darlığından zor görünüyor. 30 TL'ye alayım

ben üstüne 5 tl koyup satarım.

Piyasada 250 TL +5 koyar 255'e satarım sorun yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çoklu alan arkadaşlar, üstüne 5 tl koyarak ihtiyacı olanlara satın, karınızı yine alırsınız. Benim ihtiyacm var aracımın arkası cam darlığından zor görünüyor. 30 TL'ye alayım

200 liraya satılan malı 5 lira karla niye satsınlar? Ben olsam 100 liradan aşağıya vermem
  • Beklemedeyiz

• daha gelmeden kaç tlye satılır muhabbeti başlamış.

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben 2 tane aldım ama çoklu alıpta gelen ürünler olursa adam neden 30 tl ye versin ki piyasası 200 tl zaten yarı fiyata verse 100 tl yapar
  • 8 adet aldım
    Gelirse tanesi 100 TL' den satarım.
    Satamazsam tanesi 50 liradan hedave verebileceğim çok arkadaş var.
  • Geldide satması bide bana gönder diye mesaj yazması kaldı yaw adamların bişey gödereceği yok siz nasıl 5 tl kar,la kimse satmaz yada satmam diye düşünüyosanız adamlarda 200 tl zararla ürün göndermeye niyetleneceği yoktur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

3) Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk firmamıza aittir.

Hocam bu durum ne ilk ne de son adamlar fiyat yanlış girilmiş deyip sana göndermeyecekler. Sen tüketici hakem heyetine başvuru yapsan da nafile. Bizim forumda şimdiye kadar 5 defa heyete gidip te eli boş dönen adam dolu. Bizim forumda tam bir mezarcı akıl var mantık var hani %50 indirim yaparlar 150 tl ye satarlar alınır ama 250 tl lik ürün 14 tl olur mu hiç?
  • iptal mesajları başlamış baksana birazdan gelir herkese
  • Siparişiniz hazırlanıyor
    yazıyor bende
  • Kaçırmışız güzelim fırsatı
  • Beleşciler toplanmış yazık

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.