Şimdi Ara

MuTurk S6 EP3 | Exp:50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : MuTurk
    Versiyon : S6 EP3
    Server Kapasitesi : 100
    Dedicated : VPS
    Up Time : 7/24
    Website : muturk.sytes.net
    Forum :
    Üyelik Alımı :http://muturk.sytes.net/#New-Registration

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 50x
    Drop : %75
    BB : Kapalı
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 10.000.000
    Grand Reset : Açık 400 reset 1 grand reset
    Event :
    Reset Stili : Siteden
    Max Stats : 32767
    Reset başı point : 300
    Statlar : gidici
    Büyüler : kalıcı
    İnventory : kalıcı

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7
    Summoner : 7
    Rage Fighter : 7
    ...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %50
    Soul + luck : %60
    Life : % 65

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : 85 || + luck : 90
    +11 : 75 || + luck : 80
    +12 : 65 || + luck : 70
    +13 : 55 || + luck : 60
    +14 : 50 || + luck : 65
    +15 : 40 || + luck : 55

...:::Event:::..

Castle Siege Event
    Lottery Event
    Double Goer Event
    Blood Castle Event
    Devil Square Event
    Chaos Castle Event
    Illusion Temple Event
    Golden Archer Event
    Raklion Hatchery Event
    Halloween Event
    X-Mas Attack Event
    Monster Spawn Event
    White Wizard Event
    Red Dragon Invasion
    Golden Monster Invasion
    Includes New Golden Mobs
    Auto Drop Event
    Kanturu Event
    CryWolf Event
    Loren Deep Event
    Jewel Gamble Event
    New Year Event
    Moss The Gambler Event
    Scramble Words Event
    Cherry Blossom Event
    Golden Archer Event
    Kalima 1-7 Event
    Extra Experience Event
    Marry Event
    Dungeon Race Event
    PVP LastStand Event

...:::Admin & GM:::..

Admin :

Game Master :

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :

Patch :http://www.multiupload.nl/BFGUQL1RQ2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 29 Eylül 2012; 20:05:13 >

• Rage Fighter yok??
  • Bunun yanında Chaos Machine +14 ve +15 yüzdeleri verilmemiş. Gerçi soul +luck %60 ve daha +13 %60 jewel de kıt ise muhtemelen 15 yapmak hiç mümkün olmucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

Rage Fighter yok??

Dövseydin info'ya eklememi unutmuşum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Rage Fighter yok??

Dövseydin info'ya eklememi unutmuşum sadece

50exp res başı 300point, 400reste 1gr.. sen özelliklerle dövdün bizi aga

• GR atmaya server in ömrü yetmicek muhtemelen
  • Player olursa neden yetmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    META QUEST 2 (64 GB)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu reset stattan bi kurtaramadınız usta, kalıcı stat olsun insan 50x de kastığına yanmaz ki resette gelen stat 300, el insaf!
    server 3günlük 5günlük belli değil, önü görülmeyenin, güven vermeyenin her zaman riski yüksektir, ben de bu risk ortamında yatırım yapmam ;)

oynayacaklara iyi eğlenceler (:
  • @TROJ, bu 3 oldu her zaman bi muhalefetsin kardeşim, gelip oynadığın da yok? Senin isteğine göre ayarlayalım serverı ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 29 Eylül 2012; 20:25:48 >
  • quote:

@TROJ, bu 3 oldu her zaman bi muhalefetsin kardeşim, gelip oynadığın da yok? Senin isteğine göre ayarlayalım serverı ne dersin?

benim hiçbir servera muhalefet olma gibi bir çabam sözkonusu değildir.1

ben burda oyuncuyum ve oyuncuya açılan serverlara da oyuncuların eleştiri yapması gayet normaldir bu neden sıkıntı yarattı anlamadım.2

kötü dediğim her server da birkaç gün yaşadı, demekki haklıymışım, aksi olsaydı 0 online ile biten hazin sonlara kimse uğramazdı.3

bir oyuncu olarak server özelliklerini berbat derecesinde görüyorum ve gelip oynama gereğini görmüyorum. bunu da yorum olarak buraya yazdım, sen sadece iyi şeyler duymak istiyorsan özellikle bildir, sadece serverini beğenenler senin başlıklarına mesaj atsın kardeşim.

• Olumlu - olumsuz eleştiriler muhakkak olucak. Bi insanın yorum yapması için player olmasına gerek yoktur. Eger oynamıyorsa zaten eksik gördügü için oynamıyordur. O eksikleri de burda yazdıgı zaman problem olmamalı kardes. Biraz daha hosgörülü olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

şu reset stattan bi kurtaramadınız usta, kalıcı stat olsun insan 50x de kastığına yanmaz ki resette gelen stat 300, el insaf!
    server 3günlük 5günlük belli değil, önü görülmeyenin, güven vermeyenin her zaman riski yüksektir, ben de bu risk ortamında yatırım yapmam ;)

oynayacaklara iyi eğlenceler (:

+1
  • su full clientide yükleseniz makbule geçersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

@TROJ, bu 3 oldu her zaman bi muhalefetsin kardeşim, gelip oynadığın da yok? Senin isteğine göre ayarlayalım serverı ne dersin?

benim hiçbir servera muhalefet olma gibi bir çabam sözkonusu değildir.1

ben burda oyuncuyum ve oyuncuya açılan serverlara da oyuncuların eleştiri yapması gayet normaldir bu neden sıkıntı yarattı anlamadım.2

kötü dediğim her server da birkaç gün yaşadı, demekki haklıymışım, aksi olsaydı 0 online ile biten hazin sonlara kimse uğramazdı.3

bir oyuncu olarak server özelliklerini berbat derecesinde görüyorum ve gelip oynama gereğini görmüyorum. bunu da yorum olarak buraya yazdım, sen sadece iyi şeyler duymak istiyorsan özellikle bildir, sadece serverini beğenenler senin başlıklarına mesaj atsın kardeşim.

Abim gerekli herşeyi en dogru sekilde soylemişsin

• quote:

Olumlu - olumsuz eleştiriler muhakkak olucak. Bi insanın yorum yapması için player olmasına gerek yoktur. Eger oynamıyorsa zaten eksik gördügü için oynamıyordur. O eksikleri de burda yazdıgı zaman problem olmamalı kardes. Biraz daha hosgörülü olalım

Güzel yazmışsın...)
  • arkadaş zor server açılır beğenmezsiniz kolay fun server açılır beğenmezsiniz.. iyi server bulursunuz tam player dolar gider saldırırsınız.. gavurlar server açar gidip oynarsınız.. ne lazım size ?? sözüm meclisten dışarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutineer26

arkadaş zor server açılır beğenmezsiniz kolay fun server açılır beğenmezsiniz.. iyi server bulursunuz tam player dolar gider saldırırsınız.. gavurlar server açar gidip oynarsınız.. ne lazım size ?? sözüm meclisten dışarı.

Kardeş meclisten dısarıysa kime bu ya burası meclis zaten Ben üstüme alınıyorum onun için cevaplıycam. Dedigin gibi bişey yok. İyi server buldugumuzda gayet ciddi sekilde oynarız. Ben olayım aynı sekilde eleştirdiginiz TROJ olsun ve bazı diger arkadaslar. Onun dısında eleştirsek bile her Türk server in 3 te ikisinde de oynuyoruz zaten. Sizi anlayamıyorum gerçekten yorum yapmak suc gibi görüyosunuz.Bi de oynamıcaksan eleştirme ya da eleştireceksen oynama diyenler var. Siz de eleştirelere kızacaksanız foruma girmeyin derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutineer26

arkadaş zor server açılır beğenmezsiniz kolay fun server açılır beğenmezsiniz.. iyi server bulursunuz tam player dolar gider saldırırsınız.. gavurlar server açar gidip oynarsınız.. ne lazım size ?? sözüm meclisten dışarı.

Kardeş meclisten dısarıysa kime bu ya burası meclis zaten Ben üstüme alınıyorum onun için cevaplıycam. Dedigin gibi bişey yok. İyi server buldugumuzda gayet ciddi sekilde oynarız. Ben olayım aynı sekilde eleştirdiginiz TROJ olsun ve bazı diger arkadaslar. Onun dısında eleştirsek bile her Türk server in 3 te ikisinde de oynuyoruz zaten. Sizi anlayamıyorum gerçekten yorum yapmak suc gibi görüyosunuz.Bi de oynamıcaksan eleştirme ya da eleştireceksen oynama diyenler var. Siz de eleştirelere kızacaksanız foruma girmeyin derim.

• Yapılmış en saçma serverlerden birisi sanırım bu. kafasına göre çantalar siliniyor spotlar davias3 harici rezalet. arena karman çorman. Tears of Elf hiçbir şekilde düşmüyor. Oyunda daha soul göremedim.... Site felaket..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Yapılmış en saçma serverlerden birisi sanırım bu. kafasına göre çantalar siliniyor spotlar davias3 harici rezalet. arena karman çorman. Tears of Elf hiçbir şekilde düşmüyor. Oyunda daha soul göremedim.... Site felaket..

beklentin neydi ki ((:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.