Hastalıktan beter bise kardesım mutlulugu yakaladıgım an hevesım kırılıyor
Mesela zamanında pepsi Ipod kampanyasından Ipod kazanmıstım ıhtıyacım olmadıgından 450Liraya satmıstım bunu arkadaslarla fılan paylastım nese cepte para nereye gıdelım flan derken yatırdık parayı ıckıye tabı bızım belescılerde havada atladı bızde nerde gece sızınca orda sabah bı kalkıyorum eve gıderken paraya bı bakıyorum kalmıs 100ytl o kadar para varken bı gecede bıtıyor aklıma edeyım dıyorum ıcıpte ne halt yıyosan cepte para kalmıyo mutsuzum
Sonra milli piyangodan bir miktar para cıktı yenide ehliyet almısım pederde ekledi bi araba aldık 0 nese araba fılan derken sevındık 1 hafta kullandım sen gel gor araba var dıye mutluyuz ama gittik arabayı duvara tosladık ne oldu hurdaya dondu yıne heves kalmadı
Sonra 1 yıl ayrı kaldıgım kız arkadasımla barıstım kendısınden gercekten cok hoslanıyordum ve ılerısı ıcın hayaller ıle yasıodum onunla bırlıkte bu mutlulugu annemle paylasayım dedım ama gel gorki paylastıktan 2 hafta sonra ayrıldık
Nedir kardesım bu para ask ws ws insanları mutlu eden herseyın sonu bende mutsuz bıtıyor anlamadım gitti
Benden hayata bir o kadarda karamsar bir ınsan degılımdır
kimin feykisin
Fake olmadıgı belli... Mac2 biraz tecrübe edin bence kim fakedir kim degildir diye , bu konularda çok çöm gördüm seni
Bedevi şansı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme